Problemi eshte se mqse mban shume poste dhe si vajze me kariere qe je mund te krijohet ndonje konflikt interesash.Keshtu qe me mire merr ca eksperience si anetare e thjeshte pastaj shohim e bejme. Gjithsesi si sekretare mund te te provojme /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a po mboni mu presidente mer??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ndjehu e lire! Ne rast se ke nevoje per ndihme, kerko! Ne rast se mendon se mund te ofrosh dicka be my guest! Postet dhe pergjegjesite ndahen te fundit /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga loren^:
[qb] Une po pergatis provimin E DREJTA PRIVATE edhe pse studioj Informatike!
Tani te kjo teme duhet te ofrojme apo te kerkojme ndihme?? [/qb]
Fillimisht postuar nga loren^:
[QB]
Per mendimin tim fillimi eshte gjithmone i veshtire dhe ne rast se do kerkosh ndihme me mire tani se me vone nuk do dish per cfare te kerkosh ndihme me pare. Kurse per librin nje keshille: mos e mbaj ne preher se duar jane ato te shkreta /pf/images/graemlins/laugh.gif
te gjitha i permbush..per kshu poste drqjtimi te qaj petllen..mundesisht atje ke paret me coni se tere jeten time jam mor me finance /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb] Po nuk na the ne fillim cilat nga kushtet e siperpermendura permbush /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nga gjithe experiencat e tuaja mua keto me zuri syri. Ato qe e qajne petullen dhe kane punuar infermiere na duhen them une. Prandaj dil i her knejna per te rene dakort per kushtet e kontrates tende personale /pf/images/graemlins/wink.gif .Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]te gjitha i permbush.. te qaj petllen..Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb] Po nuk na the ne fillim cilat nga kushtet e siperpermendura permbush /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
masnej kam punu ene infermiere
[/qb]
Jashte orarit punon dot? Dhe a punon dot dhe nga shtepia? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ktu jam gjith diten una..
jepi hudhu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif (fol dmth) /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk e kam idene me cilin tekst po studion, por do beje mire ti kushtoje rendesi , te drejtes se familjes, ku zakonisht ne provime pyesin gjithcka.Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Per momentin s kam nevoje per ndihme!Se jam ne fillim!Kam hapur librin sot pas nje muaji mesim po s po di ku t ia fus duart!Sh e nderlikuar!Edhe sepse s eshte ne zanatin tim!
[/qb]
M'vjen keq po une kam qef me majte anen e shtetit ne kete rast.Fillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb] mua me duhet dikush qe te me mbroje pasi te kem fillu trafikimin e nje droge te re te cilen e kam akoma ne fazen eksperimentale. mbese ne kliniken tende nuk e shes se te hapen probleme pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]