Re: Kush eshte ajo pjese e trupit qe ju eksiton me shume kur ju puthin?
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mjafton te jesh me njeriun e duhur ne krevat ....cdo pjese e trupit te con ne qiell te shtate
[/ QUOTE ]
ok /pf/images/graemlins/thumbsup.gifjam dakort dhe un /pf/images/graemlins/winkwink.gif
eshte e verteta laskuriqe se mua per vete kur jam me te kudo qe te me puthi me ben te ndjehem mire e me ve gjith qelizat ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
eshte e verteta laskuriqe se mua per vete kur jam me te kudo qe te me puthi me ben te ndjehem mire e me ve gjith qelizat ne pune
[/ QUOTE ]
ahman /pf/images/graemlins/shrug.gifoh bebushe mos me fut ne kto ujra se nuk di me dal mo kur te zhytem /pf/images/graemlins/winkwink.gif
apo si kam vu shishet e veres para ne kto momente /pf/images/graemlins/winkwink.gif
sholla e kepuces /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif
me eksiton vertete shume /pf/images/graemlins/lol.gif
...
me verte tani...
jam nen moshe per t'iu pergjigjur kesaj pyetje /pf/images/graemlins/devil.gif
Oh faleminderit shume,po e vrisja mendjen ta shkruaj apo mos ta shkruaj edhe une "pjesen e trupit qe me ..."Dhe te them te drejten nuk jam larg teje ne kete drejim. Tek une jane thonjte e kembeve........ E çfare ka qe habiteni duhet te jemi te sinqerte. Eshte nje pjese e trupit si gjithe te tjerat!!!Ha ha ha /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.