Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Per nje moment te leme zenkat dhe te pyesim veten se a jemi shqiptare apo jo.

Kemi nevoje qe te identifikohemi shpesh qe jemi shqiptare.
Une jam shqiptare dhe mbi te gjitha ve kombin dhe shqiptarine si identifikues te vetes sime.
Te gjithe ata qe kane punuar sadopak per Shqiperine per mua jane shqiptare.
Ata (paraardhesit tone)kushdo qofshin kane bere per Shqiperine mjaft.
Pak nga pak behet kalaja duke pasur parasysh se ne shqiptaret kemi qene nen pushtime te ndryshme.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Pruzente ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Tema me idiote qe kam pare ndonjehere :cool: /pf/images/graemlins/frown.gif

olti

Neo

Po idiotet vetem iditotesira dine te bejne. E thjeshte fare kjo /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo ta kam fjalen kush jane keta qe bejne kesisoj skedimesh a thua se kjo eshte dicka me zgjedhje, apo i ka fut kush me zbulu pseudoshqiptaret apo spiunat e veglat e "kudiunekujt".

ABSURDE! /pf/images/graemlins/frown.gif :cool:

Albinos

Primus registratum

Te gjithe i druhen te vertetes.
Ky forum ndoshta lexohet nga shqiptare anembane botes ne te gjithe globin, ndersa ne kete faqe filluan te deformohen fjalet e atyre qe me pak ndergjegje e pranuan fjalen "shqiptari"
Megjithate te dashur forumista, nuk ju ka bere kush me zor qe te shkruani qofte edhe nje fjale.
Le ti fshije moderatori i kesaj faqeje, te penduarve qe nuk duan qe ne kete faqe te jete emri i tyre. :mad:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Albinos:
[qb] Te gjithe i druhen te vertetes.
Ky forum ndoshta lexohet nga shqiptare anembane botes ne te gjithe globin, ndersa ne kete faqe filluan te deformohen fjalet e atyre qe me pak ndergjegje e pranuan fjalen "shqiptari"
Megjithate te dashur forumista, nuk ju ka bere kush me zor qe te shkruani qofte edhe nje fjale.
Le ti fshije moderatori i kesaj faqeje, te penduarve qe nuk duan qe ne kete faqe te jete emri i tyre. :mad: [/qb]
Askush nga ne besoj qe nuk i druhet te vertetes,por per cfare te vertete behet fjale,apo qe jemi Shqipetare dhe kush eshte ne Perendim te kthehet ne atdhe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuk ju duket pak absurde?????????????

crazy

Primus registratum

Jam shqiptare ne cdo vend te botes ku te jem e jam krenare.RROFTE SHQIPERIA!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Kush e mban vten per Shqipetar,sdo te thote qe te thuash vetem <<sheqer>>kur ne profil ke si P'sh-
Kordelja jone: Sometimes we lose sight of life's simplest pleasures. Remember when someone annoys you it takes 42 muscles to frown, BUT it only takes 4 muscles to extend your arm and slap that motherf****r."

Albinos

Primus registratum

Blendo
Nga 67 postime qe jane bere, 7 prej tyre kane mohuar emrin shqiptar, 60 jane krenare qe jane shqiptare dhe 2000 e ca anetare te forumit nuk preferojne te thone as po as jo, gje qe verteton shume esse qe jane shkruajtur per popujt qe jetojne ne Shqiperi.

naqja

Primus registratum

une jam njehere krenar qe jam shqiptar dhe dy here krenar qe jam shkodran...............a dan ma per belulin?

lola

Primus registratum

C'eshte kjo pyetje? Te mos ishin shqiptare njerezit nuk do vinin ne kete forum. Ti pyesesh shumicen do te thone se vine se i ka marre malli per Shqiperine.

Do kthehemi ne Shqiperi dhe do zhdukim ndertesat e fundit te kohes se Enverit (jo per gje po nuk shifen me sy dhe jane simbol i izolimit) pastaj do forcojme rendin, do zgjedhim njerez me te mire ne pushtet dhe do behemi te gjithe rehat ekonomikisht dhe do zhdukim edhe gjithe ato fjalet e huaja qe perdorin ne "edicionin" e lajmeve ne c'do kanal televiziv dhe gazete shqiptare. (Sot ne TVKLAN degjova "iminent"? "imediat"????? etj etj)

Pa dyshim do FORCOJME MASKILISTAT QE U DERDHEN NE TIRANE PAS KOMUNIZMIT TE PRANOJNE SE GRATE DUHET TE DREJTOJNE VENDIN! GJITHASHTU DO PJEKIM TE GJALLE TE GJITHE ATA QE KANE PERDHUNUAR DHE SHITUR VAJZAT AKOMA FEMIJE DHE MASHTRUAR FEMRAT PER TI SHITUR NE PROSTITUCION...EDHE ATA QE KANE DETYRUAR FEMIJTE TE BEHEN LYPESA!!!

lola

Primus registratum

me falni..."cdo kanal" jo "c'do kanal"

Merlina

Primus registratum

SHQIPTARE kam qene, SHQIPTARE jam dhe SHQIPTARE do te mbetem. RROFTE SHQIPERIA!!!!!!!
per mua te jem SHQIPETARE eshte gjeja me bukur ne jete. I kam shume inat ato njerez qe jan SHQIPETAR dhe e mohojne. si mund ta bejne nje gje te tille? Besoj se ne te gjith boten vetem injorantet SHQIPETARE (qe jan shume pak) e mohojne shtetesin e tyre. T'iu them te verteten un jetoj ne Bullgari tani per tani dhe gjithmon kur degjoj nje ze SHQIPTARI ndjej nje kenaqesi shume te madhe per ta takuar e per te folur me te. KURRE nuk e kam mohur qe jam SHQIPETARE dhe ju betohem qe nuk kam per ta bere KURRE......
Po jam dakort qe SHQIPERIA ka shume te meta (si cdo shtet tjeter)por ka dhe shume gjera te mira qe nje shtet tjeter nuk i ka. Te gjith te huajt qe vine ne SHQIPERI ju ngel mendja tek njerezit e sjellshem dhe tek bukuria e saj. Dhe pse ne 97' u ben shume rremuja dhe SHQIPERIA u kthye ne nje vend shume te keq dhe te piset tani eshte rreguallur dhe eshte ber (per mua) PARAJZ....tani nuk po e zgjas shume se jam shume e sigurt qe sa me shume te rri aq me shume gjera te mira do them dhe kam pershtypjen se do behem boze per ju....
RROFTE SHQIPERIA!!!!!!!!
ALBANIA RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I AM THE HAPPIEST PERSON IN THIS WORLD CUZ I AM AN ALBANIAN!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Merlina

Primus registratum

SHQIPTARE kam qene, SHQIPTARE jam dhe SHQIPTARE do te mbetem. RROFTE SHQIPERIA!!!!!!!
per mua te jem SHQIPETARE eshte gjeja me bukur ne jete. I kam shume inat ato njerez qe jan SHQIPETAR dhe e mohojne. si mund ta bejne nje gje te tille? Besoj se ne te gjith boten vetem injorantet SHQIPETARE (qe jan shume pak) e mohojne shtetesin e tyre. T'iu them te verteten un jetoj ne Bullgari tani per tani dhe gjithmon kur degjoj nje ze SHQIPTARI ndjej nje kenaqesi shume te madhe per ta takuar e per te folur me te. KURRE nuk e kam mohur qe jam SHQIPETARE dhe ju betohem qe nuk kam per ta bere KURRE......
Po jam dakort qe SHQIPERIA ka shume te meta (si cdo shtet tjeter)por ka dhe shume gjera te mira qe nje shtet tjeter nuk i ka. Te gjith te huajt qe vine ne SHQIPERI ju ngel mendja tek njerezit e sjellshem dhe tek bukuria e saj. Dhe pse ne 97' u ben shume rremuja dhe SHQIPERIA u kthye ne nje vend shume te keq dhe te piset tani eshte rreguallur dhe eshte ber (per mua) PARAJZ....tani nuk po e zgjas shume se jam shume e sigurt qe sa me shume te rri aq me shume gjera te mira do them dhe kam pershtypjen se do behem boze per ju....
RROFTE SHQIPERIA!!!!!!!!
ALBANIA RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I AM THE HAPPIEST PERSON IN THIS WORLD CUZ I AM AN ALBANIAN!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
:thumbsup: :kiss: :kiss: :kiss: (vetem per ato qe nuk e mohojne qe jam SHQIPETARE dhe qe jan krenar per vendin e tyre)
:mad: :mad: :mad: (per ato qe e mohojne qe jan SHQIPETARE!!!!!!)

Sallaku

Primus registratum

Te gjithe thone qe jemi SHQIPETAR por femijve ketu ne Itali i flasin italisht.Ka shume qe kur flasin me njeri tjetrin flasin italisht,atehere ça SHQIPTARESH jane.Edhe pse e kemi vendin tone cope nga te gjitha pikat e shikimit,JEMI DHE DO TE MBETEMI GJITHMONE SHQIPETARE :mad:

gertid

Primus registratum

O tunisian mos hap mo kshu temash

roland

Primus registratum

Blendi, Kordelja dhe Presidenti
do te thosha qe nuk keni te drejte ti jepni ato pergjigje Albinos.
Besoj qe nuk ka asgje te keqe te shprehesh ate qe ndihen per te qenit krenar(jo vetem aq po te kete dhe pak arrogance ne ate krenari) qe je shqipetar.
Ne (Shqipetaret-sigurisht jo te tere) kemi marre formen e LEKUT dhe jemi shplare nga principet dhe idealet qe mund te kene njerezit.
te thuash qe do SHQIPERINE dhe SHQIPETARET nuk eshte nacionalism ekstremist.
Dhe nje e keqe qe e kemi zakon ne SHQIPETARET eshte se ne qofte se nuk na pelqen dicka qe thote dikush do ti veshim petkun e injorantit, paditurise, etj.
shendet dhe mendje te kthjellet

ala

Forumium praecox

Lindur ne Shqiperi,Shqiptare deri sa te jem ne jete,jetoj ne Itali me zemer ne Shqiperi

Shqiptare kudo ku jeni MJAFT me idiotesira

Tregojeni veten se jemi me te mire nga c'na pershkruajne(flas per ata qe punojne me nder e me djersen e ballit) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

E dua Shqiperine...

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga roli:
Blendi, Kordelja dhe Presidenti
do te thosha qe nuk keni te drejte ti jepni ato pergjigje Albinos.
Besoj qe nuk ka asgje te keqe te shprehesh ate qe ndihen per te qenit krenar(jo vetem aq po te kete dhe pak arrogance ne ate krenari) qe je shqipetar.
Ne (Shqipetaret-sigurisht jo te tere) kemi marre formen e LEKUT dhe jemi shplare nga principet dhe idealet qe mund te kene njerezit.
te thuash qe do SHQIPERINE dhe SHQIPETARET nuk eshte nacionalism ekstremist.
Dhe nje e keqe qe e kemi zakon ne SHQIPETARET eshte se ne qofte se nuk na pelqen dicka qe thote dikush do ti veshim petkun e injorantit, paditurise, etj.
shendet dhe mendje te kthjellet
Me fal i nderuar qe une po ju lexoj vetem sot, une nuk ndryshoj opinionin tim aspak edhe pse pak me vonese ne replike: Kjo eshte nje nga temat me absurde qe eshte hapur ndonjehere ne AF, dhe te jini i qarte qe une arrij ta dalloj patriotizmin nga nacionalizmi edhe pse ka mjaft abuzime me keto dy terma.

Jam e sigurte edhe per dicka tjeter: Ju me siguri s'keni kuptuar asgje nga ato qe kam shkruar une me siper, une jam krenare dhe nuk i duroj dot pseudo-krenaret por as gjykatesit e krenarise dhe ata qe e percmojne krenarine, por jam edhe me kembe ne toke (kam parasysh keshillen tuaj per kthjelltesine ketu /pf/images/graemlins/wink.gif ).

P.s.Nuk do harroj te rikthem ne kete teme se kam lene dicka pergjysem me Albinos.

DARIO

Primus registratum

hej shok une jam ne listen tuaj dhe shqiptar i them vetit dhe me arin e madh si e kemi zkon ne te shqiperis