Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Per nje moment te leme zenkat dhe te pyesim veten se a jemi shqiptare apo jo.

Kemi nevoje qe te identifikohemi shpesh qe jemi shqiptare.
Une jam shqiptare dhe mbi te gjitha ve kombin dhe shqiptarine si identifikues te vetes sime.
Te gjithe ata qe kane punuar sadopak per Shqiperine per mua jane shqiptare.
Ata (paraardhesit tone)kushdo qofshin kane bere per Shqiperine mjaft.
Pak nga pak behet kalaja duke pasur parasysh se ne shqiptaret kemi qene nen pushtime te ndryshme.

Altaf

Primus registratum
Re: Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Që të ndjeni përsëri krenarë si shqiptarë duhet të kemi nje udhëheqës shqiptar të vërtetë dhe jo spiuna sllavësh.
Un për vete jam krenar që jam shqiptar

Klinton

Primus registratum

Edhe une meqe jam amerikan, po deklaroj qe paraardhesit e mi jane shqipetare.
Jam shqiptar dhe jam krenar.
Te rroje Shqiperia Etnike qe tashme nuk ka arsye qe njerezve tu duket Boomerang kjo qe themi.
Dhe dicka te fundit o shqipetare
<ul type="square">
[*]Pa bashkim nuk ka zhvillim dhe pa bashkim nuk ka shpetim
[/list]

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bora*:
[qb] ah, ky patriotizmi yne fiktiv ne lufte gjate shekujve.

kush e vra kush e vra
kush e vrau Esat pashane?

Apache i dashur, ne shqiptareve na u be gjoksi vrime nga te renit me grusht ( per ti treguar me shume vetes qe jemi shqiqiqiqptar se botes as nuk i plas me nder teje dhe meje), dhe c`po bejme thua ti: nje vrime ne uje, pra asgje, fjale vetem fjale, qe i merr ere e veriu sa here qe fryn dhe i sjelle shi i jugut sa here qe bie

p.s kete krenari boshe te jonen duhet ta kene zili dhe ato shtetas te shteteve qe ja lehtesojne jeten banoreve te vete, jo si ai i joni ku rinia shqiptare ngrine pyjeve per te kaluar ferrat e greqise

jeta vetem njehere te falet
perse mos e jetonin dhe ata 5 te rinjte qe vdiqen buze kufirit?
perse?
perse mos jetonin dhe viktimat e otrantos?
perse?
perse mos jetonte dhe fmija qe vdes nga uria ?
perse?
perse mos jetojne dhe ato motak nenash qe merren per transplatim organesh neper bote?
perse?
perse mos jetonin dhe ato djem nenash te cmendurise shqiptare te "97?
perse?

mjaft me me shabllone, nuk e kuptoni qe njeriu eshte mbi gjithcka, e kur keto njerez (SHQIPTARE) PERCUDNOHEN ne menyra me shtazarake kemi me fuqi ne qe te krenohemi me te qenurin shqiptar?
Kjo na ra per hise dhe do ta shtyjme kendej rrugeve te botes duke i rene gjoksit qe jemi shqiptar, e kemi ikur nga atdheu kot per hobi, kemi ikur per ti treguar botes qe ka shqiptar ne kete rruzull ( ne fakt s`ka bota harte)

pershendetje! [/qb]
Beh... nqs te duket ty qe ti po ben vrim gjoksin duke i rene para pasqyres, kjo eshte pikpamja jote, kurse e imja nuk eshte ashtu. Sepse te rrish per 500 nen sundimin e turqve nuk eshte e lehte te mbi jetoj kultura e shqiptarit(arbrit dhe ajo e ilirve).

Komunizmi na mbajti te lidhur nga e verteta, nga jeta, nga te kuptuarit, nga gjithcka. Kur e hodhem posht komunizmin ishim kaq te rritur por edhe kaq te vegjel, njelloj sikur te rrish me muaj ne shtrat dhe kur cohesh te besh hapin e pare. Nuk di ku ta hedhesh kemben.

Rinia shqiptare ishte mesuar te rrinte urte e bute me dhune nga perpotentiteti, kur doli ne evrop e kuptoj lirine ndryshe nga ajo qe ishte, besoj qe nuk kane faj.

Sot ne Evrop degjohet shume te flitet per italianet. Ooooo Bora* per carita /pf/images/graemlins/frown.gif . Italianet???!!! Kur shkuan ne Amerike i mesuan botes kush eshte mafia italiane(mafia=fjale italiane). Emgriacioni???!!! Ne ameriken e jugut(ti leme shtetet e bashkuara) gjendet rraca me (ziliqare) me miliona.

Te jesh shqiptar nuk do te thote te jesh si ata qe perfundojne burgjeve te Evropes(megjithese turqit, ish sunduesit tane, mbajne rrekord) por do te thote nje popull qe ka vuajtur, nje popull qe sot e kesaj dite me gjith pushtimet qe ka pesuar ka ruajtur gjuhen e vet, nje popull kaq i vogel ne zemer te evropes, por me kaq burra te medhenj. Te jesh shqiptar eshte te lexosh Imzot Fan Nolin e Naim Frasherin, Gjer Fishten dhe historin e TE MADHIT SKENDERBE. Por nuk eshte e kendeshme te ti kujtoj veprat e heronjeve tane sepse nga ana tjeter je shqiptare edhe ti.

GOODFELLOW

Primus registratum

ju lutem shum. vazhdoni dhe jepni mendimet tuaja
dhe lejeni rehat. se del nje Bora aty, nje njeri me komplekse dhe nje nga ata Qe dalin jasht dhe
thon,(ua mami kam harruar shqipen se skam te bej
fare me shqiptar) ata sjan as shqiptar dhe kurrfar gjeje. nejse

Un per vete jam shqiptar dhe jam tej mase krenar qe jam shqiptar.

u74

Primus registratum

Per shqiptare e keni fjalen a...
Me shqipetare se mua nuk ka.. edhe harrojeni ate muhabet...
jam pak frikacak ,mendjemadh,kam qefe te dukem evropjan(me thane te drejten e kam shume perqejf),
bej demek se kam harruar se me e eshte dashur te prese me ore te tera per te ardhur dritat me hy ne WC me bere nje banjo ose dush.
E kure ngandonjehere degjoj neper telefona se nuk ka drita dhe tempraturat kane rene fryhem si kokosh dhe them me te madhe "po si jetoni ju shqipetaret ne keto kushte"(por te them te drejten thedhe ne shpirte me hyjne te dridhurat edhe ketu ku jam,jo se apartamenti eshte i ftohte,por e kuptoni edhe ju vete....).
Por une e di se ju do mi falni keto mangesite e mija.
Dhe natyrishte ju mund te pyesni: se nje
shqipetare me virtyte te radha si puna ime pse
nuk qendroi ne atdhe dhe te kountribonte ne ndertimin e Shqiperise?
Por per kete une kame pergjigjen me te sakte.
Ndihma me e madhe qe une mund ti jepja Shqiperise eshte te emigroja sa me large qe te jete e mundur
te gjeja nje pune dhe te ndihmoja familjen time
se duke ndihmuar familjet tona ndihmojme dhe SHQIPERINE.
E pra vllezer e motra qe jeni larguar nga Shqiperia dhe mendoni se do te ktheheni nje dite(nje zote e di se kur,por mjafton deshira se jo gjithecka eshte ne duart tona)hapjani zemren shoqerise dhe tregoni se po i beni nje sherbime te madhe kombit.
Jam shqipetare mor.. edhe harrojeni ate muhabet...

kastriot

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pe.ili.sh:
[QB] Per nje moment te leme zenkat dhe te pyesim veten se a jemi shqiptare apo jo.......

Kastriot: Pse ore ke dyshime qe mund ti kete ndodhur gje gjyshes tende???????
Apo nuk beson se ajo ja "ka mbajtur nderin" gjyshit , kur ky i fundit per vite me rradhe luftonte si mercenar per Turqine???????

Kastriot

Pe.ili.sh

Primus registratum

Kastriot te rekomandoj te hysh ne faqen e edukates dhe te mesosh normat elementare te nje njeriu qe i duhen per tu brumosur dhe per tu pranuar ne shoqerine e paster dhe te mire.
Ne fakt ato mesohen kur njeriu ka mbushur 3 vjec deri me 6 vjec dhe kjo lloj shkolle edukate quhet Cerdhe dhe Kopesht por qe nuk eshte vone kurre te mesosh.
Me pas duhet te mesosh A, B, C dhe me pastaj te tjerat.
Nuk e di ne se eshte hapur nje teme per femijet, ku edukohen ketu ne albforum.
Megjithate mund te kerkosh.
Te fala Baletes

Prim

Primus registratum

JASHTE TEME: Kastriot mavria, leri gjyshet rehat atje ku jane. Mos u bej legen duke pergojuar njerez me te cilet s'ke pune. Ne do te shash, shaj ata qe te shajne. Kalamajte shajne nga fisi, kur s'kane c'te thone.

BRENDA TEME: Nuk duhet te ndjeni nevojen qe te shprehni me ze te larte identitetin. Kemi mjaft kriza per te kaluar, kriza e identitetit eshte me luksozja. Po te punojme se bashku per ta bere Shqiperine, kjo pyetje nuk do kete nevoje te behet.

Rrofte Shqiperia dhe Shqiptaret kudo/sido qe jane!

eM

Paper Moon

Shqipetare ne zemer e shpirt!

nike palkola

Primus registratum

Vaj medet për ne, kur shajnë zotërinjtë që kanë shkollë e kompjuter!!!...
Edhe kjo tregon se jemi të vonuarit e kontinentit.

KATALLANI

Primus registratum

rrofte e qofte shqiperia. une jam shqipetar ne zemer dhe kurre nuk do e harroj vendim tim sido qofte te jete

atman

Forumium maestatis

Kjo teme eshte shume me vend dhe mendoj se (nuk duhet marre si detyrim) mendoj se te gjithe antaret e regjistruar duhet te pronocohen.
Vlera e saj eshte se ne me kete rast mund ddhe duhet te shprehim ate qe na bashkon, duke lene menjane te pakten njehere kundershtite qe kemi per probleme te ndryshme.
Vlera tjeter eshte (shpresoj te jem i gabuar) se kam lexuar nganjehere mendime te tilla qe jane kaq antishqiptare sa te ngrene leshrat perpjete dhe mendimi i pare qe me ka shkuar nder mend eshte se ka njerez te infilturar pikerisht per te bere "punen e tyre, ose te te tjereve".
Une jam shqiptar dhe jam krenar qe i perkas ketij populli. Nuk e kam fshehur kurre nacionalitetin tim dhe diçka e tille s'ka per te ndodhur sa te rroj!

Mirditor

Primus registratum

Pellish tlumt dora e qofsh i lumtun qi hape qit teme.
Shqyptar asht qai si asht shqyptar, qi ka ngel nshqyptar ene ska pranue kurr miqsi me t huej e
tradhtar.
Rroft Shqypnea e shqiptarve.

romeo

Forumium maestatis

shqiptar dhe nuk e luan topi!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

DARIO

Primus registratum

ec aty dhe mos e luj shqipetar nr.2

sonida

Primus registratum

un jam shqipetare e shqiptarin e dua
bile kur te huajt me pysin se nga je pa ngurim ju them (albaneze ) dhe shqipetare dua de vdes bile para se de vdes do e le amanet te me çojn ne shqiperi atje te me varrosin afer gjakut shqipetar
jam shqipetar e shqipetare me thon dhe jam krenare per kombin ton :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Edhe une jam shqiptar edhe krenar qe jam shqiptar.

kissemissan

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif Me falni kam bere nje gabim, Un e quaj veten shqiptare dhe nuk e mohoj kurre vendin tim se e kam si shpirt po kur shkova ne itali me klasen asnje se vuri ne dyshim se isha suedeze dhe un vete as e mora mundimin tu thosha qe isha shqiptare, e di qe ishte gabim po nuk do ta bej me ju premtoj, /pf/images/graemlins/smile.gif e kam kuptuar gabimin.

Rrofte Tirona dhe shqiptaret /pf/images/graemlins/laugh.gif

pupi

Primus registratum

Shqiperia - Shqiptar

SHIIITTTTTT

rendesi ka Parja

kush eshte kaq patriot shkon ne shqiperi
--------------------------------------

Girls - Jack Daniels - LEXUS CUP's

Petroninsja

Primus registratum

Po e fus dhe une nje vote me shume... /pf/images/graemlins/smile.gif