Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

Per nje moment te leme zenkat dhe te pyesim veten se a jemi shqiptare apo jo.

Kemi nevoje qe te identifikohemi shpesh qe jemi shqiptare.
Une jam shqiptare dhe mbi te gjitha ve kombin dhe shqiptarine si identifikues te vetes sime.
Te gjithe ata qe kane punuar sadopak per Shqiperine per mua jane shqiptare.
Ata (paraardhesit tone)kushdo qofshin kane bere per Shqiperine mjaft.
Pak nga pak behet kalaja duke pasur parasysh se ne shqiptaret kemi qene nen pushtime te ndryshme.

pupi

Primus registratum
Re: Kush e deklaron veten nga ju Shqipetare?(shkruani me poshte)

JU Gocat ,patriote te mdhoja ju
po po

i shif radhat neper Ambasada ( se merrem me viza fallco ) per bashkim familje
hahahahahahahah
cifte jane shume homogjene :
goca te reja <<>>> dhedurret jane nga me te ndryshmit : antikapate , pleq , cuna te rinj ( viktima qe skam pa femer me sy ) - italjon, gjermon barkderra amerikon canadez qorra fondacjonesh.
ecc aty goca - na nderoni kombin
kalamojve ( po qe se sjane imptonta dhendurret jepini dy pashaporta : shqiptaren dhe ate te babait ( ta quajme mes nesh Babai )

HA HA HA

Seriozi

Primus registratum

Shqiptar
Eh lexon çudira ketu,çfare doni ju ore me i thone nones njerke.Ata qe nuk e deklarojne veten shqiptare,e deklarojne çfare..?

Kollarja

Primus registratum

Shqiptar te qelbur!

Mos e rruj fare! Ne daç deklaroje, e ne daç mos e deklaro, por pyrt kedo te huaj e do te thote:

Shqiptar i ndyre!

pupi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alabak me Arm0ni:
[qb] JU Gocat ,patriote te mdhoja ju
po po

etc etc.
HA HA HA [/qb]
Ha Ha
sa here shkruaj une mbyllet tema ( jo mbyllet nga moderatoret - por nuk shkruan me njeri )
duhet te kem argumenta te forta.
He mi goca jepni ndonje Statement per ato qe shkrova. Dua te shoh surratin tuaj te vertete
bagazhin e trunit. He pra se jeni dhe shumica studente.

Ju doni vecse dajak dhe keqtrajtim

Merlina

Primus registratum

Per "Prfeti Drejt" dhe per "KOllarja" kam shume pak per te thene....ju nuk jeni shqipetara....dhe shikoni nuk beni mir qe silleni kshu se te vetmen gje qe tregoni eshte injorancen tuaj......se neve te tjereve qe e duam shqiperin me ter mend nuk do na beni kurre te flasim siq flisni juve....kaq kisha

Merlina

Primus registratum

Per "Prfeti Drejt" dhe per "KOllarja" kam shume pak per te thene....ju nuk jeni shqipetar....dhe shikoni nuk beni mir qe silleni kshu se te vetmen gje qe tregoni eshte injorancen tuaj......se neve te tjereve qe e duam shqiperin me ter mend nuk do na beni kurre te flasim sic flisni juve....kaq kisha

Albinos

Primus registratum

Te dashur miq
Kam lexuar para nja dy muajsh ca kshu statistika per popullsine e shqiptareve se sa shqiptare ka Shqiperia?
Ktu ke kjo tema nuk doli kush rom a vllak osman a cifut a grek ose serb a dicka e till. Ju baj thirrje te pysni babllaret tuaj se nga e kane ata prejardhjen pasi Arxhile Berxolli ka deklaruar popullsine shqiptare, pakicat etj.
Nje statistike do u jap edhe une.

‑ Grekë 59000 ( 1.8% )

‑ Maqedonas 4700 ( 0.19% ) ( të marra nga regjistrimet e popullsisë së Shqipërisë të vitit 1989).

Nën titullin "Vlerësime të tjera" jepen nga këto të dhëna:

‑ Grekë 150000 (4.4%)

‑ Romë rreth 100000 (2.9%)

‑ Maqedonas 40000 ( 1.2% )

‑ Vllehë 35000‑50000 ( 1‑ 1.5 %)

‑ Sllavë jugorë 40000 ( 1.2 %)

Pra sipas këtyre "vlerësimeve të tjera" popullsia e Shqipërisë paska 11.2% popullsi minoritare.

Këto të dhëna bazohen në:

Albanian Helsinki Committee, Qendra Ndërkombëtare e Kulturës, Bulevardi "Dëshmorët e Kombit, Dhoma 35, Tirana, Albania;