KU JANE PRO AMERIKANET???

KU JANE PRO AMERIKANET???

me sa me duket keta qe u shkon leng per goje kur u permendet amerika dicka jane strukur dikund ,nuk e di pse??
sa ishin aktiva kur u kap sadami ,mendonin se me kapjen e tij mori fund gjithe puna ne irak,mirepo nuk doli ashtu,per cdo dite vriten amerikan dhe idhtaret e tyre apo me mire me thene bashkepuntoret me okupatorin.
po si qendron puna me sadamin???,valle a ishte ai apo jo? ku eshte cfar i bejne ? a ka pranuar te tregoje per armet kimike biologjike qe nuk ekzistojne?? cfar u be ? a ka kush pergjegje per kete apo jo??

antares

Primus registratum
Re: KU JANE PRO AMERIKANET???

Kapeni kapeni kapeni!

poster645.jpg

Indulgence

Primus registratum

Eshte vertet e neveritshme qe krijesa si Antares dhe Amar kane sadopak lidhje me te qenurit Shqiptar!!!

Administratore, moderatore dhe antare te AF! Si mund te lejoni qe nje forum shqiptaresh te perdoret per te propaganduar "Holy War"?!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Ja edhe një ProAmerikan tjetër!

E sheh Amar, budallalliku egziston në të dy krahët! Ata që pavarësisht se ç'ndodh i qëndrojnë besnik me kokëfortësi bindjes së tyre (të mbështesësh Bushin apo Bin Ladenin) gjenden në të dy krahët dhe të dy janë shqiptarë!

Imagjinoni, ne shpikim subjekte për t'u zënë!

Indulgence, po të lexosh më shumë e po të mbash erë më pak do e marrësh vesh që Antares është Ortodoks dhe e quan pikërisht Lufta e Shenjtë e SH.B.A!

antares

Primus registratum

E e e e! Ajo qe quan ti "holywar" nu eshte xhihadi more mik por "Lufta e Shenjte"..... Kristiane!, me qender ne Norvegji dhe diciture:
"His blood be upon us (Jews), and upon our children"
Matthew 27:25
-------------------
Pra qe ta kuptosh ketu nuk kemi te bejme me fondamentalizmin islam qe aq qejf keni ju te ulerini (Indulgjenca, Bushi e Sharoni).
Bile po ta shikonte Amari do ti shkonin mornica nga tmerri se do ti kujtojeshin Kryqezatat! (Megjithese aty nuk uleritet kunder islamit). Po pak cudi kur protesta ngihen nga nje person qe pak dite me perpara thoshte i kenaqur "I F...... up temat tek alb-forumi!"
Pastaj Amari eshte shqiptar mysliman kurse Antaresi-kristian! - sipas jush duhet te vrisnim njeri tjetrin (perplasja e qyteterimeve) apo jo!
Diten kur Kristianet e vertete (dhe jo hipokritet qe jane pseudo-kristiane) do te bashkonin forcat me te gjithe pasuesit e Islamit do te jete dita e fundit e kete Bote e gjarperinjev si Sionizmi e Imperializmi Amerikan!

Indulgence

Primus registratum

Kalamaja, po s'u krruajta njecike une, temat behen "boring" dhe degjohet vetem Amari, qe s'ja marr vesh shqipen.

Une nuk bes as davane e turkut, as te kaurrit, se jam "I PA FE"! Jam vetem pro asaj qe fatin botes se sotme nuk mund t'ia leme ne dore as trimit qe i ka hipur preshit, as barbareve.

Love you all!

Buburreci

Primus registratum

Pro amerikane, pro greke, pro botes arabe...??? Kjo eshte shume e cuditshme. Pse te mos ngelemi ashtu si duhet te jemi Pro shqiptare!!!!

Si cdo popull qe ka te mirat edhe te ligat e veta edhe amerikanet ashtu jane. Vetem se u ka ra per hise te jene me ekonomi me te mire se nje pjese e vendeve te tjera nuk i ben me te moralshem, me te zgjuar ose me te mire. Thjesht njerez te te gjitha niveleve e shtresave.

Une jam Pro globalizimit por pa dashur te humb rrenjet e mia. A ka ndonje menyre per zbatimin e kesaj gjeje?

OROSHI

Primus registratum

Ne fakt Al-Zarqavi dhe Bushi kane dicka te perbashket /pf/images/graemlins/laugh.gif ,i pari kerkon te dytin(me cdo cmim)dhe i dyti kerkon te parin(me cdo cmim),eliminimi i njerit mvaret shume tek buxheti qe ato kane /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

segra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amar:
[qb] me sa me duket keta qe u shkon leng per goje kur u permendet amerika dicka jane strukur dikund ,nuk e di pse??
sa ishin aktiva kur u kap sadami ,mendonin se me kapjen e tij mori fund gjithe puna ne irak,mirepo nuk doli ashtu,per cdo dite vriten amerikan dhe idhtaret e tyre apo me mire me thene bashkepuntoret me okupatorin.
po si qendron puna me sadamin???,valle a ishte ai apo jo? ku eshte cfar i bejne ? a ka pranuar te tregoje per armet kimike biologjike qe nuk ekzistojne?? cfar u be ? a ka kush pergjegje per kete apo jo?? [/qb]
emrin e ke te bukur, amar

Shpesh here njerezit nisin gjykimin e tyre mbi duke marre te paravertete Aksiomen AMERIKANET FAJTORE, cfare do thuash ti per varret masive ne Irak, per sherbimet e sekrete, per programet e tyre te zhvillimit te armeve berthamore dhe te shkaterrimit ne mase???? Kush jane keta heronj qe vrasin ne emer te ALLAHUT??? Jeten e ka dhene Allahu dhe ai e merr, asnje nuk ka te drejte ta marre ate.

AnaBlue

Forumium maestatis

Kam qene pro-amerikane ne vitet e diktatures, atehere kur ishim te zhytur ne llumin e frikes dhe varferise, me dukej se Amerika mbante pishtarin e civilizimit dhe botes se zhvilluar. E kerkova me shume deshire dhe ne momentin e pare qe munda erdha te jetoj ne amerike. Tani e shikoj me ndryshe, jam futur ne jeten amerikane duke pare te mirat dhe te metat e saj. Nese do te kisha nje zgjidhje tjeter per te ikur me vrap nga diktatura, ku do shkoja valle? Sot, me keto mend qe kam, perseri do vija ne kete vend. Ka mjaft te meta, por po ti ve ne peshore, ka dhe mjaft te mira. Nuk mendoj kurre se do zgjidhja te jetoja ne Arabine Saudite apo vende te ketij lloji. Kerkoj ndjese nese ofendoj ndonje anetar qe ka zgjedhur per te jetuar atje, une shpreha mendimin dhe ndjenjen time.
A do kishim nje bote te civilizuar pa nje polic si USA? Ndoshta po, ndoshta jo, me teper mendoj se nuk do egzistonte.

antares

Primus registratum

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
-------------------------------------
A do kishim nje bote te civilizuar pa nje polic si USA? Ndoshta po, ndoshta jo, me teper mendoj se nuk do egzistonte.
-------------------------
Kush nuk do te egzistonte, bota e "civilizuar"?
Mos na lant Zoti pa ket Zotni Xhandarin se na piu e zeza!

Jashte Irakenet nga Iraku!
Rrofshin clirimtaret me bomba qe cliruan deri tani 30 000 irakene antiirakene nga jeta e tyre!
Jashte Afganet nga Afganistani!
Rrofte Aleanca e banditeve te Veriut!

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga segra:

Shpesh here njerezit nisin gjykimin e tyre mbi duke marre te paravertete Aksiomen AMERIKANET FAJTORE, cfare do thuash ti per varret masive ne Irak, per sherbimet e sekrete, per programet e tyre te zhvillimit te armeve berthamore dhe te shkaterrimit ne mase???? Kush jane keta heronj qe vrasin ne emer te ALLAHUT??? Jeten e ka dhene Allahu dhe ai e merr, asnje nuk ka te drejte ta marre ate. [/QB]
-----------------------------------------------
e nderuara SEGRA pse je aq e sigurte se ato vare masive jane veper e sadamit??,a thua valle ajo nuk eshte nje skene e pregaditur nga amerikanet ne bashkepunim me sherbimet sekrete irakene per tja hudhe fajin sadamit dhe ti tregojne botes se ja sadami cfar ka bere dhe se ne kisjhim te drejte qe intervenum ne irak,perse analizat e eksperteve amerikan nuk e zbardhin krejt rezulltatet pik per pike se si ka qene puna atje ,une besoj qe amerikanet kane mundesi dhe aftesi te tille mirepo nje gje te tille nuk e bejne sepse do na dale puna ndryshe.

ata qe vrasin ne emrin e ALL-LLAHUT jane clirimtaret irakien qe nuk duan pushtuesin ne tokat e tyre ,ata thjeshte duan te jene te pavarur nga okupatori dhe terori amerikan.tash tek shume irakene eshte kthyer menimi i tyre dhe deshira e tyre eshte qe me mire te vije nje sadam se sa nje bush.
eshte e vertete se ALL-LLAHU E ka dhene jeten dhe ai e mer,e kush ua ka dhene te drejten amerikaneve te marin jeta njerezish?? amerikanet sipas statistikave jane popull qe kane bere me shume vrasje ne histori bashke me cifutet edhe me shume se nacistet dhe serbet bashke.

assassino26

Primus registratum

Kush ja di shpine ktij palles siperfoles se Kam takim me bin la leshin e mos i them ti coje i bombe peshqesh ne darke kur te jene mbledhur te gjithe ne shtepi si farefis

segra

Primus registratum

I mjeri ti o Amar per mendjen qe ke
Me kaq fantazi sa ke ti ne lidhje me varret mund te behesh shkrimtar shume i mire, tja marresh kadarese Nobelin.

Shpresoj qe heshtja ime te te tregoje meshume se fjala.