KU JANE PRO AMERIKANET???

KU JANE PRO AMERIKANET???

me sa me duket keta qe u shkon leng per goje kur u permendet amerika dicka jane strukur dikund ,nuk e di pse??
sa ishin aktiva kur u kap sadami ,mendonin se me kapjen e tij mori fund gjithe puna ne irak,mirepo nuk doli ashtu,per cdo dite vriten amerikan dhe idhtaret e tyre apo me mire me thene bashkepuntoret me okupatorin.
po si qendron puna me sadamin???,valle a ishte ai apo jo? ku eshte cfar i bejne ? a ka pranuar te tregoje per armet kimike biologjike qe nuk ekzistojne?? cfar u be ? a ka kush pergjegje per kete apo jo??

Indulgence

Primus registratum
Re: KU JANE PRO AMERIKANET???

Antares, Kush e ka shkruar kete artikull se ke harruar t'ia vesh emrin. Apo tani ke filluar te te duket edhe sikur i shkruan vete dhe do fillosh te kerkosh dhe honorare

Filthy Bastard

Primus registratum

Sipas nje sondazhi te "International Gallup Association" te publikuar se fundmi,shqiptaret jane populli me proamerikan i planetit.(Ndersa ai me antiamerikan jane greket)

C’pergjigje tjeter kerkon pyetja e kesaj teme?

OROSHI

Primus registratum

Pro-Amerikanet jane kudo,mjafton qe te keni sy per t'i pare,ose guxim per t'i prekur /pf/images/graemlins/laugh.gif

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Pro-Amerikanet jane kudo,mjafton qe te keni sy per t'i pare,ose guxim per t'i prekur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-----------------------------------------

uuuu sa qenke vonuar ore orosh ,po a e din se kur e kam hapur temen dhe per cka behej fjale ????

apapa goxha i shpejt qenke,si breshke /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

Amar :tipsy: :tipsy: :tipsy: :smash: ,kam shkrujt edhe ma perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

amar

Primus registratum

[qb] Amar :tipsy: :tipsy: :tipsy: :smash: ,kam shkrujt edhe ma perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
------------------------------------------
po e di por atehere ke shkruar me nickname tjeter :lol: :lol:

Bukuroshja

Primus registratum

hajduti hurmave!

ne shtepine ne shqiperi ne bace kisha nje peme hurmaje shume te madhe dhe i bente hurmat shume te medhaja

kishte aty te hanim vete gjithe dimrin dhe te hante gjithe lagjia

sa here qe shikoj pjesmarjen tuaj me keqardhje me kujtohen hurmat e shtepise ne shqiperi

kam nje pyetje per ju
mund te me postoni ne mesazh privat ju lutem mesazhin tim te ndryshuar nga ju pak me larte pasi nuk me kujtohet se cfare mund te kete qene.
me ka ndodhur edhe here te tjera qe mezazhi im eshte ndryshuar

jam e sigurte qe kam bere ndonje gabim por do te deshiroja te rifreskoj kujtesen per arsye qe mos te ndolli perseri

faleminderit

OROSHI

Primus registratum

Pro-amerikanet jane:94% ne Shqiperi dhe 89% ne Kosove,ne Maqedoni kemi vetem Amarin dhe ndonje shok te tij /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

amar

Primus registratum

[qb] Pro-amerikanet jane:94% ne Shqiperi dhe 89% ne Kosove,ne Maqedoni kemi vetem Amarin dhe ndonje shok te tij /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
---------------------------------
nejse ky eshte sipas sondazhit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif ia ben qejfin pak vetes ti orosh ?,ani,ani mere veten me te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe vec jepi gajret vetes.

p.s. aq % edhe ne amerike nuk mund te gjeshe oo i gjori orosh /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga amar:
[qb]
[qb] Pro-amerikanet jane:94% ne Shqiperi dhe 89% ne Kosove,ne Maqedoni kemi vetem Amarin dhe ndonje shok te tij /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
---------------------------------
nejse ky eshte sipas sondazhit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif ia ben qejfin pak vetes ti orosh ?,ani,ani mere veten me te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe vec jepi gajret vetes.

p.s. aq % edhe ne amerike nuk mund te gjeshe oo i gjori orosh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo amar ky nuk eshte nje sondazh sipas oroshit por eshte nje sondazh sipas GALLUP/poll i cili e vendoste Shqiperine ne krye te listes se vendeve pro SHBA. Mendoj se kjo eshte nje gje e mire per Shqiperine dhe per shqiptaret duke marre parasysh faktin se ne rradhet e anti-amerikaneve kane mbetur vetem Che-guevaret, pederastet, anarshistet dhe mjekerrcjeprit...

blendiys

Primus registratum

Amar!
Nuk e di ku doje te dilje me titullin e temes por mendoj se je pak i paqarte me termat.
Nuk e kisha hasur kete teme dhe per te qene me ne brendesi lexova postimin e pare ku dhe tani ndihem konfuz (do te thuash:Ku jane pro politikes Amerikane?) apo (Bush-it)

Ne Amerike ke studente Shqiptare qe ndjekin shkollen dhe shume prej tyre behen pjese e shoqerise te atij vendi ne nje periudhe te shkurter kohe.
Ne Amerike ke Shqiptare qe per nje arsye apo dy u detyruan te largohen nga atdheu per nje jete me te mire,ku puna vleresohet dhe paguhet (shume prej tyre madje e kane kaluar kete pike,tashme jane pronare te nje biznesi,njerez te njohur apo thene thjeshte "dikush qe ka bere hajer".
Po te bej nje barazim ligjesh dhe te drejtash midis Europes dhe Amerikes i bie qe une te ndihem pro Amerikan (fjala bie).
Nejse,
shume prej nesh quajne Grekun si je fqinj te mbare dhe zemergjere,ku per te siguruar lejen e qenderimit duhet patjeter te ndryshosh emrin dhe fene...
Gjithesesi,diskutim te mbare

Nadia81

Primus registratum

As une nuk e kuptova ne ishte fjala per ata qe mbeshtesin Bushin apo ata qe pelqejne jeten ne Amerike.