KU JANE PRO AMERIKANET???

KU JANE PRO AMERIKANET???

me sa me duket keta qe u shkon leng per goje kur u permendet amerika dicka jane strukur dikund ,nuk e di pse??
sa ishin aktiva kur u kap sadami ,mendonin se me kapjen e tij mori fund gjithe puna ne irak,mirepo nuk doli ashtu,per cdo dite vriten amerikan dhe idhtaret e tyre apo me mire me thene bashkepuntoret me okupatorin.
po si qendron puna me sadamin???,valle a ishte ai apo jo? ku eshte cfar i bejne ? a ka pranuar te tregoje per armet kimike biologjike qe nuk ekzistojne?? cfar u be ? a ka kush pergjegje per kete apo jo??

Indulgence

Primus registratum
Re: KU JANE PRO AMERIKANET???

Perderisa kete teme e ka hapur Amar si partizan i pro-terrorizmit islamik, te jemi pak realiste, nuk mund te replikohet vetem me argumenta politike /pf/images/graemlins/laugh.gif Njerezit, sidomos Shqiptaret, jane pergjithesisht pasionante, pra subjektive.

Amazingly, ne kete teme une bie dakord me Truth -in!!!

Truth_Matters

Primus registratum

Ja pra Indulgence, s'eshte e thene te mos biem dakord per cdo gje! Me vjem mire qe ketu na perputhen mendimet. :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] leri fjalet, po ver nje brez me bumje dhe veri shkrepsen. te betohem qe te presin 77 virgjeresha ne xhenet....dhe behuni 78 virgjere(u)sha pastaj [/qb]
Ne xhenet?! 78 cope??? Po kur ti zhvirgjeroj si tja bej apo te kthehem ne toke dhe te shaj prap pro amerikonet :lol: :lol: :lol:

une_une

Primus registratum

Keta jane buburreca keta arabofilat tane. Trim eshte Sajmiri dhe Fatmiri nga Shkupi qe po hane shkop gome ne by** ne Abu Graib.

Bukuroshja

Primus registratum

po pro Enveristat ku jane?
ahhh....!!! donit enverin juve qe tju ngordhte per buke dhe sapunin nga ay i derrave tua jepte te lanit ****** .........

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Truth_Matters:
[qb] Une mbarova shkollen per inxhinieri, punoj, paguhem, dhe trajtohem si te gjithe inxhinieret e tjere [/qb]
Keta buckot ketu verdalle nuk ndihen shqiptare po nuk u diskriminuan nje cike...ne fakt, po ti trajtojne mire, ndihen si tradhtare....

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Thjesht per kurjozitet: inatin e keni me amerikanet apo amerikanet+aleatet e tyre? [/qb]
Për të plotësuar përgjigjen: edhe aleatët e SH.B.A i dënoj në politikat e tyre ndërkombëtare (ashtu si edhe shumë vende anti-SH.B.A) por SH.B.A është flamurtari i kësaj politike prandaj edhe shahet më shumë.

renea

Primus registratum

Për të plotësuar përgjigjen: edhe aleatët e SH.B.A i dënoj në politikat e tyre ndërkombëtare
kush je ti te denosh?

KU i d iti politikat nderkombetare, ti une dhe rrushiti jemi pre te propagandes.

OROSHI

Primus registratum

Kondra,perkundrazi,politika nderkombetare Amerikane keta kater vitet e fundit ishte shume brilante dhe e sukseseshme.Ju theu hundet Evropianeve homoseksuale dhe burokrate dhe frikacake se desh harrova.Amerika u mundua qe te shkundte nga gjumi pleqte Evropiane dhe plakat qe qelben ere qenit.Megjithate e vetme dhe krenare per misionin qe i eshte caktuar nga parimet njerezore,Amerika ka triumfuar,dhe do triumfoje gjithmone!!

arjan borova

Primus registratum

gjithmone, o fjale e modhe plako. o e llogaritme qe mas 40/50 vjetesh kina do jete superfuqia e re boterore duke e kaluar ekonomine amerikane.
te gjitha perandorite do bien nji dite

JiggaMan

Primus registratum

Vincent Vega.

Shume e vertete te tera perandorite bien nje dite. Qe nga Roma, Ottomanet, Franca e Napolenoit, Perandoria Britanike, dhe tani Amerika e ka marre rrugen e m*tit.

Po ta shikosh ne te gjitha drejtimet eshte ne renie. Situata ekonomike eshte edhe me keq se situata ne arenen nderkombetare. Dollari vazhdon te humbasi dita-dites kundrejt valutave te tjera. Punet ne sektorit industraial jane pothuajse zhdukur. Nje pjese e madhe e popullsise se paedukuar rurale jeton nen nivelin e varferise. Te rinjve amerikane po ju vjen turp te shkojne ne Europe per vizitie e te tregojne se nga jane, per gjynahet e qeverise se tyre.

Me vjen keq dhe mua qe kjo perandori eshte drejt shembjes, po nuk ke cfare i ben fatit.

Alanis

Primus registratum

Edhe mua me vjen keq qe ty po te vjen keq sepse nuk eshte fare ashtu si thua ti. Nqs do te shikosh ne shpirtin e patriotizmit atehere shiko ne shpirtin e amerikaneve. Nuk kane aspak turp ta nxjerrin flamurin e tyre ne cdo cep te botes, madje dhe ne hene e kane nje. E zeme se america ra nga piedestali i perandorise me te fuqishme ne bote, mund te me thuash se kush do ta zere vendin pastaj? Te lutem vetem "franca" mos thoni :tipsy: Por kam frike se do ta "duroni" americen edhe per ca shekuj te tjere ne krye te demokracise boterore. Ju (anti-americanet) do vdisni ne kete bote me kete amerike qe eshte sot, the best dmth. Me vjen keq edhe per ju!! "In God We Trust" what about you??

OROSHI

Primus registratum

PRODIGY69;,ekzistenca e nje Perandorie matet me shekuj e jo me vite,Amerika sapo ka fillu,ki pak durim plako,Drejtori i Bankes Evropiane e quajti renien e dollarit si nje fatkeqesi per Evropen dhe ekonomine e saj,tani(tha ai)Amerika do behet edhe me e forte!!