KU JANE PRO AMERIKANET???

KU JANE PRO AMERIKANET???

me sa me duket keta qe u shkon leng per goje kur u permendet amerika dicka jane strukur dikund ,nuk e di pse??
sa ishin aktiva kur u kap sadami ,mendonin se me kapjen e tij mori fund gjithe puna ne irak,mirepo nuk doli ashtu,per cdo dite vriten amerikan dhe idhtaret e tyre apo me mire me thene bashkepuntoret me okupatorin.
po si qendron puna me sadamin???,valle a ishte ai apo jo? ku eshte cfar i bejne ? a ka pranuar te tregoje per armet kimike biologjike qe nuk ekzistojne?? cfar u be ? a ka kush pergjegje per kete apo jo??

FIXHI USA

Primus registratum
Re: KU JANE PRO AMERIKANET???

Fillimisht postuar nga amar:
[qb]
Fillimisht postuar nga Prodigychild01:
[qb] Mua nuk me shkon goja leng kur permendet Amerika me te mirat e te keqijat, por meqe jetoj ketu po te pergjigjem.

Sadami eshte ne biruce, dhe per te nuk i rruhet me kujt.

Armet biollogjike nuk kane per tu gjetur kurre.

Per sa i perket luftes, ne ketej nga Amerika kemi nje shprehje te bukur, qe u permend dhe nga drejtori i CIAs pak dite me pare - "oooops" [/qb]
--------------------------------------------
kjo don te thote se amerikanet qenkan rrenacaka, hajduta, vrases e gjakepiresa.
prandaj nuk po ju shof qe te postojne si me pare sepse u doli fytyra per mejdani . /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ENE A DI TI SA I RRUHET AMERIKANEVE EDHE NEVE NE AMERIKE SE CFAR MENONI JU ANEJ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush po e merr vesh mo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

O indulgence, po kur do e marrësh vesh ti që mu nuk m'pret shum për arab, myslimon, çifut a ç'janë. Po me kaq duf do shaja edhe shqiptarët po të silleshin siç sillen amerikanët sot dhe me po kaq zell do mbroja edhe jevgjit e Brrakës po t'i binin më qafë pa të drejtë.

109UV

Primus registratum

ky o equal opportunity bullshitter. vetem e vetem qe te mos beje pune atje ku e paguajne per te bere pune. e bene dhe socializmin kanadez si socializmin shqiptar....shif kur te fillojne grevat, dum salen, dum salen ahahaha

besim231071

Primus registratum

Statistike:Dy miljon vjetnamjen te vrare "per te çliruar popullin vjetnamjen".Demokratizimi i botes.Vetshtohet pyetja:Mos jane me te komplikuara keto gjera.Une them se po.Ju si
thoni.
------------------------------------------------------------------------------------------ --------
DOGJOVA QE BUSHI I RI KA TAKUAR KRISHTIN.SA QESHARAKE KJO.

antares

Primus registratum

Kondre! Po si pa helmete ti keshtu! Ai 109 kesaj rradhe ka ardhur e tulla dhe jo me gure!
Megjithese ndoshta ne bashkepunim me vellezerit e tij Indulgjencen, Prodigy dhe me komikun Intimidatorin kane krijuar nje Bande.
Maskat i kane te kuqe si kelyshe kalecash qe jane!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] ky o equal opportunity bullshitter. vetem e vetem qe te mos beje pune atje ku e paguajne per te bere pune. e bene dhe socializmin kanadez si socializmin shqiptar....shif kur te fillojne grevat, dum salen, dum salen ahahaha [/qb]
Po shyqyr kemi ra n'Kanada e jo në Sh.B.A se kockat do na ishin tretur /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po pse si thu mos t'i mroj jevgjit e Brrakës un? Ke Brraka e kom shpin megjithse s'jom jevg.
Ej, o ti oportunisti byt.hës (thuje shqip or çun), s'janë të gjithë të fiksum mas lekut e Zotit. Ka ca që qefin e shofin si përmbushjen e jetës së tyre, ka të tjerë që shohin lëpirjen e by.thës, të tjerë akoma shohin atë që është e drejtë. Ti kujton se duke më kujtuar mua që jam idealist po ma shkref? E ke gabim 109, më shumë mostra si puna jote ka mbi dhe, më shumë si puna ime duhen!

antares

Primus registratum

Kondre! Ke degjuar ndonjehere qe majmunit ti mekohen ideale te larta? Aq sa mund re rrije nje derr ne tavoline dhe te mesoje rregullat e miresjelljes aq preket qenja ne fjale.
Te kujtohet "Sokrat i vuejtum apo Derr i kenaqum?"
Keta jo vetem kane zgjedhur te dyten po e konsiderojne dhe zgjedhje te virtytshme dhe te moralshme!!!!!

109UV

Primus registratum

Personazhet dembele qe duan te meditojne jo vetem per gjera qe nuk ju perkasin si skllever qe jane, por qe dhe duan ta bejne ne orar te punes, nuk mund te dalin nga skllaveria materiale dhe shpirterore! Ju jeni dhe keni per te ngelur derra te vuajtur, ndersa ne do vazhdojme te mbajme ne pronesi ekskluzive te qenurit Sokrat i Kenaqur.

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Eh more 109 po sokrati nuk gjuante me gure, perdorte fjalen..... [/qb]
sa pacifist qe qenke sot...

Kondrapedali

Kondrapedali

Qeke zgju 119? Paske punë sot më duket :tipsy: . Ku i ke shokët pro-amerikanë (t'i përmbahemi temës jo për gjo)? Apo kanë dalë me mbledh gura?

109UV

Primus registratum

leri fjalet, po ver nje brez me bumje dhe veri shkrepsen. te betohem qe te presin 77 virgjeresha ne xhenet....dhe behuni 78 virgjere(u)sha pastaj

AnaBlue

Forumium maestatis

Thjesht per kurjozitet: inatin e keni me amerikanet apo amerikanet+aleatet e tyre?

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Thjesht per kurjozitet: inatin e keni me amerikanet apo amerikanet+aleatet e tyre? [/qb]
Flas për vete. Nuk kam inat me amerikanët (përveçse kur janë përballë meje dhe sillen shumë pa edukatë) por jam kundër politikës ndërkombëtare të SH.B.A. Kjo temë i drejtohet atyre që janë pro kësaj politike për të sjellë argumenta bindës (kështu të paktën e kam kuptuar unë).

Truth_Matters

Primus registratum

Ata Shqiptare qe jetojne ne Amerike e dine se Amerika i ka trajtuar mire, jo sic trajtohen Shqiptaret ne Greqi apo Itali, i ka dhene pune, shkolle, dokumenta, etj, dhe i ka integruar ne shoqeri.

Une mbarova shkollen per inxhinieri, punoj, paguhem, dhe trajtohem si te gjithe inxhinieret e tjere, atehere pse duhet te jem kunder Amerikes?

Harram atyre qe kafshojne doren qe i mban me buke. /pf/images/graemlins/wink.gif

C'me intereson mua se c'ben politika? Mos valle qenka politika ne Shqiperi me e mire? Ama, kjo s'me ben mua te hedh vendin tim poshte se politikanet bejne ato qe bejne.