Kosova me tjeter flamur????

Prizreni

Primus registratum
Re: Kosova me tjeter flamur????

DON LUAN, Une e kisha fjalen qe te formohet nje ekip nga Shqiperia dhe Kosova qe te diskutojne kete problem, ky ekip do duhej te perbehej nga intelektual te pavarur,keshtu qe ndryshimi do te behej edhe me pelqimin e shtetit ame,por patjeter do te vendoste ekipi nga Kosova , ekipi i Shqiperise do te ishte aty qe ti ndihmonte ne njefar menyre ketij "PROBLEMI",Edhe une jame plotesishte qe per kete te konsultohemi me Nanon dhe eliten e tije te qelbur. Te pershendes.

Prizreni

Primus registratum

ANA BLUE , Kur flet keshtu ka lezet,keshtu flasin ata qe e duan Arberine, Te pershendes.

Margerit Abati

Primus registratum

Kosova e keqe apo e mire asht toke shqiptare kshtu na takon ne shqiptarve e jo shkjave. :thumbsup:

bengu

Primus registratum

Caf, ke fol si burrat. Hallall!

Dardania, intelektualet e pavarur cdohere do te jene te pavarur, vetem ide mund te japin, po a ua merr kush ne dore a jo, mbetet ceshtje e hapur.

bengu

Primus registratum

Unicorn, me duket po te dhemb zemra kur po mendon se kosovaret po e gezojne Kosoven. Jo filoserbet, ata kane vdekur, ose i keni ne qeveri ne Tirane, Kosoven po e gezojne kosovaret, shko shife!!!

p.s. secili konkludim imi vjen si rezultat i deklaratave tua per kosovaret, keshtuqe te lutem mos u ofendo.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]Unicorn, me duket po te dhemb zemra kur po mendon se kosovaret po e gezojne Kosoven. Jo filoserbet, ata kane vdekur, ose i keni ne qeveri ne Tirane, Kosoven po e gezojne kosovaret, shko shife!!!

p.s. secili konkludim imi vjen si rezultat i deklaratave tua per kosovaret, keshtuqe te lutem mos u ofendo.[/qb]
profeti yn savs...thot qe virtyti me i keq i njeriut eshteparagjykimi ose gjykimi pa fakte...
ti e paske kete te drejte...seme duket qeke bo fallxhor edhe po na lexo edhe zemren tani....un e kam thene...ne shqiperi sundojne tradhtaret..po te paska shpetuar ky citim i imi ty...por kam thene te njejten gje edhe per kosoven tende te daashur..dhe realiteti eshte ky....un nuk ofendohem kur degjoj fjale te keqia per "liderin" tone nano...se te jet per mua e djeg me benzine un i pari..por mua me vjen keq qe kerkon te me gjykosh.....kam nje parim ne jete.....rre cuditerisht ket parim e kam marre "borxh" nga nje kengetar....parimi im eshte ky..
only GOD can judge me..
prandaj ...kur te kesh fuqi te me lexosah aemren athere ke te drejte te me gjykosh...pra i bie te jete ora...kurreeeeeeee.

Guest

sa shume qe e zgjatet edhe kete teme...

Le ta nderroje mo kosova flamurin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prizreni

Primus registratum

edituar
Jashte teme!

disa here ju kam thene se tema nuk eshte per te vendosur inate personale ndermjet njeri tjetrit!

Guest

Jashte teme

nese doni te komunikoni me njeri tjetrin ka MP dhe chit-chat

Tasi

Primus registratum

Dardania, shikoje kete foto

_110821_women150.jpg

Me flamurin e ri te Rugoves jane mbuluar keta apo me te shqipes?

Nese doni flamur tjeter perdoreni per shoqaten qe te kam treguar.

Shqiptaret dhe kosovaret e kane lare me gjak flamurin e tyre dhe nuk mund ta perdhosin ate.

shqiperiamadhe

Primus registratum

tasi me pershesh po shihet qe ti je antar i asaj shoqates qe postove me pare, tash mos i thirr me zore edhe antaret tjere. Apo nuk i dihet me siguri je duke punuar me komision ne
njeren nga ato kompanite.

Sejsej

Primus registratum

Unicorn & Tasi me Pershesh kurre tipa te felliqur dhe tradhetar te kombit nuk do t'na ndajne nga vellezerit tane anembane botes.
Trdhtareve te kombit tone kjo gje nuk dpo t'u ece.
Rugovnianet;nuk mendojne se shqiptaret ne cdo kend te botes dalin me nje flamur dhe jo me 2 ose 5.
Mendoni o shqiptare,se si do te perfaqesohemi neper bote(p.sh gjate mitingjeve????) me dy flamuj e nje komb?.Kjo eshte marre(turp).Medet per ne;kjo eshte tradhetia dhe thika qe po i ngulet nje kombi te tere ne zemer.
Rugovnianet nuk kane vend ne kete forum!
Tasi ..... te lumte,dhe Allahu xh.sh t'a shperblefte me ate fotografi qe ke postuar.
Nje Zot,nje komb,nje flamur,nje atdhe!

mostro

Putraku

Te drejten per nderrimin e flamurit e kane ne dore vete kosovaret dhe parlamenti kosovar,vetem nqs kujtojme lufta per clirimin e kosoves eshte bere nen udheheqjen e flamurit "KUQ E ZI",i cili tregon origjinen e vertet te kosoves trime.ihihiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Tasi me Pershesh dhe unicorn te lutem controlloni pak MP!!!

Sinqerisht
eM

*Plisi*

Primus registratum

Nuk e di qpo ndodhe ketu ,une ma shum postime nuk po muj ti lexoi shumica jan te ndryshuara.
Edhe une do tia terheq vrejtjen Bengut qe mos te flas ne emer te Kosovarve,arsyet i din ai vet,nuk eshte nga kosova e ............ nuk po i ceku se me siguri do te qartet bengu po ia kujtova edhe njiherit biografin e tij.
C-M merru me tema tjera e lere ti kosoven se nuk ja don te mieren ti jo ore C-M

Sejsej

Primus registratum

Plis vellai!
C-M,jo vetem ti e une por edhe shume shqiptare patriot ia kane bere te qarte.Ai eshte vegel e sherbimeve te okupatoreve dhe qarqeve shoviniste kundra-shqiptare.Vendi i tij nuk eshte ketu mes shqiptareve,ai duhet ti bashkohet Zvonko's e ti kendoj Milloshit.