korr...emos lidh!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: korr...emos lidh!

Ezopi, mire se na ke ardhur.
Na duhen ushtar, e sidomos vullnetar pse jo, armiku duhet luftuar patjeter!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

ezopi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ezopi, mire se na ke ardhur.
Na duhen ushtar, e sidomos vullnetar pse jo, armiku duhet luftuar patjeter!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me vjen keq ta pranoj...por ate betejen me lart...e ka fituar ai...ai qe une kam vendosur ti shpall lufte :tipsy: por nje betej ka fituar...se bashku mund ta mundim edhe veteveten...pasi ai djal qenka i zgjuar(e pranoj)qe nga emri duket...a mund te kesh mik me te mire se veten?
dhe a mund te kesh armik me te keq se vetveten?!?!!?!por se bashku...

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] Fjali e shkurter, qe ju shpesh e perdorni...Nuk me habit aspak! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
debile! [/qb]
Vetvetja,mblidheni pak vehten, mos u qeshni, e mos mendoni se kam rene une ne kurth.Pa shihni edhe njehere ate fjale te cituar qe e keni shkruar ju para ca diteve!!!!
Me njerez te tille ofendues, une jam e "ashper"! [/qb]
shikoje mire ti...vazhdimin dhe perse te kam thene ashtu...une te thashe pasi ti me the "nuk ndikohem nga te tjeret"pra nuk te vret e as te prsih humorin mendimi i te tjereve...
dhe une te thashe debile(sepse e dija qe ti do bije ne kurth)ky eshte nje nga menimet me te egra qe jap une...me vjen keq qe mu desh ta perdor kete lloj metode per te mbushur mendien qe ja kishe fut kot me siper....por ja.kjo eshte jeta....prandaj eshte e bukur...
me thuaj ca do te ish e mira pa te keqen(pra pa pak "dajak")e mos e merr keq...te thashe ishte vetem nje mesim.por mesashoh nuk e paske kuptuar akoma...shpresoj te mos vonosh e ta kuptosh.

picasso

Forumium maestatis

Ezop!e shof qe ketu ne forum paske gjet mua si pike referimi(une kam respekt per Zgjuarsine e Ezopit te vertet)dhe ti nese e mban veten per aq lart ...mos u merr me mua...une jma vetem vetvetja...asgje me shume...shiko se ka me lart ketu...nese ke zgjedh mua si pike referimi...kam frike se ke shikuar poshte.
ps me gjith kete grup qe jane ber kundra meje(shto edhe ata qe nuk jane te shpallur)shto edhe krenarine time...per te mos kerkuar ndihme(sidomos atyre qe nuk me kane gje borxh)besoj se verte keni gjet nje njeri...paksa pak per ta luftuar.megjithate...une i pranoj te gjitha sfidat...e rendesishme eshte...te kene nje qellim.
a kane qellim?

picasso

Forumium maestatis

Ezop!e shof qe ketu ne forum paske gjet mua si pike referimi(une kam respekt per Zgjuarsine e Ezopit te vertet)dhe ti nese e mban veten per aq lart ...mos u merr me mua...une jma vetem vetvetja...asgje me shume...shiko se ka me lart ketu...nese ke zgjedh mua si pike referimi...kam frike se ke shikuar poshte.
ps me gjith kete grup qe jane ber kundra meje(shto edhe ata qe nuk jane te shpallur)shto edhe krenarine time...per te mos kerkuar ndihme(sidomos atyre qe nuk me kane gje borxh)besoj se verte keni gjet nje njeri...paksa pak per ta luftuar.megjithate...une i pranoj te gjitha sfidat...e rendesishme eshte...te kene nje qellim.
a kane qellim?

Shqiptarja

Primus registratum

Ezopi pershendetje per ty! /pf/images/graemlins/wink.gif
Une ju them se, Shotja lufterat i ka fitu duke e zmbrapsur armikun bashke me shokun e saj Azemin, e edhe une si nje pasardhese e saj e bej te njejten, pra ne menyre qe mos mundohem e stermundohem shume per ta zmbrapsur armikun vet, po te ftoj TY qe te me ndihmosh! /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S. Ore vetvetja, pa shihni gabimin qe keni bere ketu, e keni postuar te njejtin shkrim dy here. Gabime te tilla nuk tolerohen!!! :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

P.S. Ore vetvetja, pa shihni gabimin qe keni bere ketu, e keni postuar te njejtin shkrim dy here. Gabime te tilla nuk tolerohen!!! :tipsy: [/QB]
dome denosh...?
sinqerisht nese me siper te kam krijuar nje loje(ne te cilen ti jo vetem nuik qe e Zonja te intergohesh,por as ta kuptosh,edhe me pas kur e kuptuan te gjithe...)tani po te them me bidje se je nje femi qe ndoshta ka leshuar shtat...por qe nuk arrin te shofi me teper se siperfaqja e gjerave.
e kisha dyshuar.por tani kam konfirmimin ...
te uroj cdo te mire dhe te ftoj...te me lesh te qete pasiu nuk kam nerva te shkaterroj me ty!

ezopi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif nuk desha fije qe keputen...por nje debat konstruktiv...nuk e kuptoj pse e cuat deri ne kte pike.?!?!?!?
megjitahte ju njiheni ngaherae dhe une kam ardh neser kur i thone fjales dhe nuk me takon te hy me s jush...por do te doja qe te kisha verte njerez me nivel ne diskutim(prandaj ju zgjolla ju)
hpresoj te i harroni ato grindjet e castit dhe te ja filloni e te ...
gjithsesi ju uroj nje dite te mbare.

Shqiptarja

Primus registratum

Ezopi, po s'ka pse te na brengosesh ti!
Me ty ne rregull jane punet!
Hajt te na rroje shoqeria e re!!! :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

god, cbehet ketej.Kush ka shpallur lufte??

Lere fare se e di.

Ckemi Shqiptare, si te kam?? A te kane merzitur nga pak, apo te kane merzitur shume??
:goofy: :kiss:

Guest

Vetvete si ke qene.. e shof qe tu paskan vu keq...
Keshtu eshte kur sillesh gjithmone mire..shfrytezojne rastin femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] god, cbehet ketej.Kush ka shpallur lufte??

Lere fare se e di.

Ckemi Shqiptare, si te kam?? A te kane merzitur nga pak, apo te kane merzitur shume??
:goofy: :kiss: [/qb]
Sweety, une jam "cool" fare, s'merzitem kollaj une jo!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ai qe eshte merzitur eshte ai qe ka shkruar fjalet:

"...te uroj cdo te mire dhe te ftoj...te me lesh te qete pasiu nuk kam nerva te shkaterroj me ty!..."

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb] god, cbehet ketej.Kush ka shpallur lufte??

Lere fare se e di.

:goofy: :kiss: [/qb]
Sweety, une jam "cool" fare, s'merzitem kollaj une jo!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ai qe eshte merzitur eshte ai qe ka shkruar fjalet:

"...te uroj cdo te mire dhe te ftoj...te me lesh te qete pasiu nuk kam nerva te shkaterroj me ty!..."

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos u merzit e dashur. Meqe ai te ftoj me miresjellje ta lesh te qet...... :shrug: ske c'ben. :kiss: :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] ...vazhdojme me tej!

Ti sweety si ke qene, mire?! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mire fare, vetem se kam qene teper e zene me kolegjin. Por ne pergjithsi mire.

Shqiptarja

Primus registratum

Sweety do na akuzojne per "gossip" po nejse, dua te them qe, njerezit kryeneq, qofte femra apo meshkuj, madje aq kryeneq sa nuk dine te kerkojne dhe te falur pas nje "gabimi" qe bejne, pak a shume, si te them...me bejne te pyetem: valle ku e lame e ku na mbeti edukata?! :rolleyes:
Me e keqja eshte se, ate "gabim" e bejne me shume vetedije dhe me seriozitet, e me pas te thone "shaka apo loje ishte"!!!! :tipsy:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]

Mire fare, vetem se kam qene teper e zene me kolegjin. Por ne pergjithsi mire. [/qb]
Me vjen mire qe je mire, njerezit e mire meritojne cdo miresi dhe mbaresi! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Qofsh ashtu gjithmone! /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]

Mire fare, vetem se kam qene teper e zene me kolegjin. Por ne pergjithsi mire. [/qb]
Me vjen mire qe je mire, njerezit e mire meritojne cdo miresi dhe mbaresi! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Qofsh ashtu gjithmone! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rrofsh, :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] Sweety do na akuzojne per "gossip" po nejse, dua te them qe, njerezit kryeneq, qofte femra apo meshkuj, madje aq kryeneq sa nuk dine te kerkojne dhe te falur pas nje "gabimi" qe bejne, pak a shume, si te them...me bejne te pyetem: valle ku e lame e ku na mbeti edukata?! :rolleyes:
Me e keqja eshte se, ate "gabim" e bejne me shume vetedije dhe me seriozitet, e me pas te thone "shaka apo loje ishte"!!!! :tipsy: [/qb]
Le te akuzojne per cfare te duan ( jo se nuk me behet vone, por kush ja var??)

Kur pranon gabimet tregon pjekuri dhe fisnikeri.
nuk te bie autoriteti kur kerkon falje, perkundrazi ja rrit vlerat vetes, te pakten une keshtu mendoj ( megjithse personalish jo gjithmon i pranoj , :wink: natyra njerezore.)

Kam ngelur pak e zhgenjyer nga nje person qe e kisha per zemer.

Shqiptarja

Primus registratum

Eh, jeta na ve ne sprova te cuditshme ndonjehere, nje nder to duhet te jete dhe zhgenjimi.
E ne kete rast, te fortit mbijetojne nderkaq te dobetit "vdesin"!

Jam e bindur qe ti ben pjese ne kategorine e pare te njerezve!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: