korr...emos lidh!

SweetAngel

Primus registratum
Re: korr...emos lidh!

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Eh, jeta na ve ne sprova te cuditshme ndonjehere, nje nder to duhet te jete dhe zhgenjimi.
E ne kete rast, te fortit mbijetojne nderkaq te dobetit "vdesin"!

Jam e bindur qe ti ben pjese ne kategorine e pare te njerezve!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Flm, :wink: :kiss: E di si funksionon jeta, vertet qe ke shume te papritura.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Vetvete si ke qene.. e shof qe tu paskan vu keq...
Keshtu eshte kur sillesh gjithmone mire..shfrytezojne rastin femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po mire moj mikja ime...jo te gjitha ma kthejne me te njejten monedhe...ja psh ti :kiss: te kam shume xhene...dhe per kete nuk pendohem...por eshte dhe per ceshtje moshe... :kiss:

picasso

Forumium maestatis

[qb] Sweety do na akuzojne per "gossip" po nejse, dua te them qe, njerezit kryeneq, qofte femra apo meshkuj, madje aq kryeneq sa nuk dine te kerkojne dhe te falur pas nje "gabimi" qe bejne, pak a shume, si te them...me bejne te pyetem: valle ku e lame e ku na mbeti edukata?! :rolleyes:
Me e keqja eshte se, ate "gabim" e bejne me shume vetedije dhe me seriozitet, e me pas te thone "shaka apo loje ishte"!!!! :tipsy: [/qb]
epo une nuk mund te shpraz timen per te mbushur tenden...une kurr nuk kam pertuar te kerkoj falje...dhe shikoji postimet e mia se u kam kerkuar falje shume njerezve qe nuk e kane merituar(por qe e kam ditur se nuk mbushin)dhe prannadj i kam mbyll debatet me ta...duke ju kerkuar falje(pasi vleresoj qetesine time,dhe tani jam ne paqe me ta)ty te kisha dhene me shume vlere´sim...dhe medoja se do ishe aq inteligjente ta kuptoje...por qenkam gabuar...(normale njeri jam edhe mua me lejohet te gaboj...edhe shume biles)
meqe ti ke deshire te te kerkoj falje...unn po e bej!
me fal shiptare!per kohen qe te kam humb(edhe per timen qe kam humb me ty)me fal per ate fjal qe te thashe(qe atehere e thashe per te te dhene nje mesim...por qe tani...)me fal per cdo shqetesim qe te kam dhene...shpresoj te ndihesh mire poas ketyre fjaleve...pasi po e bej jo se dua faljen tende...por sepse dua qe ti te ndihesh mire...
me respekt si per cdo anetare te ketij forumi "Rrebeli"
ps shpresoj qe pas kesaj...te ndjekesh edhe ti shembullin e atyre qe ke pasuar(pra atyre qe u kam kerkuar falje me qellim qe te mos kem me te bej me ta)...
ju pershendes te gjitheve!

ezopi

Primus registratum

[qb] Ezopi, po s'ka pse te na brengosesh ti!
Me ty ne rregull jane punet!
Hajt te na rroje shoqeria e re!!! :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me mua...hahahaha po mire mosj vajze...ti mendoon se une dua te ngrihem duke shkelur mbi kurrizin e dikujt(aq me teper qe nuk me ka ber gje?)nese eshte kjo shoqria...(e di se neser dikush tjeter do shkele mbi kurrizin tim(per tu ngritur me lart)shhpresoj ta kutosh kete!
gjithsesi faleminderit per ftesen!

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
epo une nuk mund te shpraz timen per te mbushur tenden...une kurr nuk kam pertuar te kerkoj falje...dhe shikoji postimet e mia se u kam kerkuar falje shume njerezve qe nuk e kane merituar(por qe e kam ditur se nuk mbushin)dhe prannadj i kam mbyll debatet me ta...duke ju kerkuar falje(pasi vleresoj qetesine time,dhe tani jam ne paqe me ta)ty te kisha dhene me shume vlere´sim...dhe medoja se do ishe aq inteligjente ta kuptoje...por qenkam gabuar...(normale njeri jam edhe mua me lejohet te gaboj...edhe shume biles)
meqe ti ke deshire te te kerkoj falje...unn po e bej!
me fal shiptare!per kohen qe te kam humb(edhe per timen qe kam humb me ty)me fal per ate fjal qe te thashe(qe atehere e thashe per te te dhene nje mesim...por qe tani...)me fal per cdo shqetesim qe te kam dhene...shpresoj te ndihesh mire poas ketyre fjaleve...pasi po e bej jo se dua faljen tende...por sepse dua qe ti te ndihesh mire...
me respekt si per cdo anetare te ketij forumi "Rrebeli"
ps shpresoj qe pas kesaj...te ndjekesh edhe ti shembullin e atyre qe ke pasuar(pra atyre qe u kam kerkuar falje me qellim qe te mos kem me te bej me ta)...
ju pershendes te gjitheve! [/qb]
vetvetja, dmth nuk paskam qene e vetmja te cileve u paske kerkuar falje. Megjithate, nuk do hy me tej e te them me teper, une sinqerisht ju falenderoj per kete falje publike qe bete, gjithashtu do ju thoja se "te besh gabim eshte njerezore (por ofendimi disi...nuk ben pjese tek gabimet, pasi behet me vetedije..), te falish eshte hyjnore", andaj duke mos u zgjatur me tej, une edhe njehere ju pershendes dhe ju deshiroj nje dite te mbare!
NJeriu kur ben nje gje te mire, cfaredo qofte ajo, jo vetem te tjeret i ben te ndjehen mire, por edhe vetveten e ben te ndjehet mire!

Deri ne takimet e ardhshme neper temat e ndryshme te AF-se une ju pershendes te gjitheve!

Shqiptarja

picasso

Forumium maestatis

ajo qe me vjen me keq este se ti o nuk kupton...o nuk do te kuptosh!pasi une nuk dua te kem te bej fare me ty...po kujt i thone fareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.domethene per mua...ti nuk egziston....dhe po shkruaj tani...vetem per te saqruar gjerat nje here e mire.sic ta kam then dhe me lart.ju kam kerkuar edhe te tjerave...si dhe te tjereve falje...pasi kam dashur te heq bezdine e tyre...pra per te mos pasur te kem te bej me me ta...keshtu jam gatuar une...i keq ata qe nuk dine te kuptpojne ...nuk mund te jene miqt e mi.(dhe me duket se e kemi perplas edhe nje hre kete debat.mua me pelqejne vajzat e zgjuara...e jo te bukurat.duke te uruar cdo te mire....dhe duke shpresuar qe tashme (dhe pse njuk me ke kuptuar)do kesh marr nje mesazh te sakte..qe eshte "nuk dua te kem te bej fare me ty"
kalofsh gjith vitet te mira!

Shqiptarja

Primus registratum

Eshte e cuditshme apo jo, ne vend qe une t'i them fjalet e me siperme, ju i thoni, nderkohe qe une nuk ju kam ofenduar ashtu sic ju me ofenduat mua, e pra...sic thone, faji eshte jetim, dhe e verteta dhemb por duhet te thohet patjeter, mos sot, neser po!

Pastaj, une vetem shkruaj mendime, ju nese keni deshire pergjigjuni, nese jo, beni sikur nuk i shih shkrimet e mia!

Kaq per sot, lexohemi me vone, neser e gjetiu...miq te nderuar!

Guest

Vetvete mos ju ndaj Galantes tani...vete e pohoi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Vetvete mos ju ndaj Galantes tani...vete e pohoi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shpeshere me cudit ti moj fantazi :eek: :rolleyes: :confused:

Guest

Leri te tjerat flit per rastin konkret..Cfare ka per tu cuditur ketu?? :shrug:
E kisha fjalen per foton qe ka vene ne varke..ku vete Galante thote - "ketu jam une me Vetveten"
U sqarove?

Guest

E paska hequr ate foton kjo ku e coi..???
Mbase tek ishulli..por un e lexova shume mire,ate qe komentova me siper vetvete..mos u cudit hic..

picasso

Forumium maestatis

[qb] E paska hequr ate foton kjo ku e coi..???
Mbase tek ishulli..por un e lexova shume mire,ate qe komentova me siper vetvete..mos u cudit hic.. [/qb]
jo nuk e ksiha codine per ato qe the me lart se e pashe foton...
e kisha per ate qe duhet te te kerkoj gati me force nganjeher pergjigjen...mos vall nuk ke deshire te ma japesh...do te te luten...apo...
pra ishtee kjo cudia qe kisha :confused:

Guest

Eheee, tani e kuptova...do te thuash qe spergjigjem aq shpesh si me perpara..
Ka pasur raste, qe i kam pare me vonese citimet e tua..ndersa sa per te mu lutur.. :eek: joooo. Vevete..un po te dua, futem dhe flas pa mu lutur ti..pastaj nga reagimi merret vesh kush eshte "ne Listen e Miqve " dhe kush jo..dhe arrij ta bej kete ndryshim,megjithse kursesi ne kete forum nuk behet fjale per "armiq";
Megjithate, cdokush nga ne ka krijuar ne koken e vet, listen e miqve te vet, te privilegjuar,me te privilegjuar si dhe shuuume te privilegjuar..
Dhe une e kam nje liste ne koke ashtu si te tjeret..
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: Te pershendes Vetvete..

picasso

Forumium maestatis

edhe une te pershendes fantazia!
dhe sa per ato qe the me lart...me cudit sesi ti gjen atoqe i kritikon...dhe po lidhur me to ke ato te tjerat qe nuk i shef...
dhe nje gje...te lutem mos me merr nepergoj me ato persoan te cileve nuk u flas(besoj e kupton per ke e kam llafin)pasi nuk dua ta thyej fare ate qe kma thene...dhe nuk me pelqen te le asken pa pergjigje...shpresoj te me kuptosh

picasso

Forumium maestatis

cudi...
sot mbylla nje "histori" qe nuk funksiononte...
por ndryshe nga heret e tjera...qe gjithsesi kam ndjere pak melakolizem ...nervozizem apo deshire per te ndenjur vetem...kesaj here u ndnjeva mire...nuk nuk ndjeva anjeren nga keto...lexova pak te nje liber(me ne qender Van Gog) u mora pak me nje nga dy pikturat qe kam ne dor...dhe tani ndihem pefektshem...
verte cudi...

assassino26

Primus registratum

[qb] Eheee, tani e kuptova...do te thuash qe spergjigjem aq shpesh si me perpara..
Ka pasur raste, qe i kam pare me vonese citimet e tua..ndersa sa per te mu lutur.. :eek: joooo. Vevete..un po te dua, futem dhe flas pa mu lutur ti..pastaj nga reagimi merret vesh kush eshte "ne Listen e Miqve " dhe kush jo..dhe arrij ta bej kete ndryshim,megjithse kursesi ne kete forum nuk behet fjale per "armiq";
Megjithate, cdokush nga ne ka krijuar ne koken e vet, listen e miqve te vet, te privilegjuar,me te privilegjuar si dhe shuuume te privilegjuar..
Dhe une e kam nje liste ne koke ashtu si te tjeret..
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: Te pershendes Vetvete.. [/qb]
Vras menjen te kush liste duhet te jem une :idea:

Guest

Dihet tek shuuuuuuuuuuume te privilegjuarit.. /pf/images/graemlins/wink.gif