korr...emos lidh!

Re: korr...emos lidh!

/pf/images/graemlins/laugh.gif Je nje magnet qe thith energjite e personit perballe...Je i rrezikshem... :devil:
Disa mund te mendojme se ke dale jashte nudos ... /pf/images/graemlins/wink.gif ,kurse une po pres te degjoj pjesen tjeter.... :angel: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Je nje magnet qe thith energjite e personit perballe...Je i rrezikshem... :devil:
Disa mund te mendojme se ke dale jashte nudos ... /pf/images/graemlins/wink.gif ,kurse une po pres te degjoj pjesen tjeter.... :angel: :kiss: [/qb]
hahahaha une mendoj se edhe ti dyshon pak...(kjo e ben me interresante apo jo)nuk eshte si gjth telenovelat qe dihet... "lukasi do perfundoje me zhaden!"
ndoshta kam dal jasht nudos po jam ne thellesi te artit!

ok /pf/images/graemlins/wink.gif ,une kam hyre ne sfond dhe po pres... /pf/images/graemlins/laugh.gif kij kujdes ,mund te pervetesoj padashur penelat e tua :devil:

picasso

Forumium maestatis

[qb] ok /pf/images/graemlins/wink.gif ,une kam hyre ne sfond dhe po pres... /pf/images/graemlins/laugh.gif kij kujdes ,mund te pervetesoj padashur penelat e tua :devil: [/qb]
ok! mbasdite do te shfaqet "treza parte"
e sa per penelat...ne duart e tua jane te sigurta...majfton qe te mirperdoren dhe une nuk do e kisha problem qe dhuroja edhe jeten dikuj...e jo me penelin :devil: :kiss: ti vetem do ja shtoje vlerat :kiss:

picasso

Forumium maestatis

dua te them nja dy fjal per nudon...si pikture.
klasifikim i pikturave nga ana ime behet pak me ndryshe nga ce bejen te tjeret.
nudoja qe shpesh e shikojne dhe e vleresojne per erotizem(e dikush edhe si nje lloj banaliteti)per mua eshte nje rryme ne vete...qe nepermjet erotizmit dhe linjave qe sjell...nje porte qe te le te futesh ne brendesine e saj(ate shpirterore)

shhshshshshshshs....po follon

ne lokal...une kisha ber ate qe une e quaj "piketim"
...amanda...ishte e shtire ne krevat...ne gjysem profil...dhe nje cike e perdredhur ne profil...gati si tek filmi titanik(vetem se kjo ish ne krevat.)une kisha marr nje pamje te qete...ndersa ajo me shikonte dhe mundohej te lexonte ne syt e mi...vleresimin per trupin e saj te bukur!
i gjith komplimenti im ish "hemmmmmmmmm"
ne syt e mi kish ardhur nje akullsi qe nuk e kisha pas kurr me pare gjei me ate dite.
kisha bere para saj nje nudo te nje bizesmeneje(dhe kish dal nje nudo fine...por shume e eger...bukuri e eger)me pas te nje ekonmiteje...(dhe kish dal pak a shume poashtu)...me pas te nje francezeje(dhe sensualiteti dhe linjat elagante kishin mbuluar gjithcka)
tashme nuk e dija as vete se ca do dilte...
ne diten e pare e holla ne tabllo...dhe kishete shume pjese qe kishin mbetur bosh...mbasi u cua...me tha :hej vans...ti hesh nje sy?
une -jo kete do e shikosh vetem kur te mbarohet.
amanda-po sa vonon?
une-nuk e di...ndoshta nje jave...ndoshat me shume ndoshta me pak.
amanda-ca flet une mbas nje jate duhet te jem ne australi...
une-atehere do mundohem me shpejt.
amanda-ok!...me puc ne faqe..dhe qesh....-te pime dicka?
une-e pse jo?
amanda-ku?ketu apo ne lokal?
une-le te dalim...ketu po me zihet fryma.
pasi pime pijet u ndame si dy miq te vjeter...dhe une mora kuadron ...dhe ne shtepi u ndala e po e vezhgoja...kisha ber pikture te mire...domethene kisha ndjekur nje linjen shume mire..dhe kisha arritur te shpreh dicka...edhe ashtu e lene pergjysem shprehte shume.
te nesermen...ajo po prap tek po pozonte per mua mi ngulte syte ndersa une isha shume nervoz.
beja ca xheste qe ...e bete amnden te e kuptonte se isha nervoz...
por kjo nuk me interresonte(ne pergjithsi piktoret shpesh kur punojne behen nevrike)eshte nje gje fare racionale .
ajo nga ora 10.30 me pyeti...do te pish dicka...?
po i thashe-...nje vechia romania!
amanda-nje vechia...ca?(ishte nje pije qe ajo nuk e njihte)
mora telefonin nga dora dhe porosita-nje vechia romania...dhe nje kafe...dhe ca te deshiroje zonja.lutem!
ja zgjata telefoni asaj per te porositur per vete.
amanda-une dua nje martini me akull...ahhh se desha harrova...na shill edhe shishet.

fine terzza parte /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Morali i tregimit... :devil: mos e qelb muhabetin tani...!!
Kisha nje pyetje ,a nuk ndikon shprehja e fytyres ,ne tablo..??Te kapesh momentin ne cast ,nuk eshte njesoj si t'a fiksosh ate ne cdo dite ,.,... :shrug:
Ok ,po te le te vazhdosh me diten tjeter,pasi nuk besoj se vazhduat me ate dite /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave:

picasso

Forumium maestatis

duhet te diash se eshte shume e rendeshishme ajo e momentit...por duhet ta dish se puna me vaj...nuk i mbullon gjurmet e trishimit te nje dite me par...piktura nuk eshte nje foto...ku nje sekonde ti shpresh nje lloj gjeje...eshte shume me teper ka temeprament dhe shume ...bote brenda.dikur realistet kane pikturuar per te zevendesuar fotografine...ndah dhe eshte dashur realizmi....ndersa sot...duhet same shume ti largohesh fotografise(edhe atehere kur je realist)duhet te futesh komplet boten brenda.

picasso

Forumium maestatis

nesej je merzit une mund ti jap fund qe tani...dhe te them vetem fundin...por besoj se nuk do kish asnje lloj vlere.duhet te dish se eshte me e veshtire te shkruash se te lexosh.
jo nuk e mbyllem aty per ate dite...

shshshshs....... po fillon.

na erdhi pija dhe ne goten time kish dy kokrra akull...bera si i pagdhendur dhe futa gishtat ne gote dhe i hodhe ne kosh dy kokrrat e akullit me nevozizem...pime pijet dhe me pas e rimbusha dhe e shtriva ne krevat.
vazhduam punen... te treten dite une nuk shkova aty po punova ca ne shtepi dhe te katren dite shkova pra per te pare per te fundit here imazhin e asaj gruaje...tek isha i perhumbur ne brendesine e piktures...ishat prap teper i nervozuar pasi nuk po arrija te nxhirrj ate qe doja...isha tek pjeset me egzotike...dhe sameshume meshoja me penel per te thkesuar lakuriqesine e tyre...aq me teper me dukeshin te veshura(ps...ja pse eshte me interresante dhe fillon tama e bukura)
dora ime ishte jasht kntrollit...dhe penelonte si donte vete...sa here e shikoja ne sy...shikoja se si po qeshte gati me ironi...pasi e kishte kuptuar problemin tim....kur benim muhabet une shpesh i paraprija muhabetit te saj dhe ajo cuditej se si une dija kaq(medonte semos me kish folur mika e saj per te)
i perhumbur per nuk e di sa minuta...ne pikture...vere se ajo gati me kish kapur gafil(pra gati kish arritur te shifte pikture...nuk e kisha vene re.)kur e pashe fetyra ime mori nje cehre te eger(bishe)
-mos e bej kurr me! i thashe.
amanda -me fal!
ishte nje fjale kuptimplote qe tregonte se nuk donte ta conte me tej biseden dhe shkoi e u ul ne krevat. mbas pak ajo me ftoi te pinim dicka...dhe mbasi piva ate pije...ju ktheva pikture dhe po e shikoja si nje shikues i thjeshte...e kuptova se nuk kisha pse te mbaja me modelen...dhe se nuk kisha se si te ja beja qe ta nxirrja me lakuriqe...ajo ishte nudo...por e veshur me nje dashur...me nje dashuri qe nuk e kisha vene re kurr me pare ne jeten time tek nje person...me nje dashuri te thelle(e jo si te shume femrave qe dashurojne sepse ai eshte i bukur)por ajo kishte nje dashuri kuptim plote dhe te thelle...qe e mbulonte si nje petk...i holle dhe qe e mbante ngrohte...
jo! nuk kisha ber nje nudo...mbas nje jave piktura ish gati dhe une sisha si i perfshire ne ethe...nga ajo pikture...nuk e humbisja kurr rastin ta shikoja dhe si piktor(dhe autor)por dhe si admirues i artit...dhe ajo me magjepste.
kurr me pare nuk kisha ber nje pikture me nje nivel te tille...me kaq bote...me kaq thellesi.
fine quarta parte

picasso

Forumium maestatis

-----------------epilog!
kur a tregova te treave...kuptohet qe ne dor e mori ajo...dhe nga pas i shkoi lola dhe egla.
une i vezhgoja nga perball...shikoja ne sy qe te mund te lexoja vleresimin (pa komplimenta)...nje heshtje e gjate dhe amanda...ja kaloi egles pikturen ne dor...me shikoi mua...heshti per nje chast dhe me pas me rrembeu...e puthi me gjith forcen dhe afshin e nje emocioni...(ne buz)dhe une qe pas atij shoku...fillova te qesh mbaje veten e i thashe nuk e kishim keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ishte nje gezim ne ato momente por shpejt u ktheva ne melankolizem...ndihesha bosh nga brenda.
ndihesha i varfer...si materialish ashtu dhe shpirterisht...
do te ksiah dasht qe te mos shkeputesha kurr prej asaj pikture.
kjo solli pasojat me pas...pasi per nje vit te tere...nuk kam prekur penel me dor...nuk e di nese kisha frike se nuk do te mund te beja kurr nje pikture me aq nivel apo ...thjeshte me mungonte frymezimi...por di nje gje.per nje vit...une ju kushtova vetem poezise dhe librit(te cilin per shume arsy nuk munda ta botoj sivjet...kushedi besoj sot nje vit)
mbas fiks nje viti po kerkoja ca poezi...dhe tek kerkoja gjeta nje telajo te bardhe...qesha me pak ironi dhe e lashe menjane...me pas, tek po kerkoja gjeta nje laps plumbi...dhe buzqesha perseri...mora lapsin dhe holla ne telajo nje vize.dhe keshtu lindi frymezimi per pikturen "i menduari"
por kjo eshte nje histori tjeter qe nuk ka te beje me nudon...
desha te ju falenderoj per kohen qe harxhuat tek po lexonit pak nga jeta ime...nuk e di ca mendimi keni per kete pjese te jetes sime...por do me pelqente qe disa persona qe une i vleresoj...te me kuptonin(nuk kerkoj te me vleresojne)
ju falenderoj dhe ju pershendes!
:wave:

:angel:
Te falenderoj per durimin ,e shkruar bukur ,me bere te ndihem aty :kiss:
Besoj se duhet t'a ndiesh mungesen e asaj tabloje.. /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] :angel:
Te falenderoj per durimin ,e shkruar bukur ,me bere te ndihem aty :kiss:
Besoj se duhet t'a ndiesh mungesen e asaj tabloje.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shumeeeeeeeeeeeeeeee...shpesh me kthen ne melankolizem kur e kujtoj(nese nje dite do te mundem...)do e blej ate pikture
tamam si nje keleksionist...apo nje adhurues arti!
te pershendes moira...faleminderit qe me bere te tregoj kete histori...(prej kohesh jetonte vetem ne shpirtin tim :wub: ) te :kiss: :kiss: :kiss:

/pf/images/graemlins/wink.gif E paske kapur para meje ate qe po mendoja .
Megjithate mendoj se duhet te provosh perseri ,por kete radhe te mos e braktisesh pikturen tende .Jane disa momente qe nuk kthehen me mbapsht ,por ndoshta dhe nuk behen kurre tonat , te pakten ta mbash sa me gjate.. :wave:

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithmone nje hap me pas une... :confused:
:wave: :kiss: [/qb]
hej voglushe :wub: :kiss: mos kij merak...normal qe ne gjerat e mia do jem une gjithnje i pari!
po sa per te dal ti e para
na thuaj ndonje gje nga ty

dhe shpeejt doi kuptosh qe do dalesh dhe ti e para

sa per pikturen...nuk jam njeri qe jam i fiksuar ti kthej gjerat mbrapsh...njeriu gjithsesi edhe ne perfektesine me te madhe...ben gabime...fundia une ate pikture nuk mund ta mbaja kurrsesi(nuk ishte nis per mua)
sa per te e provuar perseri...duhet te dish se une mund te bej 100 nudo...por puna eshte qe te gjej femren e duhur per te bere kryevepren e duhur.
pershembull ti :wub: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

C'i shkon kjo pikture kesaj teme:

waterhouseP5.jpg

:angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:angel: nuk e di c'mendim ka vetvetja per kete toblo... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ej ,dhe une te dhurova nje nudo tek tema "pershendetje me foto" .. :confused: por ti nuk e ke pare akoma /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] :angel: nuk e di c'mendim ka vetvetja per kete toblo... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ej ,dhe une te dhurova nje nudo tek tema "pershendetje me foto" .. :confused: por ti nuk e ke pare akoma /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
meqe mu la mua te vleresoj tabllone ne lidhje me temen...po i them shqiptares...faleminderit...mendoj se e ploteson mire...jo vetem punen e piktures(pra pune e nudos...)por edhe ne lidhje me temen...pasi ajo tabllo...eshte shume e arrirre...por i ngjason pak ketaj teme...mendoj se si tabllo mund te quhet korr e mos lidh...pasi bashkon shume elemente qe gati gati nuk kane lidhje me njeri-tjerin...por qe te gjithe se bashku...perbejne nje tabllo shume te arrire.

e sa per ty moira...per punen e nudos...nuk ma merr mendia se do bej nje pikture te tille ndonjehere(pasi eshte teper e vogel ne moshe ajo si vajze....)dhe nuk e di...nuk besoj se mund te arrij te gjej ndonjerehe komunikim me nje adolishente...

picasso

Forumium maestatis

[qb] :angel: nuk e di c'mendim ka vetvetja per kete toblo... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ej ,dhe une te dhurova nje nudo tek tema "pershendetje me foto" .. :confused: por ti nuk e ke pare akoma /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
meqe mu la mua te vleresoj tabllone ne lidhje me temen...po i them shqiptares...faleminderit...mendoj se e ploteson mire...jo vetem punen e piktures(pra pune e nudos...)por edhe ne lidhje me temen...pasi ajo tabllo...eshte shume e arrirre...por i ngjason pak ketaj teme...mendoj se si tabllo mund te quhet korr e mos lidh...pasi bashkon shume elemente qe gati gati nuk kane lidhje me njeri-tjerin...por qe te gjithe se bashku...perbejne nje tabllo shume te arrire.

e sa per ty moira...per punen e nudos...nuk ma merr mendia se do bej nje pikture te tille ndonjehere(pasi eshte teper e vogel ne moshe ajo si vajze....)dhe nuk e di...nuk besoj se mund te arrij te gjej ndonjerehe komunikim me nje adolishente...gjithsesi faleminderit...je shume e mire.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[/qb]
vetvetja...te faleminderit edhe ty! Atehere, po te sjell nje pije te preferuar tenden, pas punes se lodhshme te pikturimit:

jackdaniels_drink.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

hahahahahah...shqiptarja...kisha kohe qe ta kisha kerkuar kete pije...me mire vone se kurr...ndaj te falenderoj...pasi verte kjo eshte nje prej pijeve te mia te preferuara...hyn ne katershen me te preferuar(sipas rastit)faleminderit...