korr...emos lidh!

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: korr...emos lidh!

meqe ti motra ja kerkon vellait keto muhabetesh ne shesh te burrave ja po e them nuk e di se ca me pelqen parajsa,,mbase ngaqe sdua te vete ne zjar /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Mire se na erdhe Zeqo!
Po he mer, akoma i ri je te kerkosh parajsen!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Une pastaj mendoja qe e kerkon Parajsen, me "P" te madhe mer!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Mire se na erdhe Zeqo!
Po he mer, akoma i ri je te kerkosh parajsen!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Une pastaj mendoja qe e kerkon Parajsen, me "P" te madhe mer!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
opo te dy me nje vrim po i biem fyellit po si do i vej hallit thoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

rregullo hallin vet pra!Pale nuk je i zoti ti per kete gjo..!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

se shpejti do largohem.me cuan me ngrtje...e them ...por mos u merzisni...do rri ketu edhe nja 6 muaj...ma kerkoi vete prefekti ashtu i kish ca pune.
e them kete qe te gezohen ata qe nuk me duan dhe te hidherohen...ata qe me duan...
jo mos mendoni se kam lajthitur...e citova Zotin maliq pasi tek desha te informoj miqt e mi...mua kuj=tua ai deklarim!
dhe une miqt e mi...se shpejti do te ngarkohem me nje pune te cilen e kam pritur prej kohesh dhe nuk besoj se do te gjej kohe te vi e te shkruaj...ne kete forum per mua shume i kenshem...e thashe kete jo si maliqi...por si mik i disa personave...qe kur te iku....(koha tani per tani eshte e papercaktuar)nuk dua qe te shtrojne pyetjen "nga humbi"
besoj se mbas pak kohesh do humbas nga qarkullimi(por do jem mire)e di qe nuk do ju mungoj shume...asi ky farom ka sa te duash...ndaj edhe une shkoj i qete /pf/images/graemlins/smile.gif ndaj...ju them miqve...atyre qe per mua...ndoshta do e ndjejne sadopak mungesen...se do jem mire!
nuk e di daten ekzakte kur do humbas nga qarkullimi...por di qe do humbas...dhe desha te ju pershendes...e bere kete bisede ketu pasi e di qe pak a shume ktu hyjne te gjith miqt e mi!
ju pershendes miq... :wave:

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] hej moira...desha te ndaj nje mendim me ty...nese deshiron?!?!?(ne lidje me nudot)gjithsesi te pershendes) :wave: [/qb]
Hey ,ja ku jam /pf/images/graemlins/wink.gif Po te deshirosh akoma ,hudhe mendimin ,se e bej une pjesen me te veshtire... /pf/images/graemlins/laugh.gif ate te muzes :wave:
ok ,po pres te me ndricosh pak... :idea:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] hej moira...desha te ndaj nje mendim me ty...nese deshiron?!?!?(ne lidje me nudot)gjithsesi te pershendes) [/qb]
Hey ,ja ku jam /pf/images/graemlins/wink.gif Po te deshirosh akoma ,hudhe mendimin ,se e bej une pjesen me te veshtire... /pf/images/graemlins/laugh.gif ate te muzes :wave:
ok ,po pres te me ndricosh pak... [/qb]
si gjithnje ti vjen ne momente decisive...ndoshta per kete me pelqen kaq shume.
pak a shume ka fol farfalla per ato qe desha te them...pasi ajo me njef mire...dhe e di edhe ku me dhemb...qe do te thote se me dhemb...se anje nga kater nudot e mia...nuk ndodhet ne shqiperi...dy ne usa,nje ne france,dhe nje tjeter ne sidnej australi... /pf/images/graemlins/frown.gif ndaj edhe ndjej nevojen e punimeve te mia...disesi te vecanta.
por mesaduket tani do bej nje udhetim te gjate...qe do me japesh shume mundesi per pikture(sidomos per nudon.)
shpresoj qe te mos i le edhe to rrugash /pf/images/graemlins/laugh.gif
pak a shume kaq ishte...e nese do vertet te ishe muza ime...ta siguroj qe une do nxirrja nga ty ate qe te ty eshte me e bukura "bukuria shpirterore"
qe bashkuar me nje trup te bukur dhe sensual si tendi...van gog do me merrte te keqen mua dhe ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
me lejo te te puc :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e prisja te ishe kaq bujar dhe te me lije pjesen me te madhe ,me te veshtire ,me te sikletshem te tablose... /pf/images/graemlins/tongue.gif E verteta eshte se une nuk do t'ia lejoja as vetes sime ,nje tablo nudo...Nqs do te kisha pasur qofte edhe me te voglin mendim ,te siguroj qe tashme do te gjendesha ne faqet e revistave :devil:
Megjithate si muza jote kisha parasysh idene ,kendveshtrimin dhe po te me lejoje dhe ngjyrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pra me lejo dhe mua ,te jap nje :kiss: ne pritje te reflektimit tend.

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e prisja te ishe kaq bujar dhe te me lije pjesen me te madhe ,me te veshtire ,me te sikletshem te tablose... /pf/images/graemlins/tongue.gif E verteta eshte se une nuk do t'ia lejoja as vetes sime ,nje tablo nudo...Nqs do te kisha pasur qofte edhe me te voglin mendim ,te siguroj qe tashme do te gjendesha ne faqet e revistave :devil:
Megjithate si muza jote kisha parasysh idene ,kendveshtrimin dhe po te me lejoje dhe ngjyrat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pra me lejo dhe mua ,te jap nje :kiss: ne pritje te reflektimit tend. [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif atehere nuk do bej kurr nje kryeveper "nudo"
sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif megjithate...ndoshta mbas ketij turrneu qe kam folur ne faqen tjeter do te kthehem...dhe do te marr edhe mendimin tim(e ndoshta edhe te kushedissa te tjereve...pasi besoj dhe shpresoj te kethehem me nje ekspozite.
sa per :kiss: kjo eshte shume pak

picasso

Forumium maestatis

mendoj se nudoja ne reviste dhe nudoja ne pikture...nuk kane asnje lidhje vec emrit!

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif E pse jo ,mua me pelqejne historite /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
PSe historikisht kto historite e nudizmit perfunojne me sex :confused:
Moira mos e nigjo historine me mire,hajde ke yne te te tregoj une histori me partizane edhe gjermnane se jane me edukative :angel:

:lol: ti mendjen per lufte e ke ,o partizani i vogej Velo...Une dua te degjoj histori romantike... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif din ti te tregosh histori keshtu ..??
JV-little%20red.jpg

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: ti mendjen per lufte e ke ,o partizani i vogej Velo...Une dua te degjoj histori romantike... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mir hajt te te tregoj histori me dashuri,po pa nudo,me lakuriqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] :lol: ti mendjen per lufte e ke ,o partizani i vogej Velo...Une dua te degjoj histori romantike... :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif din ti te tregosh histori keshtu ..??
JV-little%20red.jpg
[/qb]
o te hangsha fustanin :wub: mos fustanin moira /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

si fillim po ju tregoj se nuk ka dhe aq romanticitet sa do te doja...por meqe me pelqen ti them gjerat ashtu sic jane pa i fallsifikuar...po e them ashtu sic eshte ne te vertete.shpresoj te vleresoni te verteten...pasi une jam nje apostull i se vertetes.

ishte vera e vitit 2003
fillim korriku,pak pas ditelindjes sime...
nje mikes sime i kish ardhur nje shoqe nga australia...dhe ajo shoqja kish edhe nje shoqe ,qe kur e mori vesh se jam piktor...bleu nje nga pikturat e mia dhe me pyeti "po nudo...keni ber ndonje here" (ajo ne fakt e foli nje cike me keq shqipen...por une po e them shqipn te paster.sipas versionit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif )ju pergjigja se kisha ber tre nudo deri ate dite por qe nuk kishte mundesine ti shijonte...dhe i sqarova persene...ajo u kenaq nga ajo qe i thashe...pasi i erdhi nje ide e ngjashme.
me tha /pf/images/graemlins/tongue.gifra ju te tre nudot qe keni ber...i keni ben me porisi,apo jo?
-po ju pergjigja.
-dhe do te ishit dakort te me benit dhe mua nje?
-nuk e di i thashe...eshte nje perjull e keqe per mua...dhe dua te kem nje perjull te bej plazh dhe te mos mendoj per asgje...vec qejfit.
u verrejt nje cike ne fytyr por nuk tha asgje...
te mbasnesermen me merr shoqja ne telefon dhe me thote...australiania kerkon te te takoje dhe do qe ti besh ate nudon....eshte gati te te paguaje...1500 euro...une them te mos e humbasesh kete rast...do te kesh mjaft kohe per te ber plazh...
-ok! i thashe...do ja bej...neser do jem ne tr...
biseden telefonike me shoqen time e degjuan pak as hume shoku im i ngushte...dhe dy vajza me te cilat po rrinim ne plazh.
ato e degjuan pa kuptar shume nga biseda dhe kur e mbylla njera me tha shprehjen time qe perdor shpesh! "ah l'amor amor...fa sofrir tantti personi"qesha me te madhe dhi i shpjegova se te nesermen nuk do te isha ne plazh me ta ...por jo per ate asye qe mendonin ata...
-me duhet te ik ne tr per te bere nje pikture me porosi u thaseh duke varur buzet(pasi plazhi verte po me shijonte si kurr me par)
-ajo qe tha shprehjen time me pyeti...po ca lloj pikture...
-nudo i thashe dhe u cova e hyra ne uj...
pasi u ktheva asaj i ish ngulitur ne mendie...dhe me pyeti
-verte nudo?apo po talleshe?
-jo i thaseh...nuk tallem... ca ka ketu per tu cuditur?
-do ma besh edhe mua nje...me pyeti ajo me gjysem zeri...
qesha sepse mendova se po talleshe...
por ajo me nderpreu e me tha...e kam seriozisht...do ma besh apo jo?
-po i thashe vetem se kushton!
-e me se do qe te te paguaj me tha?
qesha ...-me euro!
ajo-tjeter?
une-dollar!
ajo-tjeter?
une-edhe me lek shqipetare nuk ka problem!
ajo-po tjeter?
miku im qe kisha ne krah me tha...he dhe ti pse ben sikur nuk e kupton...apo po te pyet per nje lloj tjeter pagese...
une qesha dhe i thashe...epo ne e paca kuptuar mire...nuk besoj se mund te me paguaj ashtu...se ka raste qe dhe une kerkoj te me paguajne per te bere ate pune...ndaj nuk kam pse e marr si pagese... /pf/images/graemlins/laugh.gif

besoj se per kete rradhe mjafon apo jo...
fine prima parte /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif bravo ,me pelqejne njerezit qe nuk e ngaterojne punen me qefin.. :devil:
.......upsss."seconda parte..?? /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

ne fakt kur nisa te tregoj kete histori...nuk doja ta tregoaj pjesen e dyte...pasi me dukej teper e thelle...dhe shume nga lexuesit nuk do e kuptojne.
megjithate...per qejfin e moires...dhe te atyre qe e konsiderojne verte veten miq te mi(por ama verte miq te mi)do e vazhdoj edhe kete pjese qe nuk eshte thene kurr me par nga goja ime(ne nje fare menyre e ruajtur me fanatizem)jo si sekret...por si nje gje e shejte qe ...
do ju lutesha lexuesve...qe nuk hynje ne grupin tim te ngushte shoqeror...te mos nderhyjne(qe do te thote qe te mos bejne komente...por thjeshte ta lexojne nese u shijon)

...sh hshsshshshshshshs....po fillon!
te nesermen isha ne tr...dhe po shtrohesha ne lokal me miken time duke pritur dy femrat nga australia...bisedonim qete pa hyre ne temen e pikture(e evitova une)sapo erdhen dy shoqet une perfitova qe te mbaja sameshume ne doren time doren e asaj...(qe per efekt etike do ju ve ermrat qe me duken te arsyeshem te gjth personazheve)duke filluar nga une...le te quhem "vans" mikja "lola" shoqja nga autralia "egla" ndersa personazhi i piktures "amanda" mos me shani per emrat eeee.
pra sic po thoja perfitova sameshume per te mbajtur doren e amndes samegjate ne doren time...
dhe kur ajo e shkeputi...une gjeta nje proteks tjeter dhe mbajta prap ne doren time doren e asaj...proteksi...duar te bukura edhe per ti pikturuar vetem si duar.
faleminderit me tha amanda...je shume i sjellshem(edhe pse ne fakt i dukesha pak i mangut...pra pak i marre)ne ato momente...kjo nuk me preukuponte mua fare...isha fare i qete edhe sepse ne pergjithsi piktoret jane nje cike njerez te vecante(me pelqen ti quaj une)apo te cuditshem i quajne te tjeret.
beja shpesh muhabet pa lidhje(menyra ime per te studiuar nje njeri)dhe mundohesha te shtyja sameshume kohe dhe te rrija perball saj...lola dhe egla nganjehere mendonin se mos po gjuja amanden dhe ne nje fare menyre nenqeshnin...por une isha i qete dhe beja pyetje qe i perkisnin te gjitha fushave te jetes(sidomos ne lidhje me ndjenjat)
se fundi i thashe:
-a mundem ta di statusin tend...pra e martuar,fejuar,apo dicka e tille???
amanda-e pse u solle kaq rrotull,per te bere kete pyetje?mund ta beje qe ne fillim.
nuk ju pergjigja por qesha...se e dija qe nuk do e kuptonte pergjigjen time dhe do i hynim nje debati te kote.ju pergjigja me nje buzqeshje gati te ndrojtur...si nje adolishet qe i propozon per here te pare nje vajze!
amanda-jam e dashuruar!...kam nje vajze me njeriun qe kam dasht me shume ne kete bote.dhe e dua ate edhe per te atin...nuk jam e martuar dhe nuk besoj se do ta bej ndonjehere...ja kam dedikuar gjithjeten dhe dashurine time vajzes sime...pjelle e dashurise qe kisha per nje burr(edhe pse vajza nuk ishte ne program)besoj se eshte gjeja me e bukur qe me ka ndodhur ne jeten time...jetoj per te...dhe nuk do te kish frike te vdisja per te................heshtje e gjate...dhe une qe me shikim pyeta "po ai?"...
amanda e kapi pyetjen time dhe me tha-ai vdiq ne nje aksident rrugor...por mbetet gjithnje ne zemren time...nuk them shkoj edhe me te tjere...por vetem aq...nuk ja mohoj vetes jeten pasi jeta na eshte dhene per tu jetuar...por dashuria qe kam per vajzen(dhe per babain e saj)nuk me le te krijoj nje lidhje jetegjate...per mua egziston vetem nje person i pazevendesueshem...bija ime.te tjeret jane kalimtare...dikush me i bukur e dikush me i keq...por mbeten kalimtare...pasi asnje nuk ka ber dhe nuk ka per te u bere bashkudhetare me "NE"
"NE" jemi te pathyeshme.
egla cuditej pasi nuk kiish pare kurr miken e sja te fliste kaq lirshem me nje person per gjerat e saj personale...kish then ne ate muhabet edhe me shume se ci thosh egles...
lola betej gjysme e ngrire tek degjonte ato fjale me aq bindje ne vetevete.
ndersa une me duket se kish humbur...
jo miq...isha aty...por kisha humbur dekue lundruar ne nje oqean...ne oqeanin e shpitit te saj.

fene seconda parte!

mos ju duket telenovele ka me pak pjese /pf/images/graemlins/smile.gif