Shqiptarja
Primus registratum
Re: korr...emos lidh!
Mirdita vetvetja!
Shpresoj te ja kaloni mire sot! /pf/images/graemlins/wink.gif
Mirdita vetvetja!
Shpresoj te ja kaloni mire sot! /pf/images/graemlins/wink.gif
gjithashtu pershendetje dhe ty...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Mirdita vetvetja!
Shpresoj te ja kaloni mire sot! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ah jo! jo gjithnje...une nuk jetoj ne nje ishull te pbanuar...nuk jam robinson cruzoFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Edhe une shpresoj se do kaloj mire!
E sa per ju, c'te them, cdo gje varet nga ju, mire apo keq do e kaloni diten!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ja ke fut kot po nejse...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Eh, sa mire qe njerezit nuk jane te njejte...!Kjo eshte pozitivie..!
Une per shembull, nuk lejoj asgje te ndikoje ne disponimin (humorin) tim, aq me pak rrethi!!!
Cdo gje e kam ne dore une dhe veproj si dua une, dhe si rrjedhoje e kesaj, thua qe ka njeri qe ia do te keqen vetes?! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Me.... pse pyet??Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]me ke mistrec e ke moj...? [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Mirmengjes e dashur :kiss: , doja ti htoja mirmengjes edhe ati mistrecit qe te ngre nervat ndonjehere :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Miremengjesi Sweet!
M eljo te bej nje grimase te ketille fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif , per ate qe ke shkruar me larte!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Mos me thuaj qe s'e ke dit se cunat jane "pasqyre berberi" por ama jo nga keto pasqyrat bashkekohore, por nga ato te vaktit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kete pasqyre berberi se kisha degjuar asnjeher, por ajo qe te thashe ty vlen dhe per mua " kurre nuk eshte vone per te mesuar"
Ika e dashur se sot do te filloj pune vullnetare . Flasim sot po pata kohe ose neser.
Ja kalofshi mire dhe, KUJDES mos mqa merzit Vetveten :wink: , se e dua shume dreqin
Bye darling. [/qb]
debile!Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Fjali e shkurter, qe ju shpesh e perdorni...Nuk me habit aspak! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pyeta sepse desha te di nese eshte e drejta ta shpreh mendimin tim ne lidhje me ty...dhe te them qe megjithse je e martuar dhe me femi....mbetesh...nje llastice!Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Me.... pse pyet?? [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]Mirmengjes e dashur :kiss: , doja ti htoja mirmengjes edhe ati mistrecit qe te ngre nervat ndonjehere :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Miremengjesi Sweet!
M eljo te bej nje grimase te ketille fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif , per ate qe ke shkruar me larte!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Mos me thuaj qe s'e ke dit se cunat jane "pasqyre berberi" por ama jo nga keto pasqyrat bashkekohore, por nga ato te vaktit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kete pasqyre berberi se kisha degjuar asnjeher, por ajo qe te thashe ty vlen dhe per mua " kurre nuk eshte vone per te mesuar"
Ika e dashur se sot do te filloj pune vullnetare . Flasim sot po pata kohe ose neser.
Ja kalofshi mire dhe, KUJDES mos mqa merzit Vetveten :wink: , se e dua shume dreqin
Bye darling. [/qb]
Mendimin tend e respektoj, por s'do te thote se eshte e vertet. nuk e di se si te erdhi kjo ide. :shrug:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]pyeta sepse desha te di nese eshte e drejta ta shpreh mendimin tim ne lidhje me ty...dhe te them qe megjithse je e martuar dhe me femi....mbetesh...nje llastice! [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Me.... pse pyet?? [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] Miremengjesi Sweet!
Bye darling. [/qb]
mos u shqeteso. :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Shih njoni, mendon se eshte me i mencuri i te gjitheve ketu!!!
Uh, qyqja, hik prej njerezve qe e mabjne koken larte, e edhe hunda me ju piku, nuk perkulen ta marrin!!!!!!!!
Sweety :wave: :kiss:
Ki kujdes, e din se perse te them, se ti je yll mbi yje!!! :kiss: [/qb]
:lol: :lol: Mos u nxito, se nuk e njeh strategjine e femrave, te fitosh nje beteje nuk thote se fitove luften :tipsy:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] ehe...dobet jeni...rate brenda...te dyja!jeni robina te mia...u kam zene ne gracke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jam dakort...me ty.por e lexova me vemendje...dhe shikova qe verte paskam nje konkurrent te fuqishem...me duhet ta mposhte...me ndihmoni ju???meqenese i paskeni hap lufte...apo duhet te ja dal vetemFillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]:lol: :lol: Mos u nxito, se nuk e njeh strategjine e femrave, te fitosh nje beteje nuk thote se fitove luften :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] ehe...dobet jeni...rate brenda...te dyja!jeni robina te mia...u kam zene ne gracke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bashkimi ben fuqi. pastaj , me thuaj pse eshte konkurent?? Dhe kush eshte personi qe je ne konkurence.Fillimisht postuar nga Ezopi:
[qb]jam dakort...me ty.por e lexova me vemendje...dhe shikova qe verte paskam nje konkurrent te fuqishem...me duhet ta mposhte...me ndihmoni ju???meqenese i paskeni hap lufte...apo duhet te ja dal vetem [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]:lol: :lol: Mos u nxito, se nuk e njeh strategjine e femrave, te fitosh nje beteje nuk thote se fitove luften :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
Vetvetja,mblidheni pak vehten, mos u qeshni, e mos mendoni se kam rene une ne kurth.Pa shihni edhe njehere ate fjale te cituar qe e keni shkruar ju para ca diteve!!!!Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]debile! [/qb]Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Fjali e shkurter, qe ju shpesh e perdorni...Nuk me habit aspak! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]