Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
kjo nuk eshte sipas mendime(eshte nje rregull nderkombetare)qe te lejon ,apo te ndalon ti drejtohesh atij tjetrit si te duash ti.
e sa per te me ngritur...pikerisht per kete e kam heq nickun picasso...une jam ne ne nivelin tuaj...perderisa jam me ju...mund te jme me i larte me disa te tjere...dhe me i ulet me disa te tjere.por nese verte ke konsiderate dhe do te debatosh me dike...pa tjeter duhet ti drejtohesh me ti(pr asi te barabarte)dhe nese doni tu permaheni atij rregullit nderkombetare...duhet qe ti kerkoni leje personit...ku ti drejtoheni me "ti" [/qb]
tash, une kete mendim per t'iu drejtuar njeriut me "TI" e shoh pak si te cuditshme. Sepse, nje njeri qe e takon per here te pare nuk mund te tregosh aq shume afersi sa edhe ti drejtohesh me "ti"!!!
Pastaj edhe mosha mund te jete ne pyetje....Te vjeterve nuk mund t'iu drejtohemi me "TI". Kjo nuk shte rregull nderkombetar vetem se eshte nje lloj edukate personale!
Eshte me mire njehere ti drejtohesh personit me "JU" e pastaj te kalohet me "TI", sesa me perpara me "TI" e pastaj me "JU"!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]