korr...emos lidh!

TeanD

Primus registratum
Re: korr...emos lidh!

dhe une po pres te degjoj historine vetvetja...

fillo..... /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Pse kush je ti. Diskuton te dashurat me te tjere?? /pf/images/graemlins/frown.gif

Jam gjithe sy e vesh. [/qb]
se pari une nuk po flas per te dashurat e mia...po flas per vete(pasi ato nuk kane as emer e as ashje ketu)nuk i njef dhe nuk ke per ti njohur kurr ato....
eshte njelloj si te lexhosh nje liber me tregime!
me gjithate...
e shof se denimi me i madh qe me ka dhene Zoti...eshte moskuptimi i njerezve...eshte nje gje qe e vuaj dhe me ndan nga njerezit...ndoshta arsya kryesore qe iki nga ata.
po e le fare(meqe ashkush nuk me kupton!

TeanD

Primus registratum

vetvetja
nuk eshte zgjidhje te largohesh

duhet te kembengulesh ne ate qe ti beson se ke te drejte

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] vetvetja

duhet te kembengulesh ne ate qe ti beson se ke te drejte [/qb]
ishte keshill?

picasso

Forumium maestatis

gjyshi im...i shquar per burrerine dhe zgjuarsine e tij ne zonen tone para se te vdiste(meqe me kish nipin e preferuar me tha:nipce qe tani e tutje ki kujdes disa gjera....(ndero)ku hane e s'te japin...ku flet e ste degjon kush...mos shko!

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] vetvetja

ishte keshill? [/qb]
ishte shenje mirenjohje per mendimet e tua

SweetAngel

Primus registratum

[qb] hey sweety! po te tregj fare pak paer ate vajzen qe nuk po mund te e bej te me lere! do? [/qb]
Po he pra, roman je duke bere??

SweetAngel

Primus registratum

[qb] hey sweety! po te tregj fare pak paer ate vajzen qe nuk po mund te e bej te me lere! do? [/qb]
Po he pra, roman je duke bere?? :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Po he pra, roman je duke bere?? :tipsy: [/qb]
shoh me keqardhje qe nuk ke qene e vemendshme...dhe nuk e ke lexuar ca kam thene me lart...lexoje dhe ...

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb] vetvetja

ishte keshill? [/qb]
ishte shenje mirenjohje per mendimet e tua [/qb]
flm per mirnjohjen!
mu duk me shume si keshille...po nejse...kalofsh mire :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
shoh me keqardhje qe nuk ke qene e vemendshme...dhe nuk e ke lexuar ca kam thene me lart...lexoje dhe ... [/qb]
E lexova por mendova se........

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
shoh me keqardhje qe nuk ke qene e vemendshme...dhe nuk e ke lexuar ca kam thene me lart...lexoje dhe ... [/qb]
E lexova por mendova se........ [/qb]
ke menduar gabim!
kam thene nuk do vazhdoj me te fals per vete ne kete forum...meqe askush nuk del te me kuptoje qellimin e fjales sime(mund te kuptojne fjalen time)por jo qellimin e saj!

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
E lexova por mendova se........ [/qb]
ke menduar gabim!
kam thene nuk do vazhdoj me te fals per vete ne kete forum...meqe askush nuk del te me kuptoje qellimin e fjales sime(mund te kuptojne fjalen time)por jo qellimin e saj! [/qb]
epo njerez jemi, mendojme dhe gabim. Shpresojme te na falesh, apo po te kerkojme shume??

picasso

Forumium maestatis

dhe mendon se duke folur me "ju" dhe "ne" eshte gje e bukur per dy persona qe edhe pse debatojne e konsiderojne njeri-tjetrin shoke...

SweetAngel

Primus registratum

[qb] dhe mendon se duke folur me "ju" dhe "ne" eshte gje e bukur per dy persona qe edhe pse debatojne e konsiderojne njeri-tjetrin shoke... [/qb]
sepse per momentin mu duke shume larg

picasso

Forumium maestatis

dallimi me njerezve qe njihen....dhe mes njerezve qe jane shoke...eshte se shoken nuk ndalen lehte...dhe nuk bashkohen lehte...
une jam shume i ndjeshem....dhe nse nganjehere jam i ashper...jam prap une(nuk e them vetem per ty...por per te gjithe...jam gjithsesi une)dhe njeriu duhet te pranohet apo te perjashtohet...i plote ashtu sic eshte...e jo me copa copa.

SweetAngel

Primus registratum

[qb] dallimi me njerezve qe njihen....dhe mes njerezve qe jane shoke...eshte se shoken nuk ndalen lehte...dhe nuk bashkohen lehte...
une jam shume i ndjeshem....dhe nse nganjehere jam i ashper...jam prap une(nuk e them vetem per ty...por per te gjithe...jam gjithsesi une)dhe njeriu duhet te pranohet apo te perjashtohet...i plote ashtu sic eshte...e jo me copa copa. [/qb]
Ketu ne e pranojeme njeri - tjetrin ashtu si eshte ( pra si shfaqet)

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] dallimi me njerezve qe njihen....dhe mes njerezve qe jane shoke...eshte se shoken nuk ndalen lehte...dhe nuk bashkohen lehte...
une jam shume i ndjeshem....dhe nse nganjehere jam i ashper...jam prap une(nuk e them vetem per ty...por per te gjithe...jam gjithsesi une)dhe njeriu duhet te pranohet apo te perjashtohet...i plote ashtu sic eshte...e jo me copa copa. [/qb]
Ketu ne e pranojeme njeri - tjetrin ashtu si eshte ( pra si shfaqet) [/qb]
po te ish ashtu...nuk do me flisje me "ju" gje qe mes dy personave qe kan shkembyer...shume gjera ne mes me duket apsurd.
dhe kjo ka ndodh shpesh me femrat e forumit...kur u pelqen muhabeti edhe pse nuk te njofin...te "pucin"(simbolikisht)dhe nuk nuk u pelqen muhabeti behesh me i panjohur se te panjohurit...nuk e kam vec me ty....por edhe me isa femra...qe mendojne se mund te mohojne.

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
Ketu ne e pranojeme njeri - tjetrin ashtu si eshte ( pra si shfaqet) [/qb]
po te ish ashtu...nuk do me flisje me "ju" gje qe mes dy personave qe kan shkembyer...shume gjera ne mes me duket apsurd.
dhe kjo ka ndodh shpesh me femrat e forumit...kur u pelqen muhabeti edhe pse nuk te njofin...te "pucin"(simbolikisht)dhe nuk nuk u pelqen muhabeti behesh me i panjohur se te panjohurit...nuk e kam vec me ty....por edhe me isa femra...qe mendojne se mund te mohojne. [/qb]
Mund te thuhet e njenjta gje per meshkujt.

picasso

Forumium maestatis

jo nga une.une ti them gjerat ne sy...dhe nuk bej kurr sikur...sikur...sikur nuk te njof!