korr...emos lidh!

picasso

Forumium maestatis
Re: korr...emos lidh!

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Picasso mendova te te le te qete ne Debat... :wink: Ke qene i zene prandaj.....E shoh qe u dashka me cu nja foto... :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me fal!nganjehere behem nje cike trap e nuk kuptoj asgje.mos e kishe llafin qe doje te dergoje foto per te i ber reklam vetes?(apo me mire te them per te pare une?)
mendoj se je jash temes /pf/images/graemlins/laugh.gif por meqe tema eshte korr e mos lidh mos caj kok je gjithnje brenda :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb] Plasen puthjet dhe ketej.
po pse kaq budallenj ju te sojit tone?
I marrin mo i marrin
Te embla u vijne?? [/qb]
te embla...derisa jane te sinqerta dhe pa asnje qellim te keq. e do nje ti qe te te vije e embel [/qb]
Puthjet s'para i kam qef ( d.m.th. me vjen veshtire) po meqe ti e dergon ne faqe................ok.

Po nuk mund te garantoj embelsine. [/qb]
si fillim...nuk do te te dergoj me(edhe pse ishin shume thjeshte te sinqerta,ne faqe kuptohet.)biles as aty nuk kane mberrit /pf/images/graemlins/laugh.gif
e sa per embelsin....lere fare.embelsia nuk na perket ne kete forum.ketu vetem flitet,dhe diskutoket kenshem,por jo embel.pa zene ne goj te sharat dhe te tjerat gjera neegative qe jane piperi i forumi(apo nganjehere dic me keq) /pf/images/graemlins/laugh.gif pershendetje popull [/qb]
[/qb]
jo jo rri e qete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :tipsy: :mad: [/qb]
qesh ngerdhezhesh dhe ha buzen!!!ou po kjo pune keshtu???nejse...kujdes me buzen se mos te behesh xheloz burri mojjjjjjjjjjjjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif se per gjuhen nuk ka problem qe nxjerr jashte.
ndesa per marrje pjese e kisha ne sensin qe te na thonit ndonje gje interesante,qe te mos kete te bej vetem me ato qe them une.por te jene te tuajat :idea:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] picasso
po pse ore per te qeshur ishin ato historite qe tregove
une po i lexoja me keqardhje te madhe
per mendimin tim ishin fatkeqesi...

dhe nje :kiss: nga une ne faqe meqe nuk te kam puthur here tjeter [/qb]
galante!isha nje cike i parruar tu vrane buzet /pf/images/graemlins/laugh.gif thnx per puthjen ne faqe.ndihem me mire tani /pf/images/graemlins/laugh.gif me lejo te lutem te ta kthej po me te njejten monedhe :kiss:
e sa per ato historite qe lexove njera nuk ka perfunduar(spse duket se nuk ka qen dhe aq interesante per ta vezhduar)ndersa tjetra me ka dhene nje mesim te mire e nuk mund te jete fatkeqesi /pf/images/graemlins/laugh.gif qesh e puth se bota eshte tendia /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

TeanD

Primus registratum

picasso
mire e ke ti qe ju kap vetem thelbin gjerave /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s une jam shume down nga humori sot dhe nuk e di se si do ta kaloj kete moment :cry: :cry:

picasso

Forumium maestatis

[qb] picasso
mire e ke ti qe ju kap vetem thelbin gjerave /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s une jam shume down nga humori sot dhe nuk e di se si do ta kaloj kete moment :cry: :cry: [/qb]
sa keq :cry: :cry: le te qajme bashke(keshtu do na kthehet ne te qeshura(pasi as vete nuk e dime ta shpjegojme me egzakt pse po qajme...)dhe dal nga dal do fillojme te qeshim,me njeri-tjetrin dhe me pas me hallet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

TeanD

Primus registratum

[qb]
[qb] picasso
P.s une jam shume down nga humori sot dhe nuk e di se si do ta kaloj kete moment :cry: :cry: [/qb]
sa keq :cry: :cry: le te qajme bashke(keshtu do na kthehet ne te qeshura(pasi as vete nuk e dime ta shpjegojme me egzakt pse po qajme...)dhe dal nga dal do fillojme te qeshim,me njeri-tjetrin dhe me pas me hallet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
per nje shok si puna tende kam nevoje sot picasso qe te qaje me mua
keto te qarat ore te ulin gju me gju me shoqerine
picasso :wave:

picasso

Forumium maestatis

dhe une me njrezit e ndjeshem behem mik shpejt.jetoj me dhimbjen dhe gezimin e tyre. :wub: :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wave:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] dhe une me njrezit e ndjeshem behem mik shpejt.jetoj me dhimbjen dhe gezimin e tyre. :wub: :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wave: [/qb]
Fole tamam si mashkull.

picasso

Forumium maestatis

nuk e di ne ca sensi e thua ti(dhe sinqerisht nese eshte nje opinjon i joti.nuk me vret shume)aq me ngre e as me ul.pasi jane njerez qe i kam prane dhe nuk me njohin.e per ty qe as surratin nuk ma di(nuk pres te kesh nje vleresim te sakte mbi mua

SweetAngel

Primus registratum

Merre me shtruar, mos e thuaj fjalen e fundit ne fillim.

Sic mund ta kesh vene re, une nuk gjykoj asnje( nuk me takon mua te gjykoj njerezit).

Dhe nuk te thashe asgje qe te kete ofenduar, ose nuk e thashe per te ofenduar.

Te dish edhe dicka, une nuk jam mendimin time KURRE n.q.se nuk e njoh personalish nje person, dua te theksoj "personalisht" se as ato qe thone te tjeret nuk i marre per baze.

Por nga ta dish ti?? As ti nuk me njeh,

picasso

Forumium maestatis

kjo eshte e vertet.nuk te njof.por ti dhe nje mendim apo gjykim,ne ca sensi???pak rendesi ka.por ti the dicka ne baz te fjaleve te mia.dhe nuk mun duk si kompliment.(edhe sikur te kish qen i till nuk me pelqejne)

SweetAngel

Primus registratum

Mendoj se nuk ja vlen te diskutohet per gjera te parendesishme( te pakten mua me duket i tille)

picasso

Forumium maestatis

ika une i hera!hajt kalofshi te gjith nje mbremje te gezuar. :rockband:

picasso

Forumium maestatis

lexova diku!
gjindet ne kolltukun e tij komod.ne vilen e tij luksoze,nje trup i dekompozuar me nje gazete perpara.gazeta daton vitin 1980.presupozohet(dhe me vone konfirmohet nag mjeket ligjor.se personi ne fjal ka vdekur rreth 24 vjet me pare.
dhe i vetmi shans per ta gjetur ate njeri,ish bere nje vendim i komunes per te ndertuar dicka,ne ate vend.
mendohet se i harruar nga bota...edhe pse shume i pasur...nje dite tek lexonte gazeten e tij...ka harruar te marre fryme.

ps pe arsye kohe nuk po is hkoj deri ne fund kesaj historie...nes eju duket interrsante per te biseduar rreth saj.ju premtoj se do ju sjell te gjitha rsyet e mia pse e solla ketu kete histori jash imagjinates se cdo personi(besoj)
diskutim te mbare.

SweetAngel

Primus registratum

Epo kjo le te jete mesim per te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif .

frymemarrja eshte nje proces shume i rendesishem , sigurisht per ata qe e vlersojne jeten. Prandaj mundohuni, sikur edhe me vershtersi, te merrni fryme sa here te mundni. :lol:

picasso

Forumium maestatis

[qb] Epo kjo le te jete mesim per te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif .

frymemarrja eshte nje proces shume i rendesishem , sigurisht per ata qe e vlersojne jeten. Prandaj mundohuni, sikur edhe me vershtersi, te merrni fryme sa here te mundni. :lol: [/qb]
loooooooooooooooooool ika i hera une ju pershendes!(mos harroni do e vazhdoj pra mendimin tim mb kete ceshtje.nuk do ish keq qe te kisha sanme te argumentuara edhemendimet tuaja.)
bye :wave:

picasso

Forumium maestatis

hey sweety! po te tregj fare pak paer ate vajzen qe nuk po mund te e bej te me lere! do?

SweetAngel

Primus registratum

Pse kush je ti. Diskuton te dashurat me te tjere?? /pf/images/graemlins/frown.gif

Jam gjithe sy e vesh.