korr...emos lidh!

Guest
Re: korr...emos lidh!

Edhe une ashtu mendoj,qe duhet te kesh gjithmone kerkesa dhe endra ne jete,pasi ndryshe neqofte se arrin pika te thuash,kam arritur gjithcka dhe skam me endra :angel: ne koke,veri vizen jetes,pasi ka humbur kuptimin.
:wave:

picasso

Forumium maestatis

sa per ate mendimin e lene pergjysem do te them:
nje rob eshte i lire te mendoje ca te doje.
ndersa nje qe roberon,roberon veten dhe nuk eshte i lire te mendoje ca te doje(i duhet te ruaj robin)

SweetAngel

Primus registratum

PIKTOR!!
Po se radhen per nje portret, leket kur ti kem, megjithse po te gjesh xhentil ma ben pa lek! :kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] sa per ate mendimin e lene pergjysem do te them:
nje rob eshte i lire te mendoje ca te doje.
ndersa nje qe roberon,roberon veten dhe nuk eshte i lire te mendoje ca te doje(i duhet te ruaj robin) [/qb]
....Ne qoftese ky rob dote perjetoje dicka qe se ka perjetuar akoma,duhet te beje ate qe deri tani se ka bere,pra te kthehet ne njeri te lire /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

me fal! me duket se e kishim tek gjerat e mia qe une i lija te lira.
mund te dukem nje tip teper liberal.por nuk jam krejt i till.megjithate une jap ate imazh(jo per fajin tim,por sepse nuk me kuptojne)
dhe uen thashe qe i le te lira.te zhgjellin rrugen e tyre.
pasi une jam nje njeri i lire dhe rrebel.
dhe nuk roberohem.ashtu sic nuk roberoj asken.nese dy zemra zgjellin te njejten rruge (lirisht)atehere eshte mrekulli!

Guest

Picasso,ti thua sikur te kishte jete ne Hene :angel: Keshtu do te ishte dhe pergjigjia e asaj teorise e" e dy roberve te lire".E bukur teorikisht,veshtire per tu praktikuar.Megjithate lum kush rron ne endra dhe ne idete e tij... :kiss: :wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Picasso,ti thua sikur te kishte jete ne Hene :angel: Keshtu do te ishte dhe pergjigjia e asaj teorise e" e dy roberve te lire".E bukur teorikisht,veshtire per tu praktikuar.Megjithate lum kush rron ne endra dhe ne idete e tij... :kiss: :wave: [/qb]
ne kete bote asnje nuk eshte e pamundur.duhet vullnet ,perkushtim dhe ...
por nese nuk e arrin,te pakten je nje njeri i lire.
teoria e di qe eshte e veshtire per tu vene ne praktik,por nese rron per nje mision,gjithcka behet e mundur.duhet vetem te zgjohesh ne mengjes dhe te pyesesh veten "perse rron"perse ke ardhur ne kete jete,per nje gabim?per nje te shtyre me teper.apo te jetuar nje jete qe te edhe dhuruar dhe ne asnje menyre nuk duhet ta nenvleftesosh apo ta jetosh ne pasivitet.te behesh gjithnje drejtuesi(brenda limiteve)i jetes tende!
majfton te disha cfare do ti vete nga jeta,dhe te luftosh per te.dhe rruget se me magji do hapen heret a vone.

Guest

Ehh Picasso,jo gjithmone arrihet te realizohet nje ender,megjithate jam e bindur,nga praktika e jetes sime, qe zoti me nje dore te hedh me tjeten te pret,pra nese sme eshte realizuar njera ender,asnjehere nuk kam mbetur pa mu realizuar tjetra,se dreqi e mori skemi dhe pak ,jo per ndonje gje..... /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe sa per ate ngritjen ne mengjes do te shtoja per veten tipe..E dua spontanitetin,me pelqen dhe ta jetoj ate.Jeta me shume planifikime nuk me pelqen dhe aq shume..
Nejse mendimi im..Si shprehja jote,ti tund koken tende dihet :wave:

picasso

Forumium maestatis

mire!pa dyshim mire!
por une qe shpesh me quajne pesimist(sepse gjithnje them te verteten )edhe kur ajo eshte e hidhur dhe e trishruar.ne pergjithsi i realizoj ato qe dua.te paten deri tani i kam treguar vetes qe nuk kagjeqe nuk mund te bej(ndoshta dukem mendjemadh)por nuk e kam problem pasi ka raste qe jam mendest dhe ka raste qe mund te dukem mendiemadh,eshte ceshtje besimi dhe njohjeje.
per mua nuk ka kufinj qe nuk kalohet.e sidomos kur nuk je vetem.

Guest

Mendjemadh quhet ai person,i cili kthehet ne i paaritshem per ate qe e quan mendjamadh... /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Mendjemadh quhet ai person,i cili kthehet ne i paaritshem per ate qe e quan mendjamadh... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
te pakten me thuaj ne cilin shtet te europes po ma kerkon ate nusen time?ate qe do me bente tre femi njeheresh...?

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Hej, po ju nuk te lini rradhe fare. Sa femije te prapt. :smash: [/qb]
si fillim po pershendes fjonen.
pastaj po te them nje gje ty sweety
une jam "malsor"kujdes eshte nje rrace jo se jane prej malesh si tropojanet apo si njerezit e tjere te maleve.
eshte nje rrace qe lirine e ka pas per tradit.shume me e cilivizuar se tiranset apo pjesa tjeter.ne te gjith veriun na quajne pak te perdal.ngaqe jemi te cilivizuar.
dhe per kete desha te them:se rregulli nr 1 i malsorit (qe ajne nga malsia e madhe) eshte "te flas kush te mundet,e te degjoje kush te doje.pra nuk ka rregulla.prandaj edhe e kam hap kete teme pa censura.dhe mbasu te lodha duke lexuar gjith kete u jap nganje puthje te treave :kiss: per fionen(si me te ren e shoqeris) :kiss: per fantazin dhe per ti sweety :kiss: meqe edhe me e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Nuk e thashe per te kritikuar :tipsy: [/qb]
fute ate gjuh brenda!
je dhe grua e martume /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

Pikerish prandaj e nxjerr. te martuarave u lejhohet ( ky eshte privilegji) se po qe beqare ste merr njeri.

Guest

[qb] Hej, po ju nuk te lini rradhe fare. Sa femije te prapt. :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif Kur mungokam une u beka nami ketu....
Te pershendes Seety dhe piccaso
por dhe Fiona dhe Raul :wub:

picasso

Forumium maestatis

ok!
po filloj e tregoj ate historine personale(qe eshte me pak spec)me kerkesen e sweety.
isha ne plazh ne shengjin andej nga kunja,me nje vajze,kishim kaluar ne imtimitet dhe une qe po e puthja me afsh dhe ...duart e mia kishin dal nga kontrolli dhe nuk e di ku kishin humbur...
kur papritmas degjoj nje ze te mbytur...
eemmmmemhhhh
coj koken dhe shikoj rreth e rreth e nuk degjoj e nuk shikoj gje.
vazhdoj detyren,por pas pak sekondash degjoj po prap ate lloj zeri qe ...
emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vdiqaaa
...ca pret hyr...
ngre koken dhe i hy punes edhe me themel...
kur pas pak sekondash... zeri ahhhhhh eeeeeeem vdiqa te lutem futu se ska thell.instiki me i par me tha(mos i beso,mund te jete me te futur)por altruizmi dhe "uni"i heroin ma ngriti pesh...trupin dhe vendosa te hy.por si i kujdeshem qe jam futa gishtin per te probuar temperaturen dhe me pas gjuhen per te provuar shijen.atehere zeri u kthye ne klithme.dhe thosh po vdiqa te shkreten ca preeeeeeeeeeeeeeet futtttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. nuk prita me(cdo moment mund te ish fatal /pf/images/graemlins/laugh.gif )ndaj u futa por sapo fillova te hy me kudes humba i teri me zor u mbajta.per nje chat mendova se do mbytesha dhe vet.se kot nuk thone i mbyturi te mbyt /pf/images/graemlins/laugh.gif une mundohesha te dilja por nje forc e paimagjinueshme dhe e fort me trehiqte si ne nje perpires.gjate lustes mes jetes dhe vdekjes kisha marr plag nga thojt e saj.
por i lodhur e i rraskapitur me ne fund dola...
ajo me dha nje puthje te zjarrte :kiss: gjasme ngaqe i ksiah shpetuar jeten.
ps(normalish kjo ngjarje e theme me te shkruar nuk eshte as gjysma e asaj treguar me ze)
por nga ajo histori mesiva shume gjera.
si psh
qe nuk mjafton te jesh notar i mire.
ne dashuri dhe ne not je gjithnje fillestar.
mjafton aq pak per tu mbytur.
etj... etj...

SweetAngel

Primus registratum

Bo bo

Te dashur lexues!!

Ky material nuk eshte per femijet ne 18 vjec.

Ose leximi i tij te behet me prindrit te pranishem /pf/images/graemlins/laugh.gif