Re: Korcaaaaaaaa!
shkruni pre byrazer se do na i mbyllin kta te forumit , neise unenjere ju pershendeste gjhve dhe ju uroi gezuar po shyqyre bre sekam nja 3 vjet qe nuk kam ber muabet me korcare une qe thate ju nuk jam tamam per korce jam aga pe fshati nuk e di ne na pranoni ne te fshatit ju , neise une kam ber shkollen ne korce ne gjuhet e huaja ajde bre lalke vitet me te bukra atje i kam kaluar dhe me e forta eshte se kam qene ne konvikt , konvikti i gjuheve te huaja ka qene parajse e vertet ha bre lalke , vendi ku prishej virgjeria e femrave , ihte mbrekulli, nuk e di ne ka ndonj forumist qe ka qene ne konvikt po ,hei kishte dhe femra te mira qe ishin per te pire nekupet ,uneper vete kam shum respekt per vajzat e devollit(devolleshkat ) sindomos ca nga bracanji mirasi etj un jam kte nga gora bre lalke ka ndonje gorar dhe ne te gores kemi qene te keqe , njere kur isha rrul ne vit te pare kemi shkuar kemi pire ne panda po nuk kishim lek,se konviktore esapi bre lalke , dhe ja kemi futur nje vrapiqe te panda ,ke spitali deri ke konvikti qe jane dy pika te kundertata ne korce ,e di qe e dini,,,,,po qe kane qene kohet me te bukura qe nuk me kane lene pershtypie te mirejane ato te poradecit , jo se ishi keq po beshi ndonjer mendiemadhe pone pergjithsi ishin te mira ,,,,,,,
kam nje ide pse te mos mblidhemi njere ne korce te gjite ataqe kane mundesi do ishte bukur de sic pashe qenkemi shume mblidhemi njere ne korce nese kemi mundesi ne vere shkoime te panda dhe pasai shkoime ne voskopoie ose ne prespe ose ne poradec ,,,,,,,,,,, he mo si thoni adresa ime eshte
sandrizenullari800@yahooo.it hai ja kalofshi mire pra ku do qe jeni gezuar vitin e ri te gjithve myslimane dhe kaure (hahaah)