Korcaaaaaaaa!

Korcaaaaaaaa!

TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002

korcari12

Primus registratum
Re: Korcaaaaaaaa!

Po ku ini more Korcare mere te uruar,
se u bete per te kerkuar,
Ishit mire dhe shkruanit shume,
po tani e shoh qe paskam mbetur vetem une, :wink: :wave:

dbani

Primus registratum

Kur o?
po ketu jemi ooo...po ja se kemi qene nje here andej nga Voskopoja, per te pire ca rraki kumblle te eger... ajde ajde si ishte tulle fare...

gavros

Primus registratum

po ku je o byrazer
na u bene syte uje na u bene
sic e shoh qenkan te gjithe te zene me punera e provime
ajde te pime nje te vockel bashke atehere
per shendetin tend byrazer dhe te te gjithe korcareve kudo qe jane
:wave:

just guru

Primus registratum

Mbreme isha me ca shoke ne panda lart. E mbani mend o njerez? Pime e pime sa u lodhem, nga ajo bira korca. Kur te shkojme prap do ta heq edhe nga nje per ju. :thumbsup:

gavros

Primus registratum

Mbreme isha me ca shoke ne panda lart. E mbani mend o njerez? Pime e pime sa u lodhem, nga ajo bira korca. Kur te shkojme prap do ta heq edhe nga nje per ju.

Rrofsh o byrazer. Hajde bromp. eh, iken ato kohera, svine me tani.Dergona dhe ndonje lajm cbehet andej nga Korca, se humbem fare.

korcari12

Primus registratum

___________faraoh__________ku je ti byrazer si ja ke kaluar, hajde po e ngre dhe une nje here per ty me bira TIRANA se bira KORCA ska aritur te vije deri ketu, po mos u merzit se do veme ne aty, dhe nje shendet per gjithe KORCARET ketu ne AF... :thumbsup:

gavros

Primus registratum

Po mirë o çbëhet kështu?!
Ku jini o të uruar
Akoma me pushime jini?
Ka qënë ndonjëri andej nga Korça, të na thotë ndonjë lajm, se u harruam fare
Përshëndetje të gjithë KORÇARËVE dhe KORÇARKAVE
Dhe dukuni këtej

Guest

Pershendetjte korcareve..S jam korcarke, por kur kam qene e vogel kam shkuar shpesh,sepse kam pas kusherinj(nga njerezit e mamit)
Kam goxha vite qe skam qene..dhe kete radhe qe isha ne Tirane, su bera mbar se s´ndejta shume..
Megjithate, kujtoj me nostalgji te madhe,nga femijeria ime, kur kam qene ne Drenove dhe kam ngrene aq shume mana..sa jam semurur /pf/images/graemlins/laugh.gif nga barku..
Gjithashtu mbaj mend kur femijet e lagjes kapnin rabecka.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga korcari12:
[qb]
Fillimisht postuar nga fifty:
[qb] e mo patriota si ju kam? ore ka ndonje qe eshte ne Korce tani te na thote c'behet, se ne internet nuk gjen asnje lajm per Korcen,kam degjuar qe jan bere dhe ca televizione te reja? [/qb]
Ore byrazer me mire mos degjosh gje, se edhe nqs eshte ndo nje lajm, me siguri qe esht i keq, (e vrane njerin, ata te 5 dyqaneve) ja keto lajme jane nga KORCA. :shrug: :smash: [/qb]

butterfly

Primus registratum

kur e mora vesh u ndjeva keq se nje nga ata qe kishte shtene e kam pasur shok femijirie
nese o vllezer korca ne po na pret po kur do veme thuaj .

aleksandri

Primus registratum

shkruni pre byrazer se do na i mbyllin kta te forumit , neise unenjere ju pershendeste gjhve dhe ju uroi gezuar po shyqyre bre sekam nja 3 vjet qe nuk kam ber muabet me korcare une qe thate ju nuk jam tamam per korce jam aga pe fshati nuk e di ne na pranoni ne te fshatit ju , neise une kam ber shkollen ne korce ne gjuhet e huaja ajde bre lalke vitet me te bukra atje i kam kaluar dhe me e forta eshte se kam qene ne konvikt , konvikti i gjuheve te huaja ka qene parajse e vertet ha bre lalke , vendi ku prishej virgjeria e femrave , ihte mbrekulli, nuk e di ne ka ndonj forumist qe ka qene ne konvikt po ,hei kishte dhe femra te mira qe ishin per te pire nekupet ,uneper vete kam shum respekt per vajzat e devollit(devolleshkat ) sindomos ca nga bracanji mirasi etj un jam kte nga gora bre lalke ka ndonje gorar dhe ne te gores kemi qene te keqe , njere kur isha rrul ne vit te pare kemi shkuar kemi pire ne panda po nuk kishim lek,se konviktore esapi bre lalke , dhe ja kemi futur nje vrapiqe te panda ,ke spitali deri ke konvikti qe jane dy pika te kundertata ne korce ,e di qe e dini,,,,,po qe kane qene kohet me te bukura qe nuk me kane lene pershtypie te mirejane ato te poradecit , jo se ishi keq po beshi ndonjer mendiemadhe pone pergjithsi ishin te mira ,,,,,,,
kam nje ide pse te mos mblidhemi njere ne korce te gjite ataqe kane mundesi do ishte bukur de sic pashe qenkemi shume mblidhemi njere ne korce nese kemi mundesi ne vere shkoime te panda dhe pasai shkoime ne voskopoie ose ne prespe ose ne poradec ,,,,,,,,,,, he mo si thoni adresa ime eshte sandrizenullari800@yahooo.it hai ja kalofshi mire pra ku do qe jeni gezuar vitin e ri te gjithve myslimane dhe kaure (hahaah)

KORCARIA

Primus registratum

Po ne me te voglat e rilindjes a na doni ketu mo? Po si jeni mo patriot dhe patriote?Rrofte korcaaaaaa

klocari1

Primus registratum

Pershendetje Patriota.

Pershendetje nga Londra.

Disa vargje per Korcen.

Kur ika lashe Shqiperine,
kur lashe prapa Korcen,
Ato male ate lendine
ku humbet njerezia mendjen

....Pashe Morene dhe Italine,
shetita Francen dhe Gjermanine,
barita tere Bullgarine
barita fushe Rusine,
te rumelise te Serbise,
pashe malet e Helvetise
Por.... nuk paska si te Shqiperise.

Jam krenar qe jam Korcar :wave:

klocari1

Primus registratum

Pershendetje Patriota.

Me ka marre malli per nje birre tek panda :thumbsup: dhe te shikoj syte e nje bukuroshe korcare se kot nuk i thone << o Korcare o hic fare>>

Jam krenar qe jam SHQIPTAR :wave:

KORCARIA

Primus registratum

Birra ne panda haha ka mare fund sja vlen me sa per vajzat aha kan ikur kete behar kishte shume pak vetem djem kishte si skuadra futbolli ne per tavolina.