Korcaaaaaaaa!

Korcaaaaaaaa!

TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002

albana

Lara Croft
Re: Korcaaaaaaaa!

Cili nga ju do i kaloje festat ne Korce?Nese po me dergoni MP se ndoshta takohemi.
:wave:

devolution

Primus registratum

... Ftoj te gjithe KORCARET e AF, te ngrene zerin si dikur, kur kendonin serenata per temen e mbyllur padrejtesisht " Korca qyteti i serenatave..." dhe ... per zhvendosjen e saj ne nje kategori ku nuk perket.
Kjo eshte Fyerje karshi qytetit tone edhe karshi nesh!!!
Zgjohuni KORCARE!!!

korcari12

Primus registratum

Ke shume te drejte, dhe mua me beri pershtypje, nuk duhen lejuar te tjeret qe me nje fare menyre
po na ofendojne NE dhe qytetin TONE!!!

Juir

Forumium maestatis

Me qe jam moderator po merrem une me kete problem,derisa tema te kthehet perseri tek vendi ku ishte ASNJERI TE MOS SHKRUAJ.

korcari12

Primus registratum

Po ku humbet more PATRIOTE, apo sju ka dale akoma e pira e vitit te RI ...
Uroj te kini kaluar nje nate te gezuar,dhe viti 2004 te jete nje vit i plotesimit te deshirave te te gjithe KORCARVE ku do qe ndodhen,URIME... :wink:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

eeeeheeeee keq puna ketu...
kaq shume keni pire pervit te ri more...
po flisni ndonje te re nga korca jon e dashur a keni...?!!!
nese thuani ndonje fjale se nuk flasim ne dhe pastaj na i heqin temat ne keta....!!!!! :lol:

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bLuE IcE:
[qb]
nese thuani ndonje fjale se nuk flasim ne dhe pastaj na i heqin temat ne keta....!!!!! :lol: [/qb]
Po ne nuk flasim dhe na i kan nxjerre namin per llafazane, vaj hallit te flisnim :lol: :lol:
Vallaj per Korcen vetem kaq di qe ka bere ftohte... kaq! Asgje e re, kshuqe rrini rehat atje ku jeni /pf/images/graemlins/wink.gif

gavros

Primus registratum

Aman cna i kujton te ftohten se na ka hyre ne palce. Xhano i ftohti i Korces. Ketu ben -3 dhe na duket behar. Te pakten skemi problem me qarkullimin dhe megjithe temp. e ulta te ze malli te shikosh nje cope akull.

korcari12

Primus registratum

Sa per te Ftoten qe po kalojme kete dimer eshte per tu mbajtur mend, ka reth 3 jave qe ska shkrire fare dhe trashesia e debores ka mbetur sac' ka qene 25-30centi.
Po ketu nuk ndihet fare se ka kushte, kur del nga shtepia e hipen makinen qe brenda ne garash,dhe kudo qe te shkosh,ne pune,ne shkolle, ne superMarket,egziston e ngrota 100%..
Ja kushte ka po ne perseri nuk ndihemi te ngrote ne vent te huaj ! PERSE :shrug: :shrug: :wink:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

e duhet ata patriotet ta shpjegojen kete gje....!!!ti fusin e ca vargje...ca raki per tu nxehur...nerva bollek... e te na duket ne parajse shqiperia...!!!bashke me korcen :lol:
sa per ate qe na quajn llafazane...ne themi
<qente le et lehin karvani shkon perpara>
:lol:

fifty

Primus registratum

e mo patriota si ju kam? ore ka ndonje qe eshte ne Korce tani te na thote c'behet, se ne internet nuk gjen asnje lajm per Korcen,kam degjuar qe jan bere dhe ca televizione te reja?

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fifty:
[qb] e mo patriota si ju kam? ore ka ndonje qe eshte ne Korce tani te na thote c'behet, se ne internet nuk gjen asnje lajm per Korcen,kam degjuar qe jan bere dhe ca televizione te reja? [/qb]
Ore byrazer me mire mos degjosh gje, se edhe nqs eshte ndo nje lajm, me siguri qe esht i keq, (e vrane njerin, ata te 5 dyqaneve) ja keto lajme jane nga KORCA. :shrug: :smash:

swimmer

Primus registratum

Fillimisht postuar nga attitude-gurl-18:
[qb] TE GJITHE KORCAREVE NE GJITH BOTENNNNNNNNN wassupppppppppppppp!
ku jeni the gjith korcaret ne gjith boten i want 2 say 2 u ne vecanti te gjithve nga "RAQI QIRINXHI "DHE MATURES 2002 [/qb]
Hi all korcareve
une jam i matures 2002 te shkolles Raqi Qirinxhi
dhe te uroj per kete tem qe ke hapur sa me shume suksese :thumbsup:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

pershnedteje!euuuu bosh kjo tema..
o patrioata..he more do na tregoni gje nga korca... se na ka mare malli.. :wave:

gavros

Primus registratum

ehe, spaska asnjeri ketu
e po thoja se vetem une kam bere mungesa
po ku jini futur o te ururar
dilni se na ardhi dhe behari tani
te bejme ndonje cope muabet se po llafosemi me vehten