Klubi i pijaneceve

I love new york

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mjepni naj gjo te forte mu se spo mu rrika :eek: [/qb]
N vend mi t japim neve .. Qe thuj ti Helene me Ate KOngen BUm BUm shake shake the Belin e kena pas von ke LOkali jon ene pse ishte CD i THym E ma Men LLapo apo ate kongen e Fools Garden Lemon Tree Qe thyjshim shishen ... Hoto cere do me pi ti KOnjak raki fernet Apo LOng MOlle ...Hec ktu ka i xhiro tequile sa me u nxef se knej ka Tirona po bi shi ... :thumbsup: :rockband: :rockband:
[/qb]
Tedo kengen Lemon Tree kam pas vdek une atehere. tedo edhe ti je mshatar me Blendin dmth nja 1 vit e gjys me i madh se une????
o lali car lokali keni pas ndenj ju deri ne 98 te pakten se une athere kam ikur nga shqiperia????
edhe ketu po bie shi tani ndaj jam ne mood per nje Absolut Vanilla with cranberry juice.
GEZUAR!!!! eh vitet e shkolles mesme.....boom boom shakw the room e kercejshim me cunat e klases ne pushim te madh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] apple martini :thumbsup: [/qb]
hallall rrusho
ja vjke dhe m,otra jote tashi edhe e pime bashke :kiss:
Blendo ke naj gjo ti????? qe eshte influencu goca nga mu :smash: :kiss: :kiss: :kiss: (p.s tonight)

TEDI

Valoris scriptorum

HElene jena isoj pak a shume me moshe nese je Prodhim 78 ... Une sot sdu me pi se do bohem cun i mire ... Ju pini ca te doni nga nje xhiro e keni prej meje...

I love new york

Primus registratum

[qb] HElene jena isoj pak a shume me moshe nese je Prodhim 78 ... Une sot sdu me pi se do bohem cun i mire ... Ju pini ca te doni nga nje xhiro e keni prej meje... [/qb]
une jam prodhim 77 Tedo po aty aty jena. /pf/images/graemlins/tongue.gif
sot qe une desha me pi nje Alexander ti ke vendos me u bo cun i mire????? aaaaaaaaaa keq puna, ndrro menje se nuk po me shtyhet vetem mua, ose pastaj do e pi me ate bartenderin sexy me sy jeshile atje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] apple martini :thumbsup: [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: (p.s tonight) [/qb]
ktu ka tradhti o graaaaa!!!!!! :mad: [/qb]
ah si jump into wrong conclusions ti moj vajze.
ketu nuk ka asnje tradheti, "tonight" eshte emri qe une i sygjerova blendit per kotelen e zeze se eshte e zeze si mbremja=tonight.
e kuptove tashti???? s'boj ajshu gjojnash une rrusho.
he Blendo m'a sqaro icik kolegen se m'eshte konfuzuar :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

e blendo shpresoj te ma mbushesh mendjen..otherwise... :mad: :mad: :smash: :smash: :smash: :smash:

blendiys

Primus registratum

Tedo,mos i trego horrliqet tona se na e vune me te madhe tek faqa e pare e AF-se,Hoto,mos degjo zerat e ligj se dune me na fut ne sherr,ja une po postoj edhe kete edhe do iki...........
Te tema tjeter

I love new york

Primus registratum

Tedo what's up buddy
a po vjen te ikim te nje klub fantastik qe du une dhe te shake icik ass????? se pop vdes me kercy
musik005.gif

blendiys

Primus registratum

Oeps tani po e shof kete ndryshimin e vogel ketu poshte hihihihihi
Light my fire baby!!

I love new york

Primus registratum

lere lere tani se tani jam duke degjuar
Alabama song dhe vdiqa fare, me mungon just a whiskey buddy /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Tedo what's up buddy
a po vjen te ikim te nje klub fantastik qe du une dhe te shake icik ass????? se pop vdes me kercy
musik005.gif
[/qb]
erdha rrusho sado u mundova te bohem Cun i mire te gjithe NUk do e besojne kshu qe me mire boj ate qe te pelqe dhe qe e bo mo mire ... Me shake ass e bojm kshu ne pim sa pim ene i qisim t gjithe ene kercejm bashke siper tavolines ose banakut si iher e i kohe Ke Irishi n Tirone qe Tavolinen e fundit e prenotojshim ene dilshim t funit qe aty ... UN du me pi icik Beton te Mledh veten se kom qy dje qe skom pi fare ...Blendo ka po vje mer morim ene Hotgirlin ene MAcen ene kush te doje me ardh me ... :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] lere lere tani se tani jam duke degjuar
Alabama song dhe vdiqa fare, me mungon just a whiskey buddy /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/ Me Vjen me vrap me shishen e WIskit dhe merr cd e vet t preferume me Baladat e koherave dhe dalim ne verande duke pire dhe degjuar dhe biseduar......

I love new york

Primus registratum

/ Me Vjen me vrap me shishen e WIskit dhe merr cd e vet t preferume me Baladat e koherave dhe dalim ne verande duke pire dhe degjuar dhe biseduar...... [/qb][/QUOTE]

apapapapa lere tani se me preke telat e kujtimeve.....just great
erdha
smilies-10393.png