Tedo kengen Lemon Tree kam pas vdek une atehere. tedo edhe ti je mshatar me Blendin dmth nja 1 vit e gjys me i madh se une????Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]N vend mi t japim neve .. Qe thuj ti Helene me Ate KOngen BUm BUm shake shake the Belin e kena pas von ke LOkali jon ene pse ishte CD i THym E ma Men LLapo apo ate kongen e Fools Garden Lemon Tree Qe thyjshim shishen ... Hoto cere do me pi ti KOnjak raki fernet Apo LOng MOlle ...Hec ktu ka i xhiro tequile sa me u nxef se knej ka Tirona po bi shi ... :thumbsup: :rockband: :rockband:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mjepni naj gjo te forte mu se spo mu rrika[/qb]
[/qb]
hallall rrushoFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] apple martini :thumbsup: [/qb]
ktu ka tradhti o graaaaa!!!!!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]:kiss: :kiss: :kiss: (p.s tonight) [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] apple martini :thumbsup: [/qb]

une jam prodhim 77 Tedo po aty aty jena. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] HElene jena isoj pak a shume me moshe nese je Prodhim 78 ... Une sot sdu me pi se do bohem cun i mire ... Ju pini ca te doni nga nje xhiro e keni prej meje... [/qb]
ah si jump into wrong conclusions ti moj vajze.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]ktu ka tradhti o graaaaa!!!!!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]:kiss: :kiss: :kiss: (p.s tonight) [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] apple martini :thumbsup: [/qb][/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
erdha rrusho sado u mundova te bohem Cun i mire te gjithe NUk do e besojne kshu qe me mire boj ate qe te pelqe dhe qe e bo mo mire ... Me shake ass e bojm kshu ne pim sa pim ene i qisim t gjithe ene kercejm bashke siper tavolines ose banakut si iher e i kohe Ke Irishi n Tirone qe Tavolinen e fundit e prenotojshim ene dilshim t funit qe aty ... UN du me pi icik Beton te Mledh veten se kom qy dje qe skom pi fare ...Blendo ka po vje mer morim ene Hotgirlin ene MAcen ene kush te doje me ardh me ... :rockband:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Tedo what's up buddy
a po vjen te ikim te nje klub fantastik qe du une dhe te shake icik ass????? se pop vdes me kercy[/qb]![]()
/ Me Vjen me vrap me shishen e WIskit dhe merr cd e vet t preferume me Baladat e koherave dhe dalim ne verande duke pire dhe degjuar dhe biseduar......Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] lere lere tani se tani jam duke degjuar
Alabama song dhe vdiqa fare, me mungon just a whiskey buddy /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po po aty te mbahet ai se po i hapem , ja right now 1...2....3...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hapju blendit /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]![]()
/ Me Vjen me vrap me shishen e WIskit dhe merr cd e vet t preferume me Baladat e koherave dhe dalim ne verande duke pire dhe degjuar dhe biseduar...... [/qb][/QUOTE]Fillimisht postuar nga TEDI: