Klubi i pijaneceve

blendiys

Primus registratum
Re: Klubi i pijaneceve

jo or jo,se puna e shisheve eshte me rimbursim,nje boshatiset tjetra mbushet,nuk kam pune te leviz
lol!!!!

mostro

Putraku

Mire e ka tedi.merr nji arke edhe mos u ngri mo nga kalltuku 10 here per te njejten gje.vetem po tu shku ne banjo mathja se ke me na qull e me na ba det /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

alc.gif
au.gif

hot

Hotgirl

e ka na dashnia tedo se ska munci /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Une dua dicka te lehte si per fillim ,se sot nuk kam pune dhe me duhet ta festoj,si thoni per nje Tequila!!
lisho!!!!!!!!! :lol: [/qb]
ndersa une po dua edhe nje dore kripe, limon per t'a lepire mbas tequilas me eks dhe nje good music in the background.
am i looking for too much, jo per gje se edhe zakonisht me akuzojne qe &lt;kerkoj si shume&gt;. :kiss:

blendiys

Primus registratum

shume kerkon!!
Po ama edhe ky ca dreq klubi eshte,su ka bo nje sherr deri ùme sot :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Une dua dicka te lehte si per fillim ,se sot nuk kam pune dhe me duhet ta festoj,si thoni per nje Tequila!!
lisho!!!!!!!!! :lol: [/qb]
ndersa une po dua edhe nje dore kripe, limon per t'a lepire mbas tequilas me eks dhe nje good music in the background.
am i looking for too much, jo per gje se edhe zakonisht me akuzojne qe &lt;kerkoj si shume&gt;. :kiss: [/qb]
Cere te dush ti me Kerku ktu je ke Bari qe PLotesohet cdo gje ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mka shku menja keq per tu zi!!
hajde kush me del ne dyluftim
box2.gif
[/qb]
Une gjithmone Gati jom ... Blendo po ti mer dashke me rrekellu ca dupie e . Merr mer shishen ene bjeri shkurt ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ke po shef shtremet ti Helen!!! [/qb]
dashke me u zi me mu??????? :mad:
ok mo no problem
ty po t'shof shtemet, pse kishe naj problem ti??? pusho aty se t'a kafshoj veshin pastaj :smash: :goofy: [/qb]
Na ej ska sherre ktu doni me pi pini sa te doni doni sherre dalim jashte ju jap une sa te doni .. Ps Helene ate stilin e kafshimit t veshit e kom Une eskluzivitetin .... /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt ka i tequila sa me u qetsu ...