Cere o kjo me Raki Dellenje e ... FIllo me i birre njehere se te bo mire ajo po leni te tjerat...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] mpihet cider /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pi mi dreq qumesht,dashke edhe birre!!Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po mir mjep birre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HAjt mer Hajt se e rregullojm ate gjo... Sot Pini ca te doni une per vete do pi vetem Frulato per Trashje Gunge . Po S PErtove ma boj nji Robo si iher e i kohe T vij n Terezi mas tere ksaj jave te lodhshme Alkoli... /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :rockband:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]Pi mi dreq qumesht,dashke edhe birre!!Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po mir mjep birre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tedo do te te heqin licensen :smash: [/qb]
Po me i bo 3 feta limoni dhe 3 shots bohet gjo e ... :wave:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] HI all
nje tequila please nje fete limoni, pak kripe ke dora, nje te lepime (kripes sigurisht) dhe me eks.
ohhhhhhhhhhh ma ngrohi gurmazin
back ne libra tani. :wave: [/qb]
o rrusho pse cuditesh? po i kerkoj baristin nje tequila shot se ngaqe kam qene duke mesuar shume, kishte nevoje truri per nje akselerim.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] excuse meeeeeee?????![]()
![]()
[/qb]
e kisha per blendin mi ti jo per tyve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]o rrusho pse cuditesh? po i kerkoj baristin nje tequila shot se ngaqe kam qene duke mesuar shume, kishte nevoje truri per nje akselerim.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
![]()
[/qb]
that's it
Tedo, po i bona 3 i qava provimet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HAjt se i japim Presorit Nja 7 Ne dhe i ke t morme masnej... RObo ke do vejm me pa Id Ke dera ne mer ...Apo morim KAllemin ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]o rrusho pse cuditesh? po i kerkoj baristin nje tequila shot se ngaqe kam qene duke mesuar shume, kishte nevoje truri per nje akselerim.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
![]()
[/qb]
that's it
Tedo, po i bona 3 i qava provimet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po t jap 2 Tequila po Grushtin sta jap se pastaj sdo me vish 3 jave ne lokal te me bosh prape xhiro ...Fillimisht postuar nga Stargate:
[qb] nJE TEQUILA ME I GRUSHT SURRATIT MU PO DESHE TEDO OSE NLENDI SHPEJTO SE ASHU E KAM PUNEN /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
N vend mi gjo qe bohet po a e Ma pijen ti apo hic...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] du me u bo cic sone /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
N vend mi ke ardh n vendin e Duhur ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] si jo me.. per ta majt e maj po puna osht qe sdu me e majt!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cke mi Qeras Une Pagu ti ...Masnej nese ti vete Thua qe sdo te mash men asigjo ene po ti mora leket ske per me majt men asigjo ... Nese neser do cohesh dhe do shofes qe ske leke para se te pish do te boj i foto qe i ke leket me vete dhe nese do me thuash nuk e di kush ti ka vjedh leket t keqen laja ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] qeras ti tedo e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]