Klubi i pijaneceve

hot

Hotgirl
Re: Klubi i pijaneceve

hapja paska dale me sukses me sa po shof /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

eeeeeeeeeeeeee s'e shef
persmari fare, hapje totale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] eeeeeeeeeeeeee s'e shef
persmari fare, hapje totale /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E LOkalit . Helene ka po vje i fusim nai birre per qejf tone sot se dite e shtune Helbete dhe do kete popull me vone tani jena mo rehat... :kiss: :thumbsup: :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] hallall plako
erdha
ja po zbres poshte
see ta soon /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Hec ene boju si rrush mo . QE kete here te Terbojme gjysmen e BOtes jo vetem te Greqise si njehere e nje kohe ...

I love new york

Primus registratum

o lalo po une si rrush jam gjithmone o bir, apo e kishe llafin qe te vesh ate minifundin e kuq te lekures dhe ato getat si rrjete edhe at bluzen e zeze me kurriz perjashtaaaaaaaaaaaaaaa
oh ok pra ja i vesha dhe jam per jete birrash te ftohta akull auuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] o lalo po une si rrush jam gjithmone o bir, apo e kishe llafin qe te vesh ate minifundin e kuq te lekures dhe ato getat si rrjete edhe at bluzen e zeze me kurriz perjashtaaaaaaaaaaaaaaa
oh ok pra ja i vesha dhe jam per jete birrash te ftohta akull auuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wub: [/qb]
Ec atyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... :rockband: :kiss: :tipsy:

I love new york

Primus registratum

llere llere -tha /pf/images/graemlins/laugh.gif
se po me pret limuzina poshte
erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita iher ... SI ja kalut Juve Sot . Helene sot dalim po sdo pime se ala sme ka dale pIja e mromshme ... LLapo ku je mer ti se hume fare . M boj i Frutello per Trashje Gunge t mor veten se nordha si iher e i kohe ke lagja jone e vjeter Rrasi cere frutash t dush ti vetem sa me shpejt qe te qetesohem ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem mos i fut nai dupje wiski mrena se piva icik raki per qetsim stomaku ...

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] ehe,limuzine ketej!!
Pyteni pak Helenen kush i jep limuzines!!! :smash: :smash: [/qb]
kush i jep limuzines mo :eek: :eek: shoferi im personal qe e kam marr me qira per javen i jep. kush tjeter, mos njef ti naj shofer limuzine ketej nga NY a si????
jo po e njofte na thuaj ta dime edhe neve, jo per gje po mos na charge shume pare. :tipsy:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ja miredita iher ... SI ja kalut Juve Sot . Helene sot dalim po sdo pime se ala sme ka dale pIja e mromshme ... LLapo ku je mer ti se hume fare . M boj i Frutello per Trashje Gunge t mor veten se nordha si iher e i kohe ke lagja jone e vjeter Rrasi cere frutash t dush ti vetem sa me shpejt qe te qetesohem ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem mos i fut nai dupje wiski mrena se piva icik raki per qetsim stomaku ... [/qb]
Tedo jam 100% dakort me ty. edhe une them e bojme pushim nga pija sot se mbreme lere lere thuaj.
pime nga nji long dardhe ose karrote per shpelarje stomake nga mbreme, ok lali???
tani po degjoj "Long train running" nga Doobie Brothers, te pershendes........fantastike

TEDI

Valoris scriptorum

JOm Dakort ne Une po mo mire Long Dardhe NDryshe Long I FTofte per Trashje Gunge se po te pime Long Karrote po ti hedhesh pak raki bohet nje Mrekulli e vertete ... Sot do bojm pushim . UNe qe thuj ti po degjoj Money For Nothing Nga Dire Straitsat . e Fitove pershendetjen...

blendiys

Primus registratum

Une dua dicka te lehte si per fillim ,se sot nuk kam pune dhe me duhet ta festoj,si thoni per nje Tequila!!
lisho!!!!!!!!! :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Une dua dicka te lehte si per fillim ,se sot nuk kam pune dhe me duhet ta festoj,si thoni per nje Tequila!!
lisho!!!!!!!!! :lol: [/qb]
TI merr nje arke birre dhe je rehat ...

mostro

Putraku

mire e ka tedi,qe te mos cohesh 10here per te njejten gjo merr nbje arke edhe bjeri shkurt.tani po tu vajt ne banjo futja vrapit se ke me na lag e me na bo uje /pf/images/graemlins/laugh.gif