Kerry vs. Bush

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Kerry vs. Bush

Morpo qe jan komplet te doktrinuar nga ideja e Amerikes se madhe e te plotefuqishme kjo dihet tashme. Por me duket se kjo do ndikoj qe Bushi te fitoj serisht.

Per ata amerikane, te cilet njohin me mire filmat me kaubojsa sesa c'njohin historin (psh. nuk din kush eshte Kolombi) dhe realitetin, Bushi ju duket si hero, si nje trim qe nuk ju tremb syri nga Talibanasit dhe Sadam Huseini.

Vetem se nuk shikojn qe Bushi nuk e kruan me Pyongyang-un e Kores se Veriut, megjithese ai eshte teper me i rrezikshem per Boten dhe Ameriken sec ishte Sadami, se as nuk ja mban e nuk ka interesa te gerricet me Pyongyang-un.

Nuk shikojn qe Bushi sot duke kerkuar te legalizohet shitja e Kallashnikove ne tregun Amerikan po ju mundsine per tu vrar ndermjet tyre neser.

Dhe fatekeqesisht mendoj qe injoranca do fitoj mbi llogjiken, mbi pakicen. Dikush ka thene qe populli eshte nje turme qe mund te drejtohet nga te duash...

Bukuroshja

Primus registratum

eshte e vertete! injoranca fiton mbi llogjiken
pasi llogjika perben pakicen dhe injoranca shumicen
ja shikoni shqiperine

pasi populli eshte nje turme qe e drejton nga te duash
pra
te drejtosh nje popull nuk eshte e nevojshme te jesh inteligjent (si enveri yne p.sh. qe ishte kur'va'r)

S6T6N6

Forumium maestatis

Megjithate per momentin sondazhet flasin per Kerryn si dhe pritet terheqja e indipendentit Nader..

blabla

Primus registratum

LR! Cpret nga amerikanet kur gjysma e studenteve universitare (e ketu nuk po them per popullsine ne pergjithesi ku analfabetizmi i plote eshte i nuveleve te botes se trete) kujtojne se Martin Luteri ka qene nje aktivist i shquar i ceshtjes se minoriteteve?
O antares--ke kaq shum te drejte sa se mer dot me men!!! Edhe kam edhe proof per kte qe the--kishim nje case study javen qe shkovi ne class edhe po flisnim per Netherlands (me sy njonit). Un nderkohe qe doja te thoja dicka per Martin Luther edhe Protestantismin ne Netherlands (holland) thash Martin Luther King Junior e fillovi kte movement, etj etj...vetem kur me tha i cun ka classa--ej, ai qe the ti e ka emrin Martin Luther, jo King Junior--se desha veten se ishte a "freudian-slip" (no reference to Bush) po u ndjeva pak embarraced edhe incompetente!!!

p.s. per ju qe keni vllezer--hapni bizness!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

editimet nuk kane te sosur ketu... ndonjehere me vjen shume e ngjashme me fushaten presidenciale kjo teme, pasi dilet shume jashte teme, kalohet ne personale, tamam si Bush me Kerry (shembull: ketej deshtimi ne Irak, nafte qe vidhet, ushtare usa qe vriten, terror ne maksimum, njerezit jetojne me frike... e nga ana tjeter diskutohet nese Kerry i ka merituar apo jo medaljet ne Luften e Vietnamit :confused: )

Prandaj djema behuni pak me direkt ndaj temes dhe mos na e lodhni hajdutin duke ju edituar perseri.

Faleminderit!

Intimidator

Primus registratum

Hmmm - Nuk me besohen syte.
Po 24/7 ketu moj e shkrete?
You have become just like that beautiful bird, captured in a cage that only an animal zoo like Albforumi is able to offer 365 days around the year. What a wonderful life!

Congratulations avokatja ime.

Hey you te Albforumit, ju kam gjetur nje slogan te ri. Po desheni perdoreni se eshte copyrighted nga Stop-Whining, dhe une ju jap te drejte ta perdorni, unless kjo avokatja-liberale Hmmm ju hedh ne gjyq. Nejse kjo eshte...

Albforumi: Everybody that enters this place makes us happy. Some when they come and some when they leave.

So, I am leaving...

Stop-Whining
Vote Bush

blabla

Primus registratum

Stop-Whining???
No way--ste besoj. Sje gjo Stop Whining--se per ndryshe duhet ta kishe spell-U right.
p.s. check ur pm.
*ncuq--m'duket se je the same person qe po i flisja per Stop-WhiNNing, jo me larg se dje...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore po na çate ate gjon tu fol si amerikon juve 're! Të paktën t'i boni na'i lidhje mendimeve! :smash:

Indulgence

Primus registratum

Une e pashe debatin dje, por prape s'e kuptova; a ka Kerry bush??? Si thoni ju?

Pavaresisht nga pergjigjia, (ndoshta nuk do t'a marrim vesh kurre), une them qe Bush do fitoje.

ladouce2005

Primus registratum

preferova Yankees vs Red Sucks :devil: me mire se debati Kerry/Bush
go go Yankeeeeeeeeeeeees :rockband:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti INDULGENCE do të thuash që të dy janë një m.ut? Ke plotësisht të drejtë! Dallimi është idiotlliku i njërit nga shkërdhatlliku i tjetrit! Për të tjerët keq janë të dy! A ka ndonjë mundësi që asnjëri të mos e fitojë dhe që SH.B.A të kthehet në Republikë Parlamentare? Shpresoj që po!