Kerry vs. Bush

Truth_Matters

Primus registratum
Re: Kerry vs. Bush

Meqe sistemi demokratik nuk funksionon, sepse njerezit zgjedhin gomeret, une propozoj qe te ndryshohet sistemi elektoral ne Amerike, dhe ne vend qe te votoje populli per te zgjedhur presidentin, meqe populli eshte gomar dhe nuk di ke te zgjedhi, me mire te votohet nga njerezit me te zgjuar me Antares ne krye.

Ne kete menyre do zgjidhet kandidati me i zgjuar. Une propozoj qe te veme Antares ne krye te komisionit zgjedhor, dhe ai te zgjedhe cilet do votojne dhe per ke do votojne, se keshtu me vote te lire s'u beka kjo pune!

Kondrapedali

Kondrapedali

Truth, dihet që zgjedhja e gomarit nga gomerët është e meta e të drejtës së votës :shrug: . Nuk aludon njeri që të ndryshohet si sistem por vetëm që sot zgjedhjet nuk janë tjetër veç një shfaqje e madhe ku fiton ai që paraqitet më bukur dhe jo ai që mund të punojë më mirë (që është edhe qëllimi i zgjedhjes së një presidenti apo qeverie, etj.).

109UV

Primus registratum

Juve mendoni me ter mend qe jeni ne gjendje te vendosni ne menyre absolute se kush do punoje me mire?

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] Juve mendoni me ter mend qe jeni ne gjendje te vendosni ne menyre absolute se kush do punoje me mire? [/qb]
Këtu 109 UV të jap të drejtë pasi e thotë edhe populli që E KEQJA S'KA FUND! :thumbsup:

u74

Primus registratum

Kerry pergezon Presidentin Bush per fitoren e zgjedhjeve.
George W Bush presidenti i sapozgjedhur i SHBA,URIME !

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
Ti pijne lengun kosovaret pavaresise tani. 150ushtare serbe jane ne Afganistan

Te fala nga senatori serb Vojanovic i Ohio.. [/qb]
Senatori Vojanovic nuk eshte Serb , ka shume gjasa te jete me prejardhje Kroate.

Verizion

Primus registratum

Jam mese e sigurt qe dhe kete here e ka marrur me puc Bushi ...
Gjithashtu shum njerez nuk zgjodhen Kerry sepse menduan se do ti rriste taksat klasave te mesme dhe do paguanin me shume para per ato loserat qe s'punojne e mbahen ne assistence nga puna e tjereve ..
Kryeperandoria boterore (Amerika) (sic e kane quajtur disa ) bere perseri zgjedhjen e gabuar , pak nga budallalleku e pak nga korrupsioni i votave ....

Ishalla ne 2008 do behet me mire me Presidente , Hilarin :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Sugar Babe:
[qb] Jam mese e sigurt qe dhe kete here e ka marrur me puc Bushi ...

Kryeperandoria boterore (Amerika) (sic e kane quajtur disa ) bere persewri zgjedhjen e gabuar , pak nga budallalleku e pak nga korrupsioni i votave ....

Ishalla ne 2008 do behet me mire me Presidente , Hilarin :thumbsup: [/qb]
Grua presidente? Yeah right /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Jo në 2008 por në 3008!
Jo se jam kundër grve me poste por janë të tjerët, ata që vendosin :shrug:

antares

Primus registratum

Po disa minuta perpara Kerri i telefonoi Bushit dhe pranoi humbjen!
Tani ti kthehemi gomereve! Une nuk propozoj ndonje ndryshim ne sistemin zgjedhor amerikan se e keqja nuk eshte aty! Ceshtja eshte qe amerika nuk eshte dhe nuk ka qene prej shume kohesh demokraci po plutokraci pra se cili do te vinte ne pushtet nuk eshte se do te ndryshonte ndonje gje te madhe. Tjeter kush i leviz fijet dhe miljonat e gomereve kujtojne se jane ata qe vendosin presidentin!
Une kam preferuar Bushin se si idiot 24 karat i lindur qe eshte do tja nxjerre bojen edhe me shpejt amerikes se sa Kerri qe nuk eshte me i mire po eshte me i zgjuar e me i rafinuar!
Pse kot thote Bin Ladeni qe aleati im me i madh dhe rekrutuesi i luftetareve te mi eshte Bushi? Pse budala eshte putini qe do Bushin per president se sa nje dhelper te rrezikshme se Kerri?
Edhe Europianet ne fshehtesi preferonin Bushin se mund ti thone pa problem "E bere hallven ne Irak Haje tani" Kurse me Kerrin do ishte pak me e veshtire!
Pra me mire Bushi se sa Kerri (per armiqte e amerikes, po gomeret amerikane nuk kane pse gezohen se eshte per te zezen e tyre).

u74

Primus registratum

Grua Presidente the ,pse jo !
Hilary Clinton i ka te gjitha cilesite e nje gruaje me intigritet, intelekt e devotshmeri te larte , qe edhe shume burra do ti kishin lakmi.

Sa per zgjedhjet e djeshme Bushi i fitoi me ndershmeri.
Edhe Kerry iu coi nderin ne vend demokrateve dhe Amerikes duke e pranuar rezultatin pa kontestime .

Kjo tregon se demokracia amerikane eshte e shendoshe dhe shembull per gjithe boten.

Ndoshta eshte nje rast i mire per politikanet shqiptare te nxjerrin mesime dhe ta luajne lojen sipas rregullave . Verdiktet e popullit duhet vetem te pranohen.

Indulgence

Primus registratum

Joe - Hilary mund te quhet (gjithmone ne kuadrin politik) vetem bythmadhe, put*tane, halabake etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] Joe - Hilary mund te quhet (gjithmone ne kuadrin politik) vetem bythmadhe, put*tane, halabake etj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
camon man - You know better than talking like that !

Truth_Matters

Primus registratum

Ishalla ne 2008 do behet me mire me Presidente , Hilarin
Ashtu eshte ne fakt, Hilari persident, dhe Klinton "first lady"!

Ajo shkon ne takime me burrat e botes, kurse Klinton pi caj me "first lady" te tjera.

Ku i behet me mire Klintonit! :lol: :lol: :lol: