Re: Kane thene ...
- Lulet jane "te thyeshme" dhe vdesin me nje te fryre ashtu si edhe ditet ne nje jetepo nese di ti shohesh ose nese di ti prekesh do te mund ti japesh kuptim ekzistences se tyre te shkurter Biaggio Antonacci-
- Disa njerz me plakjen nuk humbasin bukurine e tyre ,vetem se e zhvendosin nga nga pamja e jashtme per tek zemra
- ...Life is what happens to you while you're busy making other plans...
- Nje moment mund te ndryshoje historine,dashuria te ndryshon jeten -Pearl Harbour-
- Kur trupi im te behet pluhur,emri im do behet legjende -J.Morroson-
- Po prisja trenin e jetes,por erdhi ai i vdekjes...isha lodhur se prituri dhe hipa...-J.Morrison-
- Per te cmuar vleren e vertete te lumturise duhet te kesh prane dike me te cilin ta ndash -Mark Twain-
-Zemra ka arsyet e veta qe arsyeja nuk mund ti njohi -Rousseau-
- E dua naten sepse ngjyra e lekures sime nuk mund te shihet dhe sepse per pak ore mund te trajtohem si njeri normal -Bob Marley-
- Mbroji gjithmone idete tuaja,jo sepse jane te drejta po sepse jane tuat
- Thone se alkooli dhe droga te vrasin ngadale ngadale..Une nuk po nxitohem!!! -Liam Gallagher-
- Muzika eshte evetmja gje qe kur te godet nuk te dhemb -B-Marley-
- Dashuria e vertete eshte atehere kur jemi te gatshem te dhurojme cdo gje pa marre asgje ne kthim -W.Shakespeare-
- Jeta eshte si nje pasqyre,te buzeqesh vetem nese e sheh duke buzeqeshur -J.Morrison-
-