e sikur jam bo mo mir /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Pse car shenjash ke HOTO??
Se me te vertete qe me ke bere kurjoz tani.. [/qb]
ok meqe thua ti do vij.ku do ta lem takimin?hehehe :goofy: [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] [/qb]
:devil: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga astronaut:
[qb] Var snäll mot Hoti se :smash:
[/qb]
se kuptova cdo te thuash me kete pastaj sje ti qe e ke hapur kete teme ok.. :smash:Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] ju lutemi te dalin jashte nga tema ata qe nuk ndodhen ne suedi [/qb]
OK me thuaj daten te dal te te pres...po mos u vono se tani eshte koha me e mire...do dal nje dite para te aeroporti vetem hajde se do shetisim gjithe ishujt ..(nuk do pendohesh)Fillimisht postuar nga kristina13:
ti ku te duash prit.por me mire do te qe ne athine ska diskutim kjo pune.benim rrugen deri ne paros bashke.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
ua ua mami lum si une. /pf/images/graemlins/laugh.gif pse sthua ti qe do kenaqemi ne heheheh...po une them te vij pak me vone qe mos te kete shume turiste te jemi vetem /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb]OK me thuaj daten te dal te te pres...po mos u vono se tani eshte koha me e mire...do dal nje dite para te aeroporti vetem hajde se do shetisim gjithe ishujt ..(nuk do pendohesh) [/QB]Fillimisht postuar nga kristina13:
ti ku te duash prit.por me mire do te qe ne athine ska diskutim kjo pune.benim rrugen deri ne paros bashke.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si jo ceshte ajo fjale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Ka plazhe te fshehta qe nuk i di njeri....
Aty do jemi vetem hmm..... :goofy:
Mos u vono se do na i zejne... TE PRES APO JO? Kristina. [/qb]
ok ok por pyetjes time nuk iu pergjigje ama.ka te drejte hoti apo jo.jemi miq nordik ne?Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Ne e kemi serjozisht...Kristina tallet..
Hajde se me le dhe mua pa plazh duke te pritur ty.. [/qb]
Po car nordikesh!?Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ok ok por pyetjes time nuk iu pergjigje ama.ka te drejte hoti apo jo.jemi miq nordik ne? [/qb]Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Ne e kemi serjozisht...Kristina tallet..
Hajde se me le dhe mua pa plazh duke te pritur ty.. [/qb]