Ka njeri nga Suedia ketu?

nela_kristi

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Kush laget HOTO? [/qb]
OK MEQE KE GJETUR PLAZH TI DO VIJ PATJETER.POR SDUA TE ME IKI TRURI JO PRFEROJ TA KEM NE VEND KUR TE VIJ ANDEJ :tipsy: :lol:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Kush laget HOTO? [/qb]
ti dhe kristina lageni se ktu te un filloi dimri :eek: :eek: [/qb]
me vertet.ketu tek ne ka filluar nje vape si asnjhere.tani po qe shijoj cik vere une ketu.epo dimer te mbare pastaj... :wave:

hot

Hotgirl

epo mu sme lag oqeani,ty te lag oqeani,ju nrof ne ajo rryma e golfstrimit,norrmallo qe mo nroft atje ke ju :shrug:

RoCKeR

Primus registratum

5 fjale kisha une per ate qe tha se suedishtja ngjan me anglishten: ja ke fut kot plako! :smash:
me gjermanishten po qe mund te ngjaje...
...edhe me ç'degjova ne gjermani dhe lexova ketu me duken te dyja gjuhe shume te ashpra :shrug: ..ishalla s'do me duhet ndonjehere t'i mesoj! ..por ne te njejten kohe i pergezoj ata/ato qe e kane mesuar :thumbsup:

hot

Hotgirl

nfakt ngjan shume me anglishten,tashti jo aq sa ngjan me gjermanishten por nga ndertimi sintaksor etj etj ka goxha ngjashmeri..
eshte njecike si gjuhe e veshtire dhe me e keqja esht qe flitet vetem ne suedi e me asnji vend tjeter!
kte se kam shum te sigurt,po kam nigju qe dhe kjo te gjuhet anglo-saksone hyn :shrug:

hot

Hotgirl

po ka plot fjale nga anglishtja..
ja te te mar nje shembull:
fight-anglisht
fajta-suedisht
strike-anglisht
strejk-suedisht
kan goxha ngjashmeri /pf/images/graemlins/smile.gif

erisa

Primus registratum

hej hej

Uee une thashe se kjo teme ishte mbyllur me kohe e me vakt.ti hoto e ke mbajt n'kome temen Te lumt mi goc .....
Kush tha qe Suedia eshte pa perspektive??Jo per gje po mund ti themi qe osht e merzitshme ose eshte ftohte 9 muaj po per gjona tjera ska si
Suedia.
ej ilirian i more dokumentat ti ??se nuk te lejne te levizesh nga suedia pa dok apo more dhe ti si gjithe tjeret noi suedeze??
ej Hoto kush ishte ai kojshija mi??ti sikur the se nuk i deshe svedezet hic
/pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

qyq qyq mos ma zej mgoje kojshi"en" se ma ze lemza :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
tema ecen perpara paralelisht me vrrullin tone revolucionar,gju me gju me perpjekjet tona patriote per mekembjen e partise tone..!!
rrofte partia..!! rrofte udheheqja!! :devil:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] qyq qyq mos ma zej mgoje kojshi"en" se ma ze lemza :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
tema ecen perpara paralelisht me vrrullin tone revolucionar,gju me gju me perpjekjet tona patriote per mekembjen e partise tone..!!
rrofte partia..!! rrofte udheheqja!! :devil: [/qb]
rrofte gjitonia! :goofy:

hot

Hotgirl

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] e fillova e fillova :shrug:
aman.. :book: :book:
po ti?! [/qb]
po po.afersisht para 2 javeve.jam vit i par sivjet.keshtu qe keto dy jave qe vetem si tip informacioni dhe njohje me njeri tjetrin.O zot nga e hena fillojme tamam dhe e shkreta une :book: do filloj te sudjoj pa patur farte pushime nga vera :cry:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] e fillova e fillova :shrug:
aman.. :book: :book:
po ti?! [/qb]
po po.afersisht para 2 javeve.jam vit i par sivjet.keshtu qe keto dy jave qe vetem si tip informacioni dhe njohje me njeri tjetrin.O zot nga e hena fillojme tamam dhe e shkreta une :book: do filloj te sudjoj pa patur farte pushime nga vera :cry: [/qb]
ee aman kujt i thua..same ktu :sleep:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]
[QB] kush kerkon gjen!

mire eke moj ti hoto,po a e di ti ate shprehjen se nuk shitet plenci me meter....... [/qb]
ajo qe per ate qe kerkonte ne afrike!