Ka njeri nga Suedia ketu?

Erison700

Forumium maestatis
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Une thash se i kishin kthyer shqiptaret nga suedia /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse kta paskan qen me pushime. hajde hajde cbehet ne suedi. ne knej nga norvegjia po ngordhim per i cik jet note.

P.s
Mbreme si e shtun qe ishte nuk te shihte syni nje goc shqiptare ne te gjith Oslon. Mjer ne qe na ra per rrisk ktu /pf/images/graemlins/frown.gif

erisa

Primus registratum

hec mo Xander mos u qaj kot se cunat shqiptare vdesin per t'hujat pale bjonde si ato norvegjezet.As nuk ju bi menja per shqiptaret deri sa ju kalon mosha dhe ju ze catia dmth kur e keni flejt menien se doni me u martu. :confused: :confused:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Une thash se i kishin kthyer shqiptaret nga suedia /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse kta paskan qen me pushime. hajde hajde cbehet ne suedi. ne knej nga norvegjia po ngordhim per i cik jet note.

P.s
Mbreme si e shtun qe ishte nuk te shihte syni nje goc shqiptare ne te gjith Oslon. Mjer ne qe na ra per rrisk ktu /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
avash avash behen ato pune sandrro..avash avash do na bi ene neve telebingo e do kthehena me mor paret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
un dje sdola se nuk isha mterezi..po sot shkova me i ujvare qe mqetsoi shpirtin!! sa gje e bukur!! :wub:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Une thash se i kishin kthyer shqiptaret nga suedia /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse kta paskan qen me pushime. hajde hajde cbehet ne suedi. ne knej nga norvegjia po ngordhim per i cik jet note.

P.s
Mbreme si e shtun qe ishte nuk te shihte syni nje goc shqiptare ne te gjith Oslon. Mjer ne qe na ra per rrisk ktu /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
si o skishte asnje goce shqiptare ne gjithe oslon
po mua sme pe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fiuuuuuuuuuuu Ornela
Po ku e qen mi????? 3 kam qene ne Moss mrena dy javesh. Tani jam back ne Oslo.

Enu ju suedezet rrini rehat se kur behet fjal per cunat shqiptar vetem neper internet i doni ju, se me ju thon no njoni per t'rregullu noi shoqen tuaj suedeze ju hikni me vrap

erisa

Primus registratum

ej xander nterezi je ti cuna apo si??Ca the ti qe ne ktej t'rrugullojme cunat shqiptare me suedezet??PSE??mos jan maru gjo gocat shqiptare qe duhet me i gjet gru atyre cunave t'marum atje e??

ate pra thash dhe une qe ju cunat Shqiptare nuk ju bi hic n'men per gocat shqiptare.

papaapap po shkoj te mbledh ca numra telefonash Ti them se i dune cunat e marum shqiptare ok ?? :confused: :devil: :devil:

hot

Hotgirl

[qb] Fiuuuuuuuuuuu Ornela

Enu ju suedezet rrini rehat se kur behet fjal per cunat shqiptar vetem neper internet i doni ju, se me ju thon no njoni per t'rregullu noi shoqen tuaj suedeze ju hikni me vrap [/qb]
cme hiku mendimi qe kisha per te thone..se na cau menerin kjo biblotekistja!! ptuu..harrova tashti..
kur tvi mshpi po ashtu.. :shrug:

nela_kristi

Primus registratum

Enu ju suedezet rrini rehat se kur behet fjal per cunat shqiptar vetem neper internet i doni ju, se me ju thon no njoni per t'rregullu noi shoqen tuaj suedeze ju hikni me vrap [/qb]
O dreq por mos permend emra.Nejse une sjam me ne moss jam ne oslo tani.studjoj.po ti cben ne oslo?

nela_kristi

Primus registratum

per hotin
ok hoti mendohu mire dhe pergjigju.ok?
po pse sju lene rehat biblotekistet ju?E?
ti thuaj qe je shqiptare ne shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif se iken vet ajo..

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]

O dreq por mos permend emra.Nejse une sjam me ne moss jam ne oslo tani.studjoj.po ti cben ne oslo? [/qb]
Je bo agjente sekrete /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Tani punoj ne Oslo ne nje disco tek rruga Karl Johans Gate, ne qender.
Bo vaki shifemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Kristina harrova te thoja qe me 14-16 nentor vjen Robie Williams ne Oslo. Kam ne dore disa bileta per koncertin, mbase te interesojne.

astronaut

Primus registratum

Sa i shet Xander?
Hidhu kendej kompis dhe lere Hotin se e ka shtepine 900 km larg nga Oslo. :lol:
Me thuaj cmimin se vi une e ti blej plako.

hot

Hotgirl

:cry: :cry: mir mir
si te doni /pf/images/graemlins/frown.gif
mos u kujto njeri per hotin,hapsen e temes!!

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Kristina harrova te thoja qe me 14-16 nentor vjen Robie Williams ne Oslo. Kam ne dore disa bileta per koncertin, mbase te interesojne. [/qb]
me interesojne sa i shet.si e ka emrin discua
ca pune ben aty ti?

erisa

Primus registratum

Kristina cte duhet ty me pyt mistrecin se nga eshte??aty afer norvegjis nuk osht iher Kshu qe shko me xanderin n'koncert se i paske biletat dhe qyl :thumbsup: :lol:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] Kristina cte duhet ty me pyt mistrecin se nga eshte??aty afer norvegjis nuk osht iher Kshu qe shko me xanderin n'koncert se i paske biletat dhe qyl :thumbsup: :lol: [/qb]
heheh ok ok por thjesht jam pak kurjoze por ti erisa se kuptova pse te dogji qe une e pyeta mistrecin? /pf/images/graemlins/smile.gif

nela_kristi

Primus registratum

Per Xander
Hemo ti humbe sa thashe une qe me interesojne biletat.apo meqe u qa :cry: hoti do hidhesh andej ti :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif