ju studentet qe jini jashte, a mendoni te ktheheni ne Shqiperi?

komino

Valoris scriptorum
Re: ju studentet qe jini jashte, a mendoni te ktheheni ne Shqiperi?

bota eshte e rrumullaket

ne dekretin e fundit mbi flukset e imigracionit ne itali jane perfshire edhe shume ish italiane (ktyesisht te argjentines)qe sot po kerkojne te rikthehen po nuk i do kush. /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Diku ketu ne AF lexova dicka te bukur dhe shume te vertete.(nuk me kujtohet se tek cila teme dhe se kush e tha):
"Ngaqe regjistrimi ne AF eshte falas,nuk duhet ndonje identifikim i vecante apo ndonje diplome,hyet pa konkurs,mjafton nje adrese e-mail flet cdonjeri si ti doje qejfi,te shan i shari,te jep mend injoranti,te ben si i ditur i padituri etjetj"
I shtrengoj doren atij qe ka thene keto fjale.

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kopertoni:
[qb] Na cate koken. [/qb]
Kurse ti na cave dy te tretat.

Prodigychild01

Primus registratum

Ore ca bohet ketu? :mad:

Megjithate te rrime shtrember e te flasim drejt. E kuptoj qe ata qe me te vertete ndjehen patriote ju garantoj qe eshte nje faze kalimtare.

Kur gjerat nuk shkojne mire ne vendet e botes ku jeni, mendimi i pare qe te vjen ne koke eshte te kthehem. Dhe kete shume nga ju e ngaterrojne me patriotizem, duke u munduar te justifikojne deshtimet (qe ne jete jane normale) e tyre.

Gjithsesi, kur gjerat vijne ne vije, dhe shyqyr zotit shoh qe ka plot qe i kane gjerat ne vije, as qe nuk i shkon mendja te kthehen tek zhuli, e mungesa e kushteve minimale te jeteses.

Dikush ketu pyeti se cfare do ti themi femijeve kur te na pyesin nga jemi. Te verteten do ti themi. Kemi lindur ne Shqiperi, ne vendin me te varfer te Evropes. Vendosem qe te qendrojme ketu qe femijet tane te mos heqin taksiratet tona, por te kene nje jete me te lehte, e ti kene Universetet me te mira te botes, te paguara qe perpara se te lindin....

Eh... (nuk e besoj kete...) nqse gjerat rregullohen si psh, infrastruktura, energjia, krimi, korrupsioni, ndoshta do ti cojme femijet per nje weekend, pas 30, 40 vjetesh.

Prodigychild01

Primus registratum

E vogla,

Po i ngaterron vete gjerat. Une nuk po e mohoj, dhe as qe kam nder mend ta mohoj, fare faktin qe jam Shqiptar. Kjo eshte teme tjeter.

Pyetja ishte a mendoni te ktheheni... dhe pergjigjen e ke nja dy tre faqe me perpara.

crazy

Primus registratum

mire mo,se ato me perpara i kam lexuar e nuk mendoj se je sjelle mire,por eshte mendimi yt e si ti edhe une jap mendimin tim.mgjth bej si te duash,jeta eshte e jotja. :wave:

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] mire mo,se ato me perpara i kam lexuar e nuk mendoj se je sjelle mire,por eshte mendimi yt e si ti edhe une jap mendimin tim.mgjth bej si te duash,jeta eshte e jotja. :wave: [/qb]
Eh, rrofsh lale... Tashi qe ma dhe ti lejen, nuk me mban gje mua... eeeeeec atyyyyy...... /pf/images/graemlins/laugh.gif