ju studentet qe jini jashte, a mendoni te ktheheni ne Shqiperi?
dikush duhet ta ndertoje kete vend apo jo? dhe kjo kerkon sakrifica
dikush duhet ta ndertoje kete vend apo jo? dhe kjo kerkon sakrifica
Kurren e kurres nuk kthehem te ndertoj nje vend per ata qe e shkaterruan. Vete e prishen vete ta ndertojne. E merr vesh tani? Te bejne ata qe e shkaterruan sakrifica. I wish I was never born albanian.Fillimisht postuar nga imagine:
[qb] dikush duhet ta ndertoje kete vend apo jo? dhe kjo kerkon sakrifica [/qb]
Te ishte aq i zgjuar ai popull nuk do ishte ku eshte sot. Kur ka qene ai popull aga ne vendin e tij.Fillimisht postuar nga SPORTELISTI:
[qb] qe populli thote
-KUSH KA QENE SHERBETOR NE VEND TE TIJ NUK BEHET AGA NE VEND TE BOTES.
nuk di c'te them me ...... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Boll na shite p*rdha. Pse vjen te Albforumi pastaj?I wish I was never born albanian.
Ku jeton ti? Rasti me i hapur/paster eshte rasti i Bill Gates eshte nje nga miliarderet e botes. Hapi biznesin ne garazhin e shpise. Te hap une biznesin ne garazhin qe kam? HP ku lindi? Eshte gjigand industrial sot. Bleu Compaq koker me koker. HP po ashtu lindi ne nje shpi/garazh. Ku lindi WalMart? Walmart ka dale ne krye te listes nga parate qe beri ne 2003 me 143 miliarde dollare.Fillimisht postuar nga imagine:
[qb] o kopertoni per nje gje te jesh i sigurt, miliarder me pune te paster nuk behet njeri jo per 3 po as per 10 breza keshtu qe nese ti synon thjesht pasurine rri aty ku je se si ty i kemi ata qe po ne udheheqin ne shqiperi e po na hane koken... [/qb]
eshte shume here me e komplikuar se kaq Zoti koperton.Fillimisht postuar nga Kopertoni:
[qb]Ku jeton ti? Rasti me i hapur/paster eshte rasti i Bill Gates eshte nje nga miliarderet e botes. Hapi biznesin ne garazhin e shpise. Te hap une biznesin ne garazhin qe kam? HP ku lindi? Eshte gjigand industrial sot. Bleu Compaq koker me koker. HP po ashtu lindi ne nje shpi/garazh. Ku lindi WalMart? Walmart ka dale ne krye te listes nga parate qe beri ne 2003 me 143 miliarde dollare.Fillimisht postuar nga imagine:
[qb] [/qb]
Mbase paraqiten si te pastra. Une doren nuk e ve ne zjarr. Di aman qe keta jane Enterprenour/Enterprise e keta dine te ndertojne nje ekonomi. Ti nuk di nga lidhet as gomari. Me fal nuk kam dashur te ofendoj por por ti themi gjerat hapur.
E gjuatja kot njehere thashe pa minimumi 50 mije dollare ne vit nuk kthehem ne Shqiperi. Morra pergjigje nga me te ndryshmet. Ajo me interesantja ishte "Ska poplli buk me hanger ti do 50 mije dollare". Ore zoteri/zonjushe une po te vij me rezume se kam plotesuar 3 vjet internship me eksperience/pune/managment konkrete ti me thua mua sdo te besh sakrificen tende por une qe q* trute vjete ne shkolle ne Perendim te bej saktrifica? Kurren e kurres nuk bej une sakrifica. Une e bera sakrificen time. Ata qe skane buke me hanger ata te bejne sakrifica. Fundja per te miren e tyre eshte. Kjo shkon per ata qe kane biznese & jane/do jene ne qeveri sot ne Shqiperi. Ska rruge te mesme. Paguani se per ne nuk eshte e veshtire te cajme aty ku jemi. Juve ku jeni. Bejini njehere pyetje vetes. Ironia eshte keta akoma se kane pyetur veten. Eh jeta eshte e mbushur me ironira. [/qb]