Jeta: realitet apo enderr?

abs

nuk e di...
Re: Jeta! Realitet apo nje enderr?

Jeta asht dhurata ma e cmuar qe mund t'i dhurohet njeriut /pf/images/graemlins/smile.gif © gjyshja jeme

Erind

Forumium maestatis
Re: Jeta! Realitet apo nje enderr?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jeta eshte imazhi i nje filmi ne parajse.

[/ QUOTE ]

faqen /pf/images/graemlins/kiss.gif

gangsterja

Primus registratum
Jeta eshte si llogaria,vdekja eshte kamata.Eshte nje enderr e shkurter e mbushur me emocione,nje moshe plot me iluzione,nje jete plot me shpresa per te ardhmen dhe ne fund shumezohen me0.
Jeta(materniteti-adoleshenca-vdekja).

joetisti_

Locus omnem
Jeten mund ta shkosh si te te vije per mbare dhe ashtu eshte ne te vertete. Pra mjafton ta shikosh si dicka te bukur... dhe ashtu eshte.
Mendimi qe nje dite s'do te jemi me kurre, i jep te drejte supozimit se mos eshte nje enderr. Por jeta e ka nje kuptim? Edhe sikur ta kete edhe te mos e kete ne jemi ketu per ta jetuar. Le ta jetojme!!!

mirdita

Papirus rex
Jeta esht gjeja me e bukur e gjdo njeriu,ne kete bot kemi vetem nje jet dhe duhet ta jetojm ne maksimum.
Un e jetoj jeten me thenien mos lejo qe nje dit te te shkoj dem,mendoje se esht dita e fundit e jetes sate dhe jetoje sa me mir.Kurr mos mendoni nje gje ta beni per neser sepse jeta esht e till qe neser ndoshta nuk do te jesh ne kete jet,kurr mos i le gjerat per neser sepse e nesermja edhe shum larg, jeto kurr mos u pikello.

joetisti_

Locus omnem
E veshtire per t'u percaktuar,por kam lexuar qe femija deri ne 1 vjec di sekretin e universit :/ Nuk e di por e kam lexuar:INTERESTANTE!
Nuk duket shume e pamundur. Vetem une nuk di se si merr fryme femija kur eshte ne fakt i teri brenda ne uje??