ishull i pabanuar...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ishull i pabanuar...

Po kur jam vetëm s'kam ç'bëj do kaloj kohën. Jam si beb që ka nevoj për mamin e vet :cry: :cry:

Ku është ylli ime :cry:

picasso

Forumium maestatis

o kondra...shko e bej pak stervitje me peshkatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif se jeni kap njerin e shkapet per tjetrin...(edhe cmimin e keni te perhershem mes jush)besoj e dini per ke flas...

:rolleyes: na preke tani ,nuk e di ti qe yjet i ke vetem per kohe te mire... :devil:
Ri me syte nga qielli ,se kushedi po del dhe ylli jote.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

o kondra...shko e bej pak stervitje me peshkatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif se jeni kap njerin e shkapet per tjetrin...(edhe cmimin e keni te perhershem mes jush)besoj e dini per ke flas...
une po ju jap edhe kete pamje qe te pini uj kur te djersini shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
0144_67.highlight.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rolleyes: na preke tani ,nuk e di ti qe yjet i ke vetem per kohe te mire... :devil:
Ri me syte nga qielli ,se kushedi po del dhe ylli jote.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Yllin e kam privat un Moire :wink: . S'del vetëm notën ne me qiell pa re po vje përherë kur un kom nevoj. Ene tashi rrugës osht!

Çif, çif dreçi! More për kot ti ëre? Sa u tregova tolerant un filloi ky! Hajde se ke ringu po t'pres! Kshu do t'boj
images

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rolleyes: na preke tani ,nuk e di ti qe yjet i ke vetem per kohe te mire...
Ri me syte nga qielli ,se kushedi po del dhe ylli jote.. [/qb]
Yllin e kam privat un Moire :wink: . S'del vetëm notën ne me qiell pa re po vje përherë kur un kom nevoj. Ene tashi rrugës osht!

Çif, çif dreçi! More për kot ti ëre? Sa u tregova tolerant un filloi ky! Hajde se ke ringu po t'pres! Kshu do t'boj
images
[/qb]
moooooooooooos kaq keq te paskam katandisur(dhe s'te mjafton?)hej o albiter...ben mire ta ndalosh lojen se kam frike se do me mberi ne dor ky mua /pf/images/graemlins/laugh.gif (se per trainer qe paska /pf/images/graemlins/frown.gif ) te thashe se e kam doren e rende /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt te kaluara(dhe me mend ne koke per rradhet e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Boboooo,po c'paska ndodhur ne kete pjese te ishullit, ndeshje e perleshje..!!!!
Shyqyr une qe s'paskam qene, jo per ndonje gje tjeter, po e kam inat kete sport!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
PO ku ka ma mire se me shiju bukurite e ishullit e mos me qene ne nje ndeshje boxi:

lighthouse_reef_beach186.jpg

Verizion

Primus registratum

nc nc me rradhe re , un po heq dorezat , ti hiq pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] nc nc me rradhe re , un po heq dorezat , ti hiq pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Deri aty "No problem" /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po masnej ça do heqësh ti? :angel:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] o kondra...shko e bej pak stervitje me peshkatarin /pf/images/graemlins/laugh.gif se jeni kap njerin e shkapet per tjetrin...(edhe cmimin e keni te perhershem mes jush)besoj e dini per ke flas...
une po ju jap edhe kete pamje qe te pini uj kur te djersini shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
0144_67.highlight.jpg
[/qb]
Po ky cere dreqin ka qe 1 edhe 2 ma ze emrin ne goje mu mer jahuu...Cuno un i bej sherbime vetem femrave.Ti mu lepij sa te dush nuk merrem,nuk e kam qeif te felliq asnje pjese te trupit :smash:
Besoj e kupton se per care flas :idea:
Sa per cmimin e perhershem qe kam une me Kondren,eshte aq cmim i madh sa mund edhe te ndahet /pf/images/graemlins/wink.gif Ti shiko veten tende.Cmim per ty do kete valle?Ahh,po mundet ndonje dhi e zgjebosur te ta ngrere edhe ty bishtin perpjete

Kondrapedali

Kondrapedali

Po i jep shum merita Peshko! Dhia zgjebosme m'rregul osht po ajo pjesa e funit sikur s'shko shum :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Po kam dhe canten per te hequr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Blissi,mos hiq asigjo.Ky gjoja ktu nolt aq do...
Hajde se kam gjetur 1 shpelle te vetmuar andej edhe kaparosemi me njoni-tjetrin sic kemi bere gjithmone :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po i jep shum merita Peshko! Dhia zgjebosme m'rregul osht po ajo pjesa e funit sikur s'shko shum :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke te drejte.Ai duhet ta kete bishtin e prere :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Po kam dhe canten per te hequr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Blissi,mos hiq asigjo.Ky gjoja ktu nolt aq do...
Hajde se kam gjetur 1 shpelle te vetmuar andej edhe kaparosemi me njoni-tjetrin sic kemi bere gjithmone :wub: [/qb]
Po ti ëre, mas meje rri tu përgju e? Apo hik i fut i dor peshk ti ene kur vje do veç me prish pun se vet je nop :tipsy: !

assassino26

Primus registratum

Kondre mu me le rehat se jom beqar.ti rri urte se do te te rraportoj edhe e di ti masnej :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po çër ke ëre. Dorezat ene çontën hoqi tjetra vetëm. A thu se çar bonna ene un.
Ah spiun i keq :smash: