Re: ishull i pabanuar...
Shaban qosja ishte hunderr.Te gjithe sa e shifshin Shabanin e shanin o Hunderr o hunderr.Shabani ju merzit shume vetvetja edhe venosi te ankohet.Iken ne polici edhe i qan hallit shefit te policise.Ktij i vjen keq per Shabanin edhe i jep 2 polica qe ta runin.Sa e shate njeri Shabanin hunderr ja hyshin policat n'drru edhe kshu u msun njerzit mos e shanin mo Shabanin.Kalun ca kohe edhe Shabani filloi ti merzitej edhe kshu vetvetja.Iken ke shefi edhe i thote.O shef,si i bohet qe sme thote mo asnji hunderr...Pse mer i thote shefi,a deshi vetvetja jote mos me te thone mo hunder...Mire mo mire i kthe pergjigje Shabani,po jo te gjithe le te me thojne ca /pf/images/graemlins/laugh.gif Ik ere hunderr ja bo Shefi na le rehat.Kshu Shaboni vazhdoi programin.
Kshu edhe ktu.Ka persona qe e krrujne vete me tel me gjema edhe masnej ju djeg.kjo e kuptoj qe vjen nga shpirti artistik qe kane disa persona,por i keshilloj qe kur praktikojne artistizmin ta krujne me penela kur i kruhet.Ato kam nigju qe jane te madhesive te nryshme.Sa me shume ti krruhet aq me te modh ta perdore penelein.E nqs nuk u del me penela te mare nai bisht fshese,por me mua mos e kruj njeri se une jam si ai teli me gjema.Rri shof punen time si bi njeriu ne qafe,ama po erdhe u perplase ke une do cpohesh edhe te del gjak
Opss se mu kujtua kenga e cercisit
Mylazim ore mi hiq taborre o se te skuq te bej me boje :rockband:
O sa shume qe shkrujta per i tyc kuklle.
Ishull ja pra ju solla ca histori te bukura nga bota e kontinentit per ata qe i ka marre malli :wave: