ishull i pabanuar...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Mos u zini mer se te gjithe do martohemi nje dite :smash: :lol: [/qb]
Si ishte puna e martesës :eek: ? Hika una, ja kalofshi mirë Peshko me Blissin e n'dasëm /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Ik ti se ty nuk te ftojme ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur te rritem una cunit do ja vej emrin Kondra :lol:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] bota...eshte ber... /pf/images/graemlins/frown.gif dhe une ju ftoj ne nje ishull te pabanuar...per ta banuar ne te paret...duke i dhene nje imazh qe na pershtatet neve...
kush do te jete pjese e tij...te japi kontributin e tij...dhe te marre frytet e pjesmarrjes...
mos me lini vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten te vije njera qe te shkojme njerezimin /pf/images/graemlins/laugh.gif
jeni te gjith te ftuar!
a...meqe ra fjala...ishulli nuk ka nje emer...eshte pjese e programeve ...qe do i bejme bashke [/qb]
kur e fillova kete tema...desha te ik nga bota(e mbrapsh)por sic shihet sherxhijte...nuk bejne pune tjeter...do ju tregoj nje histori me bufin dhe larasken...
na ish nje here bufi dhe laraska,qe rrinin ne nje tel...mbas pak kohesh...bufi i thote laraskes "a ikim nga ketu se e dhjeme e beme mut fare??!?!"
dhe laraska ja ktheu "po!por me nje kusht...qe te leme ****** ketu e te mos e marrim me vete...se perndryshe edhe atje do e dhjeme(dhe nuk ka asnje vlere pastaj)dhe une shof se ketu na ka ardh dhe bufi dhe laraska...qe mesashifet...u ka dal problem per ****** ...dhe u krruhet...e u shkon mendia tek bishti im.
e une u them se nuk kam kohe te merrem me bufa e me laraska...ndaj te gjejne nje tjeter qe te kete bisht qe te u pelqeje.
(mire do ish qe semundjen e tyre te mos na e sillnin ketu)

Shqiptarja

Primus registratum

Per t'ia kthyer bukurine ishullit te pabanuar magjik, Shqiptarja eshte gjithmone ketu dhe ju pershendet te gjitheve:

honeymoon%20beach.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Edhe pak romanse ne mes te dites, asnjehere nuk ben keq apo jo?! /pf/images/graemlins/wink.gif

sweater_beach_282x243.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Per ate qe do vije pas meje ke tema, e pret kjo me poshte:

bar_wine_med_feath.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif

shtriga

Primus registratum

me duket se me ka dal nami per pijanece mua /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] me duket se me ka dal nami per pijanece mua /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Te befte mire shtriga! Nuk i dihet, mund te jete ndonje pije qe s'te deh!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] me duket se me ka dal nami per pijanece mua /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ti pijanece???jo kurrr...ndoshta pijatare(por mos harro ka shume ndryshim) :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Salut Shtrige! Mos hik /pf/images/graemlins/frown.gif ! Eja dalim një xhiro thjesht shoqërisht :angel: . Megjithëse i bukur, nuk mu rrika vetëm sot në ishull.
Tani ndodhem këtu por s'besoj të rri gjatë (kom frykë se vje ai duhonxhiu e m'fut i shtyme :tipsy: ).
Më ngjan shumë me Adriatikun ky deti /pf/images/graemlins/frown.gif

Krk-1.jpg

assassino26

Primus registratum

Shaban qosja ishte hunderr.Te gjithe sa e shifshin Shabanin e shanin o Hunderr o hunderr.Shabani ju merzit shume vetvetja edhe venosi te ankohet.Iken ne polici edhe i qan hallit shefit te policise.Ktij i vjen keq per Shabanin edhe i jep 2 polica qe ta runin.Sa e shate njeri Shabanin hunderr ja hyshin policat n'drru edhe kshu u msun njerzit mos e shanin mo Shabanin.Kalun ca kohe edhe Shabani filloi ti merzitej edhe kshu vetvetja.Iken ke shefi edhe i thote.O shef,si i bohet qe sme thote mo asnji hunderr...Pse mer i thote shefi,a deshi vetvetja jote mos me te thone mo hunder...Mire mo mire i kthe pergjigje Shabani,po jo te gjithe le te me thojne ca /pf/images/graemlins/laugh.gif Ik ere hunderr ja bo Shefi na le rehat.Kshu Shaboni vazhdoi programin.
Kshu edhe ktu.Ka persona qe e krrujne vete me tel me gjema edhe masnej ju djeg.kjo e kuptoj qe vjen nga shpirti artistik qe kane disa persona,por i keshilloj qe kur praktikojne artistizmin ta krujne me penela kur i kruhet.Ato kam nigju qe jane te madhesive te nryshme.Sa me shume ti krruhet aq me te modh ta perdore penelein.E nqs nuk u del me penela te mare nai bisht fshese,por me mua mos e kruj njeri se une jam si ai teli me gjema.Rri shof punen time si bi njeriu ne qafe,ama po erdhe u perplase ke une do cpohesh edhe te del gjak
Opss se mu kujtua kenga e cercisit
Mylazim ore mi hiq taborre o se te skuq te bej me boje :rockband:
O sa shume qe shkrujta per i tyc kuklle.
Ishull ja pra ju solla ca histori te bukura nga bota e kontinentit per ata qe i ka marre malli :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

E per ke e shkrujte tere kte Hartim Peshko ... Vallahi ta kishe bo m shkolle kte hartim kishe me mor 10 me Yll ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]
smilies26113.png
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ok, ladies first /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
Duket qe ke respekt per seksin e kundert :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :confused: une do t'i kisha vene nje 4 me xhufka,ose me shkelma /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dezertor...!! [/qb]
hahahahahaah mos u merr me te moj se sa per teli atij nuk po i hyn ne pune(ndaj dhe do te merret me bishtin tim)por une...nga jam nga lagjia e tij...e bukura eshte se ka edhe nga ata qe kur bumbasin dine te dorezohen...ashtu sic ka edhe nga ata qe e hane sa krahu(si ai me lart...dhe bejne oh oh oh)shyqyr Zoti qe nuk ka shume si ai

assassino26

Primus registratum

[qb] :confused: une do t'i kisha vene nje 4 me xhufka,ose me shkelma /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dezertor...!! [/qb]
Nuk e ke shonsin me te vogel.As zysha me e keqe e letersise sme ka vu naihere poshte 10-es ne hartime /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ato xhufkat me ndezin e imagjinaten...Mos valle kur e ke pas llafin te katra me xhufka ke dashur te pershkruash ndonje pozicion ne karrike?Rrofsh por nuk e praktikoj.Qe kur kam marr vesh qe perfaqsuesi i Shaban Qoses per dor kembet e karrikes per te kenaqur fantazite e shfrenuara ********le te vetvetes se tij nuk ulem me ne karrike.Mbajne karriket ere e keqe,ndoshta eshte edhe efekt psikologjik.

/pf/images/graemlins/laugh.gif e mire mo ,une po marr 4-tren time e po ju le rehat te xhelozoheni si dy te dashuruar fillestare ... :wave:

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e mire mo ,une po marr 4-tren time e po ju le rehat te xhelozoheni si dy te dashuruar fillestare ... :wave: [/qb]
Leja atij katren edhe karriken edhe ec me mua te te te qeras me 1 sanduic /pf/images/graemlins/wink.gif