per inate te kondras...te puc ty swety :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...e le te pelcasi kondra...qe nuk do te ne lere rehat...rrofte liria e fjales e shtypit dhe e....Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Une i dua gjerat e prera dhe te sakta , jo me kushedi........ .Sa per zemer, mendoj se e di.Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo pyete dhe me thuaj te lutem...se te kam perzemer dhe dua ta di mire...se ca ndodh ne jeten tende...e me pas kushedi :kiss: [/qb]
nejse, nuk kam si ta pyes se nuk eshte bere i gjalle. [/qb]
vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga shtriga:
[qb] sot eshte nga ditet qe dhe une dua te jem ne nje ishull te pa banuar :smash: [/qb]
Mu m'ke ke cepi veriperëndimor i ishullit, aty ke ajo shpella afër pyllit, poshtë pemës me banane /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif A te ben pune me ta thene sot..?Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Ik e mcifu me nje cep te ishullit ,se kushedi vij dhe una.. :tipsy: [/qb]
i löexon dhe i mendon fjalet qe thua...apo i leshon si lopa bglen...???jo per gje por me siper ti ke ber nje citim...ndaj nuk te shkon te merresh me ate pune...dikush me shume dikush me pak...keshtu e ka kjo pune(e di se si duhet te jesh qe te besh nje verejtje...te pakten ne ate fushe...duhet te mos gabosh kurr...te pakten ne ate fushe eee)nuk them ne te tjerat...por nuk ka fare kuptim...qe ti te kritikosh nje gje dhe ta besh ti...se i bie te thua sic thoshte prifti dikur"mos bej si bej une por bej si te them une"e ti nuk je prift...dhe po te jesh une do shkoja me par ne kishe sesa ta degjoja ne forum nje predikim te tille.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Vetja, për inat tim ti puthe dy herë Sweetyn, po deshe të ndihmoj edhe unë po vetëm një vërejtje të vockël bëra unë për të mirën e të gjithëve.
Po vazhdove do ta pres /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse mos do dalesh gje vullnetar ti??Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] sot eshte nga ditet qe dhe une dua te jem ne nje ishull te pa banuar :smash: [/qb]
Po un vij mer po ska asiher asirob... Nuk o Myt Nai Anije mer ktu t njeli nai rob ...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] TEDI, po shyqyr mo qe na erdhe edhe ti ketu njehere!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :kiss: :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Pse mos do dalesh gje vullnetar ti?? [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga shtriga:
Sigurisht që varja po ti s'paske hiç shpirt artisti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] o kondra...vazhdo lal se e ke per terezi...varja... [/qb]
faleminderit...ke tjeter???Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Sigurisht që varja po ti s'paske hiç shpirt artisti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] o kondra...vazhdo lal se e ke per terezi...varja... [/qb]