ishull i pabanuar...

Florus

Forumium maestatis
Re: ishull i pabanuar...

Ah Sweety moj sweety /pf/images/graemlins/smile.gif te kam thene qe kto "reality show" tip "isola dei famosi" te bejne keq po sme ke degjuar...

Shqiptarja

Primus registratum

FloBo, hajde e clodhu i cik ke ky vendi me poshte:

beach_palms.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo pyete dhe me thuaj te lutem...se te kam perzemer dhe dua ta di mire...se ca ndodh ne jeten tende...e me pas kushedi :rolleyes: :wub: :kiss: [/qb]
Une i dua gjerat e prera dhe te sakta , jo me kushedi........ .Sa per zemer, mendoj se e di. :wub:

nejse, nuk kam si ta pyes se nuk eshte bere i gjalle. [/qb]
per inate te kondras...te puc ty swety :kiss: :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...e le te pelcasi kondra...qe nuk do te ne lere rehat...rrofte liria e fjales e shtypit dhe e....

shtriga

Primus registratum

sot eshte nga ditet qe dhe une dua te jem ne nje ishull te pa banuar :smash:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] sot eshte nga ditet qe dhe une dua te jem ne nje ishull te pa banuar :smash: [/qb]
vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif A te ben pune me ta thene sot..?
Ik e mcifu me nje cep te ishullit ,se kushedi vij dhe una.. :tipsy: [/qb]
Mu m'ke ke cepi veriperëndimor i ishullit, aty ke ajo shpella afër pyllit, poshtë pemës me banane /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Që ta kesh më kollaj ta gjesh vendin

AcadiaMap.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vetja, për inat tim ti puthe dy herë Sweetyn, po deshe të ndihmoj edhe unë po vetëm një vërejtje të vockël bëra unë për të mirën e të gjithëve.

Po vazhdove do ta pres /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Vetja, për inat tim ti puthe dy herë Sweetyn, po deshe të ndihmoj edhe unë po vetëm një vërejtje të vockël bëra unë për të mirën e të gjithëve.

Po vazhdove do ta pres /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i löexon dhe i mendon fjalet qe thua...apo i leshon si lopa bglen...???jo per gje por me siper ti ke ber nje citim...ndaj nuk te shkon te merresh me ate pune...dikush me shume dikush me pak...keshtu e ka kjo pune(e di se si duhet te jesh qe te besh nje verejtje...te pakten ne ate fushe...duhet te mos gabosh kurr...te pakten ne ate fushe eee)nuk them ne te tjerat...por nuk ka fare kuptim...qe ti te kritikosh nje gje dhe ta besh ti...se i bie te thua sic thoshte prifti dikur"mos bej si bej une por bej si te them une"e ti nuk je prift...dhe po te jesh une do shkoja me par ne kishe sesa ta degjoja ne forum nje predikim te tille.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ti u treme se thash që do ta pres? /pf/images/graemlins/laugh.gif Po hajgare po boj mër lali se nuk u bo qameti. Ti mos u xef se un nuk po dhjes po them ka i llaf kur s'kom çar me thon, po ti s'ke pse merr kot si pushka jevgut sikur t'prisha punë megjithmen :rolleyes: . Ktu shprehemi, citojm, hajgarosemi por edhe inatosemi, kështu që shum mir e ke ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

TEDI, po shyqyr mo qe na erdhe edhe ti ketu njehere!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb] sot eshte nga ditet qe dhe une dua te jem ne nje ishull te pa banuar :smash: [/qb]
vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse mos do dalesh gje vullnetar ti?? :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] TEDI, po shyqyr mo qe na erdhe edhe ti ketu njehere!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po un vij mer po ska asiher asirob... Nuk o Myt Nai Anije mer ktu t njeli nai rob ...

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb]
vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse mos do dalesh gje vullnetar ti?? :mad: [/qb]
:lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] o kondra...vazhdo lal se e ke per terezi...varja... [/qb]
Sigurisht që varja po ti s'paske hiç shpirt artisti /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] o kondra...vazhdo lal se e ke per terezi...varja... [/qb]
Sigurisht që varja po ti s'paske hiç shpirt artisti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
faleminderit...ke tjeter???

picasso

Forumium maestatis

po behu me i zgjuar...e me sportiv e thuaji ne nje mesazh se nuk kam me nerva te merrem me ty...shprehu lirshem...se e ke per terezi!