ishull i pabanuar...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ishull i pabanuar...

Po hiç o shoku, ç'kam! Se merr ti për kot un s'të kam faj. Pastaj tërheq muhabeti muhabetin dhe bëhet litar. Po s'paske içik sens humori o çun! Hik e futi i dor seks edhe hajde me /pf/images/graemlins/laugh.gif .

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Ah Sweety moj sweety /pf/images/graemlins/smile.gif te kam thene qe kto "reality show" tip "isola dei famosi" te bejne keq po sme ke degjuar... [/qb]
E si mund te me bej keq.....kur nuk i ndjek fare??? :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] sot eshte nga ditet qe dhe une dua te jem ne nje ishull te pa banuar :smash: [/qb]
vetem apo me ndokend /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pse mos do dalesh gje vullnetar ti?? :mad: [/qb]
:lol: :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
:wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Un zgjedh dorezat e kuqe. Moira e modhe je se tashi ta shofi ai ç'pata un :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Nuk e di kush e ka thene kete " beni dashuri dhe jo lufte" apo dika te ngjashme.

Te vlej dhe per ju thua??? :lol: :lol: :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

ne te vertete u bene rreth 7 vjet qe nuk kam rraf askend...por une kur i rraf i rraf keq...nuk i rraf sa per te thene por te pakten thyej ndonje nofull :devil:
faleminderit moj moira :kiss: por menyra ime me e mire per tu ndeshur ne nje ndeshje si kjo(qe nuk ka kurr te fituar...)eshte te shmangem...e nese verte ndokush do ndonje mesim nga une...dy duar i kam per kete koke :angel: dhe nuk kam ca ,bej u jap mesim /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Un zgjedh dorezat e kuqe. Moira e modhe je se tashi ta shofi ai ç'pata un :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif per mua zgjidh me mire blune ,se me te kuqe ,s'ke me u dallu hic ... :devil:
:rockband: vetvetja...

Kondrapedali

Kondrapedali

Opopo, filloi me na u mor goja knej /pf/images/graemlins/laugh.gif . E thash un, është popullu shum ishulli!
Sweety, dakort jam me atë që thua ti po njëri ngelet vetëm :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moire, ke t'drejt se me i lon blut Vetvetes s'ka me u dallu ai masnej :tipsy:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] ne te vertete u bene rreth 7 vjet qe nuk kam rraf askend...por une kur i rraf i rraf keq...nuk i rraf sa per te thene por te pakten thyej ndonje nofull :devil:
faleminderit moj moira :kiss: por menyra ime me e mire per tu ndeshur ne nje ndeshje si kjo(qe nuk ka kurr te fituar...)eshte te shmangem...e nese verte ndokush do ndonje mesim nga une...dy dar i kam per kete koke :angel: dhe nuk kam ca bej u jap mesim /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po ti i dashur nuk dukesh as ndonje tip agresiv :confused: Te jem gabuar thua?

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Nuk e di kush e ka thene kete " beni dashuri dhe jo lufte" apo dika te ngjashme.

Te vlej dhe per ju thua??? :lol: :lol: :tipsy: [/qb]
nese i ke laxuar postimet e mia,te meparshme,me kujdes...do e kuptoje vete /pf/images/graemlins/smile.gif :wub: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

sa keq...kam dy tifozet ma te mira te tan botes prej vetes(qe per to mund te fitoja edhe rrypin e arte :angel: )dhe nuk kam fare deshire ta ul veten deri tek kondra...e me e rraf /pf/images/graemlins/laugh.gif
me falni ju te dyja eee...por une dua te ju sherbej ju nganje birr(nuk i shkon nje kavaljeri te merret me djem...kur ka dy lule si ju te dyjave perkrah)hejdeni te pime e te leme kondran te bej pak stervitje /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

hahahahaha :lol: :lol: :lol: po sa e pagove ate qe te ndeshet per ty :lol: turp /pf/images/graemlins/laugh.gif po qe i zoti...hajde vete.jo me sjell ate viktimen qe gati i ka ra te fiktet ne kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Ja pritni sa te therras cik arbitre Moiran un e pastaj ta shifni ju :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Viktima s'është për ty se ty ta dal vet un po është për madamat /pf/images/graemlins/laugh.gif

:rockband: Ndeshjen e shpall te hapur ...
dancing-girl.jpg

Kondra ndeshu me ndonje grindavec si puna jote... :devil:
Vetvetja ,eja te pijme tek klubi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pra e gjete ti! Qit ato aty ene do që t'zihem un masnej /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Po pse vetëm do shkoni me pi ju e? Bela, m'ka dal nomi si grindavec e s'do mo njeri me nejt me mu :cry: .
Ku është ylli ime :cry:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Viktima s'është për ty se ty ta dal vet un po është për madamat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
te thashe une se nuk ke by...e con dike tjeter....por edhe madamat...apo sic i quaj une embelsirat e forumit...kane zgjel mua...e nuk kane nevoje per ate viktime pa tru /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo moira...aje me mua apo me... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rockband: Ndeshjen e shpall te hapur ...
dancing-girl.jpg

Kondra ndeshu me ndonje grindavec si puna jote... :devil:
Vetvetja ,eja te pijme tek klubi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
erdha zemra :wub: