ishull i pabanuar...

Re: ishull i pabanuar...

/pf/images/graemlins/laugh.gif e beni shpesh nga shtepia sanduicin juve???
Une e kam inat ,me mire nje gote qumesht.. :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e beni shpesh nga shtepia sanduicin juve???
Une e kam inat ,me mire nje gote qumesht.. :tipsy: [/qb]
Une e preferoj shume,por ne shtepi se perdor fare.Me teper keshtu rrugeve.Qumeshtin si e do?Panda /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me siguri të skremuar /pf/images/graemlins/laugh.gif . Peshko, mos haj shum sanduiçe rrugve se mos t'ze nai smunie ene na infekto ishullin. Jo për gjo po edhe kshu rreziqet jan tepër të nolta (e di ti se për çar e kom llafin). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ate hartimin e kishe qa. Vetvet e kishe bo /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Megjithate Moira e ka i far të drejte me t'vu katër (dy dur e dy kom :tipsy: ).

Tani boll bëtë si kalamoj të kqi. Pajtohuni dhe jepini njëri-tjetrit Peshkun dhe Vetveten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Me siguri të skremuar /pf/images/graemlins/laugh.gif . Peshko, mos haj shum sanduiçe rrugve se mos t'ze nai smunie ene na infekto ishullin. Jo për gjo po edhe kshu rreziqet jan tepër të nolta (e di ti se për çar e kom llafin). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ate hartimin e kishe qa. Vetvet e kishe bo /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Megjithate Moira e ka i far të drejte me t'vu katër (dy dur e dy kom :tipsy: ).

Tani boll bëtë si kalamoj të kqi. Pajtohuni dhe jepini njëri-tjetrit Peshkun dhe Vetveten /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
o kondra!se pari faleminderit per gjithcka...po te kishe qene i zgjuar dhe te kishe pranuar versionin tim(qe nuk isha ne humor te mire per te degjuar shakate er tua)nuk do kish ndodh asgje.por ti u krruajte...dhe une pa gje te keq te thashe se nuk jam asi lloj tipi...dhe po prap pa te keq te thashe mos me ngaterro me pashkatarin(pasi e di qe ju te dy beni shaka me njeritjetrin)pra pa te keq ju futa ne te njejten liste...por ju bete si grate e gqia qe ajne llafazane dhe merren me thashetheme.
dhe moret dajakun qe meritonit.
me peshkun nuk gje arsye pse te pajtohem...dhe e di qe ai do thote kujt i psali(po noi budallalek tjeter)por une po e them pa gje te keq.nuk na shkon muhabeti(dhe nuk kemi pse te bejme sikur jemi miq.)une kam punet e mia dhe ai si dhe ti te tuat.ne fillim ju thaseh se jeni miq(ju te dy)dhe mund te merreni mire vesh me njerit-tjetrin dhe mos me ngaterroni mua ne listen tuaj...pastaj ju bete si gra llafazane dhe mua me shkoi mendia semos ishit nga ata te fushes.nuk e kam vu ndermend te ju kerkoj te falur...pasi nuk ju kam asnje borxh.
ju kam kerkuar te me lini te qete dhe nuk e keni ber.dhe keni marr ate qe kerkoni!
kalofshi gezuar festat!

assassino26

Primus registratum

Qeka edhe mashtrus ky miku ktu me larte.Une per vete s'kam marre gjo.Kom kerku nja 2 bionde po s'mi ka sjelle njeri.kondre ke more gjo ti?
Une e bera kete kerkese vetvetes se duke e ditur qe tashme jo diamanti por pederasti eshte miku me i mire i femrave ai mund te na ndihmonte me ndonje mike te veten.ktu me lart po lexoi qe atij i paska ngelur hatri me mua.Une se di se pse,por ju garantoj qe e kam pasur pa te keq.Une pa te keq e kam permendur pasi s'kam pas pune fare edhe se njifsha hic as se dija qe egzistonte por duke pare qe me permendi pa te keq edhe une e permenda pa te keq.Pra qe mos e zgjas muhabetin une ndihem shume keq.Si t'ja bej qe vetvetja te behet miku im.Kush do i lutet per mua.A ka ndonje pederast tjeter forumi qe ja di gjuhen edhe ta beje qe te me qendroje mik???
Sidoqofte edhe po doli njeri qe ma ben kete nder te madh i lutem ti beje te qarte vetvetes qe une nuk e ndihmoj dot kur te kete deshire per ....
Te gjeje ndonje shok(shoqe te veten se une je felliq,se kam felliqur e sdo ta felliq.
Ika tashi
Moire ca note do me vesh per hartimin e sotem?me mire mos me ver note fare.Ler ndonje zyshe tjeter ta bej......... /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

a Edhe i gjo tjeter.......
O Artist,pse kam une pershtypjen se ti je gjysem analfabet??????

Kondrapedali

Kondrapedali

Apapapapa, sa m'pëlqejn ca rob kur bojn si serioza t'mdhej! Sidomos kur kan edhe shpirt artisti /pf/images/graemlins/laugh.gif .
O ti i Vetvetes, mos i jep rëndësi shum vetvetes se e vetmja rëndësi e vetvetes tate është që na jep mundësinë me tall i gjo që i pëlqe Peshkos /pf/images/graemlins/laugh.gif . Sa mo shum e zgjat ti aq mo shum vazhdojm ne :shrug: konsekuencë llogjike e një qëndrimi goxha artistik apo homo /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate, thjesht për informacion, nuk ka njeri gjo me ty po duke qen se ishulli ka fillu me u vizitu gjithmon e mo pak, at'here neve mundohemi me gjet me ça me u mor /pf/images/graemlins/laugh.gif . Fati i keq i joti që nuk ke içik shpirt të thjeshtë e nuk të pëlqejnë të të ngacmojnë gjë që ngacmon sensin e talljes të vetvetes tonë.
Peshko, kte hartimin e ke shkel içik, s'ka shum shpirt artistik mrena, d.m.th ka mungesë frymëzimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

jeni nje cift i mrekullueshem te trashegoheni(dhe sa per info...jeni ju qe beni dashuri me njeritjetrin une merrem me femrat)
po nejse se nuk kam kohe te merrem me ju.
une ju pershendes dhe ju them u trashegofshi.
keni te drejte kur thoni te mos merrem me ju....(se grate llafazane ate duan...te merren me te tjeret)
kalofshi mire se e keni per terezi

Kondrapedali

Kondrapedali

Rrofsh plako! Tashi e bone si burrat (sumçet) /pf/images/graemlins/laugh.gif . Mo t'hidhta se femnat e kqija i ke llafet /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Megjithate, ja kalofsh mir ditën e djelë /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Vetvetja flet per te tjeret sikur eshte duke folur me vetveten...Ejjj Vetvete...Sdo me thene qe gjithe qe kane floke te gjata jane femra...ka edhe meshkuj me floke te gjata.Mos te ka mashtruar ndonjeri more i zi...Ore kur ben sex ti te dhemb suma...Me siguri :lol:

picasso

Forumium maestatis

Thone se :dy maca e hane nje qen!
por per ju te dy nuk vlen.
pasi ju te rruani trapin...
dhe te hani m...ne!
por une mendoj ...
se eshte me mire...qe m...ne
ta qes per pleh per te ushqyer ndonje bime
(se ta hani ju shkon dem)
ndersa per te me rruar ate trapin...
ah jo nuk ju besoj
se kam frike se ma merrni ne goj
se nga ajo lagje jeni!

e megjithate...une te qete po ju le...duke ju lene fushe te shani sa te mundni...
por kujdes...se do e mesoni ate halen keq(gojen)
dhe ndonje dite do hasni ne ndonje hund-lesh

ju ftoj me shani sa te hu haje haleja...sameshume aq me mire per shendetin tuaj.
hajt kalofshi mire
(nuk do keni asnje pergjigje me nga mua)

assassino26

Primus registratum

Ky dashka me u sha.Po i shami eshte i share ore s'ka nevoje te shahet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hajde, paska plas serioziteti modh knej /pf/images/graemlins/laugh.gif .
O Moire mos hik mi mos hik se çik shaka bom /pf/images/graemlins/frown.gif . Po hike ti i hik içik lezeti ishullit (t'paktën na thuj kujt ja le pronat /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Shqiptarja

Primus registratum

Ca keni bere me ishullin keshtu?!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif
Kondra, Peshkatari, hajt mer burra se s'eshte vend per me u grind ketu, po na leni mer te qete me shiju bukurite e ishullit!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

DJS%20Bahama%20Beach%20.jpg

xhoni

Primus registratum

Shqipetare,aman se me iku truni me keto peisazhet.Oj nane sikur t'isha ne ndonje vend te tille tani dhe te shellehesha ne diell :sleep:
....po ce do qe duhet me punu se ska rroge pastaj.

Megjithate lloton po e luj ,ishalla me shef perendia :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

<ul type="square">
[*]shqiptarja! dhe ju te gjith qe e adhuroni dhe jetoni ne kete ishull te mrekullueshem.
si sweety :kiss: fantazia...moira...raul...parajsa...xhoni...fiona...rosela... shpirtkeqi... dhe te gjith ata qe per kete moment nuk me kujtohen(te me falinqe nuk me kujtohen)
[/list]
ngrihuni ne kembe...dhe mos bini preh e atyre qe bejne lufte...dhe shkaterrojne lumturine e banoreve...vyshkin gjethet...me pak fjale bejne lufte...injoroni(mua te parin)qe edhe pse per (vetmbrojtje)bera lufte dhe prisha harmonine.me injoroni mua te parin(dhe te tjeret me pas...te tjeret(neser apo ne cdo dite te vitit)mos i lini te ua prishin harmonine...me cfare do lloj preteksi...nuk kane te drejte.asnje!as une me asnje lloj proteksi nuk kam te drejte.
dhe tani ngrihuni...dhe jepani ju(qe aq shume e doni harmonine)dhe kthejani begatine ketij ishulli...lulzimin e tij.
mos lejoni asnjehere...injoroni ne cdo moment se po luftojne...dhe dashuroni...kthjani ju qe dashuroni begatine...ketij ishulli.

une...jo!mos mendoni se do ju kerkoj flje jo!...pasi nuk e meritoj...nuk mund te shfajsohem.(qofte kjo edhe vetmbrojtja)jo! nuk shfajsohem...ndaj nuk ka kuptim te ju kerkoj te falur ...qe kam qene plang-prishesi...
jo...nuk ka kuptim qe te ju kerkoj te falur.ndaj nuk po ua kerkoj...dhe per te mos u vene ne pozita ...pro apo kunder...po vetdenohem,me "emigrimin" per te mos u kthyer me tek ky ishull.te ju le te qete ne jeten tuaj...ne harmonine tuaj(te pakten per here te fundit te bej nje xhest qe vlen) te vetdenohem...te ju le te qete.
ju uroj gjith lumturine qe meritoni!
kalofshi gezuar.
paqja qofte me ju!

ps...per ata qe adhurojne luften...kane nje teme tjeter te titulluar "fushe beteje"(tregojuani nese e harrojne)