ishull i pabanuar...

Verizion

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Moira ti po qe ja bonke qefin vetes /pf/images/graemlins/smile.gif

Me dhe nje mendim te mire , po iki ne une tja fus i gote /pf/images/graemlins/wink.gif shifemi kur te jemi esell /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Ti shko thy qafen me nai qepatore :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Ti shko thy qafen me nai qepatore :smash: [/qb]
Kom rrespekt për mo t'mdhejt /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Un ene e preçizova që fjalën e ka Moira!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Moira e kishte gojen e zonme edhe sfliste dot :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Për ate nuk e vej dorën n'zjarr /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se duhet dhe e keqja per te mundur ta shijosh dhe ta ndjesh same mire te mire(te shijosh lumturine)ne fakt une kisha nje dite /pf/images/graemlins/frown.gif por kur edhe ketu...dhe gjeta ty...shpirti ime mori drite...erresira u largua.

sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!

sa per pune e vetmise...jane ca gjera qe nuk shifen...nese nuk jam ne foto...ne plan te pare...nuk do te thote se nuk jam aty...te pakten me shpirt :wub: dhe kurr nuk do te lija vetem(edhe sepse mendoj se duke te lene ty vetem....do ngel dhe per vete vete...edhe pse mund te jem i rrethuar me njerez...une flas per ata qe rrethojne zemren...

e sa per ate shtepine une po e nderoj per mua...po po per mua...dhe per bashkudhetaren time(ti e di apo jo sweety) :kiss:

kondra...faleminderit per qetesine qe na dhurove...por mos u lodh...se do gjejme ne nje vend te fshehte...(edhe sepse na le ti te qete...por ka njerez qe pranojne te vuajne dhe vete...per te bere te vuajne te tjeret...) /pf/images/graemlins/laugh.gif hej kondra...faleminderit edhe per sqarimin qe i bere sweetyt ne lidhje me pijen.... :wave:
hej sweety jeme :wub: :kiss: [/qb]
Mendo sa i embel eshte pajtimi pasi zihemi :wub: dhe e di kush eshte bashkudhetarja jote.

Me mire po e le me kaq se nuk dua te ti bej te skuqen forumistat duke lexuar deklarimet apo shkrimete tona.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb] Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol [/qb]
ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh) [/qb]
Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo jo
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? [/qb]
hahahaha duhet te bejme sex sameshuem qe te shtojne dhe te rinojne popullsine :wub: vetem me femrat me pelqen qe te jene ato sameshume aktive(sepse sapo te behem une aktiv...ato kthehen ne avazin e zakonshem...)lene te presin per tu dukur same interresante...dhe nuk e kuptojne se atehere mua nuk me interresojne fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti mer cun e paske imagjinaten te shfrenuar fare /pf/images/graemlins/laugh.gif frenoje icik se ste ben mire per trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une them tja lem gjerat natyralitetit /pf/images/graemlins/laugh.gif ne fillim fillojme me nje kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif
home_wine_image.jpg
pastaj shofim e bajm.. si te na kapi :goofy: [/qb]
ja shembulli konkret per ato qe po flisja.

picasso

Forumium maestatis

[qb] :lol: Une dy shishe kam pire e prap du me pi , kurse ti m'thu mu qe me gjys shishe, pa mthuj icik si e man men ti qe me gjys shishe je bo tape /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hej...mvaret ca po shijon moira...nuk ka rendesi shuma e as madhesia...rendesi ka cilesia....kujdes se po te ish nje fuci uj...nuk dehesh...dhe te pishe nje gjysem gote...hedhesh ne tuc...ben mire ti dallosh keto gjera

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb] po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se duhet dhe e keqja per te mundur ta shijosh dhe ta ndjesh same mire te mire(te shijosh lumturine)ne fakt une kisha nje dite por kur edhe ketu...dhe gjeta ty...shpirti ime mori drite...erresira u largua.

sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!

sa per pune e vetmise...jane ca gjera qe nuk shifen...nese nuk jam ne foto...ne plan te pare...nuk do te thote se nuk jam aty...te pakten me shpirt dhe kurr nuk do te lija vetem(edhe sepse mendoj se duke te lene ty vetem....do ngel dhe per vete vete...edhe pse mund te jem i rrethuar me njerez...une flas per ata qe rrethojne zemren...

e sa per ate shtepine une po e nderoj per mua...po po per mua...dhe per bashkudhetaren time(ti e di apo jo sweety) :kiss:

kondra...faleminderit per qetesine qe na dhurove...por mos u lodh...se do gjejme ne nje vend te fshehte...(edhe sepse na le ti te qete...por ka njerez qe pranojne te vuajne dhe vete...per te bere te vuajne te tjeret...) /pf/images/graemlins/laugh.gif hej kondra...faleminderit edhe per sqarimin qe i bere sweetyt ne lidhje me pijen.... :wave:
Mendo sa i embel eshte pajtimi pasi zihemi :wub: dhe e di kush eshte bashkudhetarja jote.

Me mire po e le me kaq se nuk dua te ti bej te skuqen forumistat duke lexuar deklarimet apo shkrimete tona. [/qb]
shume mire thua...po a nuk me thua nje gje...si te shkoj jeta bashkshortore moj...qe ta di...se jam ber i pasjellshem e nuk te kam pyet :smash: (vetes eee)

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb] po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!

kondra...faleminderit per qetesine qe na

Me mire po e le me kaq se nuk dua te ti bej te skuqen forumistat duke lexuar deklarimet apo shkrimete tona. [/qb]
shume mire thua...po a nuk me thua nje gje...si te shkoj jeta bashkshortore moj...qe ta di...se jam ber i pasjellshem e nuk te kam pyet :smash: (vetes eee) [/qb]
Ehhhhhhhhhhhhh lere mos e pyet me mire, me duket se dhendri ka ngaterruar............. shtepi :wink: Po nejse nuk mbaj njeri kunder vullnetit te tij. :lol: Me duket se jam e lire :devil:

picasso

Forumium maestatis

epo pyete dhe me thuaj te lutem...se te kam perzemer dhe dua ta di mire...se ca ndodh ne jeten tende...e me pas kushedi :rolleyes: :wub: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh) [/qb]
Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? :rolleyes: [/qb]
nuk eshte ndonje kushedicka-sfide....te pushtosh nje femer...(pra ta posedosh...te arrish te fitosh nje poyicion dhe interresimin e saj)sfida e madhe eshte ta besh te lumtur...dhe te vazhdosh ta mbash te lumtur...kjo po,mendoj,kjo eshte verte n je goxha sfide!

SweetAngel

Primus registratum

[qb] epo pyete dhe me thuaj te lutem...se te kam perzemer dhe dua ta di mire...se ca ndodh ne jeten tende...e me pas kushedi :rolleyes: :wub: :kiss: [/qb]
Une i dua gjerat e prera dhe te sakta , jo me kushedi........ .Sa per zemer, mendoj se e di. :wub:

nejse, nuk kam si ta pyes se nuk eshte bere i gjalle.

Kondrapedali

Kondrapedali

Sweety dhe vetja, ju lutem mos citoni gjithmonë njëri-tjetrin se na i rropët gishtat duke kaluar faqe e faqe vetëm me citime. Unë e di që dashuria të bën pak të lojtur por ne të tjerët që jemi pak më të avancuar në këtë lojë duam të shkojmë drejt e në temë e jo duke i rënë anash citim pas citimi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

nikos_asas

Primus registratum

[qb] Sweety dhe vetja, ju lutem mos citoni gjithmonë njëri-tjetrin se na i rropët gishtat duke kaluar faqe e faqe vetëm me citime. Unë e di që dashuria të bën pak të lojtur por ne të tjerët që jemi pak më të avancuar në këtë lojë duam të shkojmë drejt e në temë e jo duke i rënë anash citim pas citimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Mos more ja le dashurin per gys!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Vetvetja nuk dehemi aq shpejt ne mos kij merak /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif A te ben pune me ta thene sot..?
Ik e mcifu me nje cep te ishullit ,se kushedi vij dhe una.. :tipsy: