Ti shko thy qafen me nai qepatore :smash:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Kom rrespekt për mo t'mdhejt /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Ti shko thy qafen me nai qepatore :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Hikën t'gjith kto me bo qef. Po un tashi ça t'boj? (Fjalën e ka Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Për ate nuk e vej dorën n'zjarr /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Moira e kishte gojen e zonme edhe sfliste dot :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mendo sa i embel eshte pajtimi pasi zihemi dhe e di kush eshte bashkudhetarja jote.Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se duhet dhe e keqja per te mundur ta shijosh dhe ta ndjesh same mire te mire(te shijosh lumturine)ne fakt une kisha nje dite /pf/images/graemlins/frown.gif por kur edhe ketu...dhe gjeta ty...shpirti ime mori drite...erresira u largua.
sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!
sa per pune e vetmise...jane ca gjera qe nuk shifen...nese nuk jam ne foto...ne plan te pare...nuk do te thote se nuk jam aty...te pakten me shpirt dhe kurr nuk do te lija vetem(edhe sepse mendoj se duke te lene ty vetem....do ngel dhe per vete vete...edhe pse mund te jem i rrethuar me njerez...une flas per ata qe rrethojne zemren...
e sa per ate shtepine une po e nderoj per mua...po po per mua...dhe per bashkudhetaren time(ti e di apo jo sweety) :kiss:
kondra...faleminderit per qetesine qe na dhurove...por mos u lodh...se do gjejme ne nje vend te fshehte...(edhe sepse na le ti te qete...por ka njerez qe pranojne te vuajne dhe vete...per te bere te vuajne te tjeret...) /pf/images/graemlins/laugh.gif hej kondra...faleminderit edhe per sqarimin qe i bere sweetyt ne lidhje me pijen.... :wave:
hej sweety jeme :kiss: [/qb]
ja shembulli konkret per ato qe po flisja.Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]Ti mer cun e paske imagjinaten te shfrenuar fare /pf/images/graemlins/laugh.gif frenoje icik se ste ben mire per trupin /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]hahahaha duhet te bejme sex sameshuem qe te shtojne dhe te rinojne popullsine vetem me femrat me pelqen qe te jene ato sameshume aktive(sepse sapo te behem une aktiv...ato kthehen ne avazin e zakonshem...)lene te presin per tu dukur same interresante...dhe nuk e kuptojne se atehere mua nuk me interresojne fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo joFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh) [/qb]Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol [/qb]
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? [/qb]
Une them tja lem gjerat natyralitetit /pf/images/graemlins/laugh.gif ne fillim fillojme me nje kshu /pf/images/graemlins/laugh.gifpastaj shofim e bajm.. si te na kapi :goofy: [/qb]
hej...mvaret ca po shijon moira...nuk ka rendesi shuma e as madhesia...rendesi ka cilesia....kujdes se po te ish nje fuci uj...nuk dehesh...dhe te pishe nje gjysem gote...hedhesh ne tuc...ben mire ti dallosh keto gjeraFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] :lol: Une dy shishe kam pire e prap du me pi , kurse ti m'thu mu qe me gjys shishe, pa mthuj icik si e man men ti qe me gjys shishe je bo tape /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shume mire thua...po a nuk me thua nje gje...si te shkoj jeta bashkshortore moj...qe ta di...se jam ber i pasjellshem e nuk te kam pyet :smash: (vetes eee)Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Mendo sa i embel eshte pajtimi pasi zihemi dhe e di kush eshte bashkudhetarja jote.Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se duhet dhe e keqja per te mundur ta shijosh dhe ta ndjesh same mire te mire(te shijosh lumturine)ne fakt une kisha nje dite por kur edhe ketu...dhe gjeta ty...shpirti ime mori drite...erresira u largua.
sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!
sa per pune e vetmise...jane ca gjera qe nuk shifen...nese nuk jam ne foto...ne plan te pare...nuk do te thote se nuk jam aty...te pakten me shpirt dhe kurr nuk do te lija vetem(edhe sepse mendoj se duke te lene ty vetem....do ngel dhe per vete vete...edhe pse mund te jem i rrethuar me njerez...une flas per ata qe rrethojne zemren...
e sa per ate shtepine une po e nderoj per mua...po po per mua...dhe per bashkudhetaren time(ti e di apo jo sweety) :kiss:
kondra...faleminderit per qetesine qe na dhurove...por mos u lodh...se do gjejme ne nje vend te fshehte...(edhe sepse na le ti te qete...por ka njerez qe pranojne te vuajne dhe vete...per te bere te vuajne te tjeret...) /pf/images/graemlins/laugh.gif hej kondra...faleminderit edhe per sqarimin qe i bere sweetyt ne lidhje me pijen.... :wave:
Me mire po e le me kaq se nuk dua te ti bej te skuqen forumistat duke lexuar deklarimet apo shkrimete tona. [/qb]
Ehhhhhhhhhhhhh lere mos e pyet me mire, me duket se dhendri ka ngaterruar............. shtepi :wink: Po nejse nuk mbaj njeri kunder vullnetit te tij. :lol: Me duket se jam e lire :devil:Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]shume mire thua...po a nuk me thua nje gje...si te shkoj jeta bashkshortore moj...qe ta di...se jam ber i pasjellshem e nuk te kam pyet :smash: (vetes eee) [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Mendo sa i embel eshte pajtimi pasi zihemi dhe e di kush eshte bashkudhetarja jote.Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!
kondra...faleminderit per qetesine qe na
Me mire po e le me kaq se nuk dua te ti bej te skuqen forumistat duke lexuar deklarimet apo shkrimete tona. [/qb]
nuk eshte ndonje kushedicka-sfide....te pushtosh nje femer...(pra ta posedosh...te arrish te fitosh nje poyicion dhe interresimin e saj)sfida e madhe eshte ta besh te lumtur...dhe te vazhdosh ta mbash te lumtur...kjo po,mendoj,kjo eshte verte n je goxha sfide!Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb]Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh) [/qb]Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? [/qb]
Une i dua gjerat e prera dhe te sakta , jo me kushedi........ .Sa per zemer, mendoj se e di.Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] epo pyete dhe me thuaj te lutem...se te kam perzemer dhe dua ta di mire...se ca ndodh ne jeten tende...e me pas kushedi :kiss: [/qb]
Mos more ja le dashurin per gys!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Sweety dhe vetja, ju lutem mos citoni gjithmonë njëri-tjetrin se na i rropët gishtat duke kaluar faqe e faqe vetëm me citime. Unë e di që dashuria të bën pak të lojtur por ne të tjerët që jemi pak më të avancuar në këtë lojë duam të shkojmë drejt e në temë e jo duke i rënë anash citim pas citimi /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif A te ben pune me ta thene sot..?Fillimisht postuar nga Kondrapedali: