ishull i pabanuar...

picasso

Forumium maestatis
Re: ishull i pabanuar...

po moj sweety jeme...po...prandaj shkojme aq mire...se dhe kur zihemi dime te kuptojme se duhet dhe e keqja per te mundur ta shijosh dhe ta ndjesh same mire te mire(te shijosh lumturine)ne fakt une kisha nje dite /pf/images/graemlins/frown.gif por kur edhe ketu...dhe gjeta ty...shpirti ime mori drite...erresira u largua.

sa per kete: Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej. mos kij frike...per mua nuk ja vlen asnje me mire se ti!

sa per pune e vetmise...jane ca gjera qe nuk shifen...nese nuk jam ne foto...ne plan te pare...nuk do te thote se nuk jam aty...te pakten me shpirt :wub: dhe kurr nuk do te lija vetem(edhe sepse mendoj se duke te lene ty vetem....do ngel dhe per vete vete...edhe pse mund te jem i rrethuar me njerez...une flas per ata qe rrethojne zemren...

e sa per ate shtepine une po e nderoj per mua...po po per mua...dhe per bashkudhetaren time(ti e di apo jo sweety) :kiss:

kondra...faleminderit per qetesine qe na dhurove...por mos u lodh...se do gjejme ne nje vend te fshehte...(edhe sepse na le ti te qete...por ka njerez qe pranojne te vuajne dhe vete...per te bere te vuajne te tjeret...) /pf/images/graemlins/laugh.gif hej kondra...faleminderit edhe per sqarimin qe i bere sweetyt ne lidhje me pijen.... :wave:
hej sweety jeme :wub: :kiss:

:wave: Jo miqte e mi ,nuk kam qene vetem ,isha fshehur diku ne nje cep te ishullit ,larg vemendje.. :wub:
romantic%20couples%20pictures%20couple%20beach%20guitar%20=500.jpg

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Jo miqte e mi ,nuk kam qene vetem ,isha fshehur diku ne nje cep te ishullit ,larg vemendje.. :wub:
romantic%20couples%20pictures%20couple%20beach%20guitar%20=500.jpg
[/qb]
po te pakten na e prezanto kete djalin mo se qenka dhe goxha djal.

picasso

Forumium maestatis

sikur te mos isha i sigurte...qe kamqene diku tjeter...do te betohesha qe ai djali me kitarre jam une...por e di qe ka kohe qe nuk marr kitarr ne dor.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] kaq simpatik je ? :eek: :goofy: [/qb]
nuk e di...une nuk e vleresoj veten dhe nuk thems hume per te(ne pamjen fizike)por ndoshta ngaqe ne 90/100 te rasteve me kane propozuar femrat...nuk e di...ndoshta...por nje gje eshte e sigurte...une nuk e mbaj dhe nuk e pranoj(edhe kur ma thone)veten per te bukur...por per te bukur brenda...dhe jam krenar per kete edhe pse shpesh vuaj...nga buikuria ime e brendeshme(e kushedi...ndoshta rrezanon...simpati jashte)

Verizion

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif edhe une e kisha vene re ,qe heq dore shume shpejt nga pasionet e tua ,
nude%20photography%20nude%20woman%20silouhette%20beach%20-500.jpg
[/qb]
nganjehere...njerezit...nuk kuptohen...por une mund te arij cilen do pike qe te dua...dhe per kete jam fare i sigurte....e gjith ceshtja eshte kostoja qe ka ajo...qe shpesh nuk ja vlen barra qerane...
une jam i tille dhe e gjej veten ne shume pasione...dhe pika ime e forte eshte vullneti.por kjo nuk do te thote....qe une te paguaj (jo ne vlere materiale)me teper...neser mund te shkruaj...e bej.mbasneser bej humor...diten tjeter...pikturoj(sipas gjendjes sime shpirterore)e ke thene dhe vete...nje shpirt rrebel.
e rendesishme eshte qe une nuk i mohoj vetes asgje(ndaj dhe e kam quajtuar veten vetvetja)perderisa...nuk cenoj tjetrin(me patedrejte)
te pershendes moira dhe te them se je shume sexi...lum ai burr qe te ka :wub:

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh)

picasso

Forumium maestatis

te kapesh momentin une punoj gjithnje....jam gjithnje ne levizje...dhe kurr nuk e shrytezoj rastin :rolleyes:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh) [/qb]
Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? :rolleyes:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
ndoshta...kushedi...(por kjo nuk mi mohon vlerat e mia)ti mendon se vajzat u propozojne te shemtuarve...?nejse...sa per ndrojtjen time...eshte puna se mua me pelqen qe vajza te jete aktive(pra eshte ceshtje shijesh) [/qb]
Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? :rolleyes: [/qb]
hahahaha duhet te bejme sex sameshuem qe te shtojne dhe te rinojne popullsine :wub: vetem me femrat me pelqen qe te jene ato sameshume aktive(sepse sapo te behem une aktiv...ato kthehen ne avazin e zakonshem...)lene te presin per tu dukur same interresante...dhe nuk e kuptojne se atehere mua nuk me interresojne fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] Ashtu duhet te jete vetvetja , por mendoj qe nje nga arsyet qe te propozojne ato eshte dhe qe duhet te jesh pak tip i turpshem ti lol [/qb]
Po duhet te jesh dhe i aktiv njecik apo jo
Tashi qe jemi ke sihulli i pabanuar cfare duhet te bejme per te mbijetuar ? [/qb]
hahahaha duhet te bejme sex sameshuem qe te shtojne dhe te rinojne popullsine :wub: vetem me femrat me pelqen qe te jene ato sameshume aktive(sepse sapo te behem une aktiv...ato kthehen ne avazin e zakonshem...)lene te presin per tu dukur same interresante...dhe nuk e kuptojne se atehere mua nuk me interresojne fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti mer cun e paske imagjinaten te shfrenuar fare /pf/images/graemlins/laugh.gif frenoje icik se ste ben mire per trupin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une them tja lem gjerat natyralitetit /pf/images/graemlins/laugh.gif ne fillim fillojme me nje kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif
home_wine_image.jpg
pastaj shofim e bajm.. si te na kapi :goofy:

Verizion

Primus registratum

Mbase vetveten se un dua nje shishe te tere te me bjeri ne qef :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/blush.gif a mi goca ,c'eshte ajo fjale ,ti sikur ke pire dy shishe... /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif mua me gjysem.. :shrug:

Verizion

Primus registratum

:lol: Une dy shishe kam pire e prap du me pi , kurse ti m'thu mu qe me gjys shishe, pa mthuj icik si e man men ti qe me gjys shishe je bo tape /pf/images/graemlins/laugh.gif