ishull i pabanuar...

Marjeta

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

romantic_escape.jpg

e pastaj...
weekend_away_6.jpg
bukur aa... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jooooo, un për vete s'vij mo ke ishulli. Ktu duhet me ardh me qetsu nervat jo me u tërbu fare /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Moire, ka më bukur dhe më mirë se Egjipti /pf/images/graemlins/wink.gif . Po qe e interesume futi i PM. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Kondra, po pranaj o ishulli, me t'qetsu nervat, me i pru ao n'vend sahere qe ato te dalin nga shinat!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde, hajde, se pa ty ishulli nuk o i bukur amsandej!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eeejjj, a me gjith men e ke aaa /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Mir pra po vi. Diku te ky plazhi m'keni /pf/images/graemlins/wink.gif
732087766

/pf/images/graemlins/laugh.gif erdha une ,ku ishte ai plazhi kondre?? :sleep: Mos me thuaj ne Kanada... :devil:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Po ju te dy ,keni vendosur te shtoni popullsine e ishullit /pf/images/graemlins/laugh.gif ?? [/qb]
epo kur popullsia shtohet per mire...eshte mrekulli...dhe besoj se nje krijese mej meje dhe sweetyt...do ish jo sweet angel...por fare thjeshte engjell prej verteti :angel:
hej sweety pranoj nese me lejon ta shof te 7 ditet e javes...perndyshe...nuk pranoj...nuk mund te hskeputem e te mos jem gjithnje i pranishem per nje pjese time... :wub: he si thua?
o moira po ne akoma pa ja nis kemi fillaur me kontrate(moderrne ne mo ) [/qb]
Them .........Jam dakort, meqe ti do te behesh baba full time kush jam une te them jo? Po a je shume i sigurt?? [/qb]
krijesat e mia...i ruaj me nje dashuri me madheshtore se c'do dashuri tjeter...behem edhe perbindesh per ti mbrojtur.dhe nuk do te pendohesha kurr...perkundrazi...do te isha babai me i mire i mundshem :angel: :kiss: [/qb]
Sooooooooo sweet. :wub: [/qb]
hajde o yll...se paskemi lind per tu kuptu ne te dy :wub: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif erdha une ,ku ishte ai plazhi kondre?? :sleep: Mos me thuaj ne Kanada... :devil: [/qb]
M'Kanada vetëm ajzberga ka goce /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ky plazhi o ka nahija jugut, diku n'veri-lindje t'ishullit /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po pate problem me e gjet gjëmo shenjat që t'kom lon rrugës. Kujdes se mos marrë vesh gjë dhelpra /pf/images/graemlins/laugh.gif .

picasso

Forumium maestatis

temen e semes...fillun problemt...fillun ndertimet pa leje...jo beton o njerez!
hej sweety a dalim ne..andej ku nuk ka filluar akoma betoni...se per beton rri aty ku jane tu prish nderrtimet pa leje

picasso

Forumium maestatis

hej sweety kete shtepine po e ndertoj une me derrasa...u lodha...ma sjell nje caffe...dhe nje vechia...(dhe dicka per vete)e hajde te rrime bashke pak...se me ka marr malli me ba pak muhabet per te qene...ketu ne ajer te paster...jeta te rritet...
t_Leukerdab%2005.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi ishujtare:

Kushdo qe do vije i pari, e pret kjo me poshte:

menu.jpg
/pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

Avvv..avvvv fare mengjesi ke ishulliii..

T'ben t'fitosh energji me mengjez....e pastaj .... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per ishujtaret, ata adhurues te qetesise, vlen kjo tavoline....eshte per cift..., e meqe une jam single, s'e shfrytezoj dot, pra cifti i pare qe do vije, le te urdheroje shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif

honeymoon_picnic.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hmmm, me duket qe po shoh njerin nga ciftet e ishullit atje, po s'i dalloj dot se kush eshte:

pearl-beach-bora.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
:
[qb]
:
[qb]
[qb] [/qb]
epo kur popullsia shtohet per mire...eshte mrekulli...dhe besoj se nje krijese mej meje dhe sweetyt...do ish jo sweet angel...por fare thjeshte engjell prej verteti :angel:
hej sweety pranoj nese me lejon ta shof te 7 ditet e javes...perndyshe...nuk pranoj...nuk mund te hskeputem e te mos jem gjithnje i pranishem per nje pjese time... :wub: he si thua?
o moira po ne akoma pa ja nis kemi fillaur me kontrate(moderrne ne mo ) [/qb]
Them .........Jam dakort, meqe ti do te behesh baba full time kush jam une te them jo? Po a je shume i sigurt?? [/qb]
krijesat e mia...i ruaj me nje dashuri me madheshtore se c'do dashuri tjeter...behem edhe perbindesh per ti mbrojtur.dhe nuk do te pendohesha kurr...perkundrazi...do te isha babai me i mire i mundshem :kiss: [/qb]
Sooooooooo sweet. :wub: [/qb]
hajde o yll...se paskemi lind per tu kuptu ne te dy :wub: :kiss: [/qb]
thua eshte kjo arsyeja qe shkojme kaq mire ne te dy? :wink: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Kush na qenka kjo, Sweety, apo me duket qenka Moira!!!! Hmmm, ama dylbite qe i kam une, s'ka me te mira mo:

Honeymoon_Tortola%20White%20Bay%20Beach%20Spot%202_jpg.jpg

E shihni sa xhentila qenkan meshkujt e ishullit, e kan lene cupen vet, mes xhungle!!!!!! :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ec e zgjidh me u bo cift me ndonjerin nga to!!!Upupupuuu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb] temen e semes...fillun problemt...fillun ndertimet pa leje...jo beton o njerez!
hej sweety a dalim ne..andej ku nuk ka filluar akoma betoni...se per beton rri aty ku jane tu prish nderrtimet pa leje [/qb]
Si te dusha ti, mjafton mos te zhgenjehem me shetitjen, dua te them, t'ia vlej.

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Kush na qenka kjo, Sweety, apo me duket qenka Moira!!!! Hmmm, ama dylbite qe i kam une, s'ka me te mira mo:

Honeymoon_Tortola%20White%20Bay%20Beach%20Spot%202_jpg.jpg

E shihni sa xhentila qenkan meshkujt e ishullit, e kan lene cupen vet, mes xhungle!!!!!! :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ec e zgjidh me u bo cift me ndonjerin nga to!!!Upupupuuu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jam e sigurt qe nuk jam une, se e di, dhe jam e sigurt per kete, VETVETJA nuk do me linte kurre vetem.

SweetAngel

Primus registratum

[qb] hej sweety kete shtepine po e ndertoj une me derrasa...u lodha...ma sjell nje caffe...dhe nje vechia...(dhe dicka per vete)e hajde te rrime bashke pak...se me ka marr malli me ba pak muhabet per te qene...ketu ne ajer te paster...jeta te rritet...
t_Leukerdab%2005.jpg
[/qb]
Po per ke po e nderton?? Nejse mbase nuk me takon te pyes.

cfare doje ti kafe dhe vechia( ne fillim ma shpjego kete fjale se se kam degjuar kurre)

Ndonje gje tjeter do :devil: .......meqe kam nje mendje djallzore sot, nuk me gjen gjithmon me kete mendje :wink:

Kondrapedali

Kondrapedali

Unë erdha po me ç'po shof bëj mirë të hiki /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Paska menie t'keqe njona ktu kështu që nuk po prish punë.
Bofshit qef Sweety dhe Vetvetja.

P.S. Vechia është brandy (konjak) italian. Vechia Romagna është emri i plotë.