ishull i pabanuar...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif te therret gjaku ,s'ke ci ben.. [/qb]
Auuuç. Gjene mir që s'kena çdo gjo si t'gamorit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ti mjaftohesh me pak ,veshet dhe zeri te dalin :idea: [/qb]
Njifemi gjo ne të dy :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif . S'e besoj se do ishte me 3 elementë lista jote. Femrat kan qef ata që kan 3 gjëra si gomerët dhe nuk po flas për trurin :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Fantazi sa i ha bananet ti mi sikur te jehs majmun /pf/images/graemlins/laugh.gif
o MOIRA do vish tja mbathim nje her bashk te dy tek pull ne brazil e kam fiksim :kiss: Vec une dhe MOIRA :kiss: [/qb]
:kiss: Zeqo ,sa te mabroj ca pune dhe gati jam me valixhe tek dera.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gjithmon me kunja flet kjo mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Zeqo, ajo po thot që kalo i her nesër se bo vaki e ka hala at menie. Mundsit jan të vogla por rëndësi ka mendimi (që faktikisht nuk të vlen shum /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Shqiptarja

Primus registratum

Per te gjitha zemrat romantike:

Beach%20Honeymoon%20Couple.jpg

:wub: /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

U dallu kush paska zemren si timen!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif Moira edhe une ty :kiss:

:wub: C'po me vjen nje mendje per Egjipt.... /pf/images/graemlins/wink.gif apo nuk e kam dhe nr e agjesise ne cel gati..

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] :wub: C'po me vjen nje mendje per Egjipt.... /pf/images/graemlins/wink.gif apo nuk e kam dhe nr e agjesise ne cel gati.. [/qb]
Moira, vec para po pate, kollaj eshte per gjetje numrash... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: eh ,Shqiptare :shrug: na more ne qafe me ato foto..Ka raste qe ekzistojne dhe parate ,por te mungon koha.
Muajin tjeter iki diku afer plazhit ,por deti do te jete i egerr si perhere ne kete stine..

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] :lol: eh ,Shqiptare :shrug: na more ne qafe me ato foto..Ka raste qe ekzistojne dhe parate ,por te mungon koha.
Muajin tjeter iki diku afer plazhit ,por deti do te jete i egerr si perhere ne kete stine.. [/qb]
Te siguroj qe, po shkove ne ndonje vend si Egjypti, ma merr mendja se rera eshte e bute, e bute, si pambuku /pf/images/graemlins/wink.gif ,ndersa uji i ngrohte....eh, mjafton te shkosh, po si te jete le te jete!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: Sidoqofte, meqe e ke mendjen te shkosh, te uroj te kalosh sikurse keto tek fotot!!!! :wub: /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hmmmmm, sec me ben kjo foto te shkoj e ta mbush vasken me uje mor aman....

Manihi-04.JPG

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] :wub: C'po me vjen nje mendje per Egjipt.... /pf/images/graemlins/wink.gif apo nuk e kam dhe nr e agjesise ne cel gati.. [/qb]
MOIRA ne alexandria eshte si shpirte /pf/images/graemlins/wink.gif
me gjithse une kam qen na cairo po atije svajta degjova shum veta qe e burnin dhe kishte nga at qe thoshin ju fryn ere jo pisllik po turiste kishte shum atije /pf/images/graemlins/wink.gif kshuqe mir eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Po nuk ika aty ku era fryn furrishem dhe dallget e detit uturrijne deri ne dhomen e gjumit :idea: do te shkoj patjeter ...
OUT962989.jpg
:wub: