ishull i pabanuar...

Shqiptarja

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Hajdeni ke veranda e ishullit ju banore, se sot do qeras une:

1638%20Beach%20cafe%20view.jpg

E ciftet nese nuk deshirojne te na bashkangjiten, atehere le t'ua leme kete vend ketu atyre, cili nga ciftet e zë i pari eshte me i zoti:

5273.jpg

Vec aman mos u grindni!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: Po ju te dy ,keni vendosur te shtoni popullsine e ishullit /pf/images/graemlins/laugh.gif ?? [/qb]
epo kur popullsia shtohet per mire...eshte mrekulli...dhe besoj se nje krijese mej meje dhe sweetyt...do ish jo sweet angel...por fare thjeshte engjell prej verteti :angel:
hej sweety :kiss: pranoj nese me lejon ta shof te 7 ditet e javes...perndyshe...nuk pranoj...nuk mund te hskeputem e te mos jem gjithnje i pranishem per nje pjese time... :wub: he si thua?
o moira po ne akoma pa ja nis kemi fillaur me kontrate(moderrne ne mo /pf/images/graemlins/wink.gif ) [/qb]
Them .........Jam dakort, meqe ti do te behesh baba full time kush jam une te them jo? Po a je shume i sigurt??

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb]
[qb] :devil: Po ju te dy ,keni vendosur te shtoni popullsine e ishullit /pf/images/graemlins/laugh.gif ?? [/qb]
epo kur popullsia shtohet per mire...eshte mrekulli...dhe besoj se nje krijese mej meje dhe sweetyt...do ish jo sweet angel...por fare thjeshte engjell prej verteti :angel:
hej sweety :kiss: pranoj nese me lejon ta shof te 7 ditet e javes...perndyshe...nuk pranoj...nuk mund te hskeputem e te mos jem gjithnje i pranishem per nje pjese time... :wub: he si thua?
o moira po ne akoma pa ja nis kemi fillaur me kontrate(moderrne ne mo /pf/images/graemlins/wink.gif ) [/qb]
Them .........Jam dakort, meqe ti do te behesh baba full time kush jam une te them jo? Po a je shume i sigurt?? [/qb]
krijesat e mia...i ruaj me nje dashuri me madheshtore se c'do dashuri tjeter...behem edhe perbindesh per ti mbrojtur.dhe nuk do te pendohesha kurr...perkundrazi...do te isha babai me i mire i mundshem :angel: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Kalamoj /pf/images/graemlins/laugh.gif . T'ju rrojnë, vetëm se shpejt se kshu si e keni nis ju Sweety-it do i vijë menopauza para se t'boni gjo juve :tipsy:

Shqiptarja

Primus registratum

Njerezit e ishullit, ku jeni sot?!

Mos jeni fshehur pas kaçubave?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

insel.jpg

Qetesi!! Kane ik me mbledh banane... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fantazia_g, paske te drejte, ja nje parti ku qenkan, meri dylbite
images
, pa shih se kush jane, se une s'i dalloj dot!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

banana.jpg

ja dhe partia tjeter tek qenka, me duket me Kondrapedalin ne krye:

bananaboat.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb]
[qb] Po ju te dy ,keni vendosur te shtoni popullsine e ishullit /pf/images/graemlins/laugh.gif ?? [/qb]
hej sweety pranoj nese me lejon ta shof te 7 ditet e javes...perndyshe...nuk pranoj...nuk mund te hskeputem e te mos jem gjithnje i pranishem per nje pjese time... :wub: he si thua?
o moira po ne akoma pa ja nis kemi fillaur me kontrate(moderrne ne mo ) [/qb]
Them .........Jam dakort, meqe ti do te behesh baba full time kush jam une te them jo? Po a je shume i sigurt?? [/qb]
krijesat e mia...i ruaj me nje dashuri me madheshtore se c'do dashuri tjeter...behem edhe perbindesh per ti mbrojtur.dhe nuk do te pendohesha kurr...perkundrazi...do te isha babai me i mire i mundshem :angel: :kiss: [/qb]
Sooooooooo sweet. :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :devil: Kondre ,ke ndonje mendje me te shpejte ti...?? :tipsy: [/qb]
Pse Moira ke nai menie t'keqe ti apo po t'vje menopauza :lol: :lol: :tipsy:

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Fantazi sa i ha bananet ti mi sikur te jehs majmun /pf/images/graemlins/laugh.gif
o MOIRA do vish tja mbathim nje her bashk te dy tek pull ne brazil e kam fiksim :kiss: Vec une dhe MOIRA :kiss: [/qb]
:kiss: Zeqo ,sa te mabroj ca pune dhe gati jam me valixhe tek dera.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Pse Moira ke nai menie t'keqe ti apo po t'vje menopauza :lol: :lol: :tipsy: [/qb]
Une mendje t'keqe kam perhere.. :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Pse Moira ke nai menie t'keqe ti apo po t'vje menopauza :lol: :lol: :tipsy: [/qb]
Une mendje t'keqe kam perhere.. :devil: [/qb]
Hallall, unë kom menie t'mirë kshu që .... :devil:

:lol: c'a ben nje frikacak si ty ne mes ketij ishulli.... :devil: m'qafsh mos me thuaj se erdhi prifti i ri..

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :lol: c'a ben nje frikacak si ty ne mes ketij ishulli.... :devil: m'qafsh mos me thuaj se erdhi prifti i ri.. [/qb]
Jom me mision /pf/images/graemlins/laugh.gif . Poshtë lëkurës së qengjit fshihet ujku thotë populli /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Mu s'më shko menia ke prifti (lexo martesa /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe po më çudit që ty të shkoi :tipsy:

:tipsy: s'eshte e thene te shkoj mendja ty per te gjitha ,ja mjafton t'a shtij ne mend une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :tipsy: s'eshte e thene te shkoj mendja ty per te gjitha ,ja mjafton t'a shtij ne mend une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hej sa sherrxhie që je mi goc :tipsy: . Po prap mu s'mrri menia ke prifti, bo vaki m'rri ke gamori :rolleyes: