ishull i pabanuar...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Vetvete dihet qe ska shance...Rauli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Unë për vete (si modest i modh që jom /pf/images/graemlins/laugh.gif ) them t'jem kapiteni meqë i kom nja 8 vjet eksperiencë voleibolli. Megjithatë pak rëndësi ka se Rauli dhe skuadra e tij vetëm do plugojnë rërën e ishullit :tipsy:

TeanD

Primus registratum

ups me falni gabimisht u futa te kjo tema une
/pf/images/graemlins/frown.gif ketu mua nuk me njeh asnjeri... :cry:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] ups me falni gabimisht u futa te kjo tema une
/pf/images/graemlins/frown.gif ketu mua nuk me njeh asnjeri... :cry: [/qb]
Galante, ka vend tek të dyja skuadrat. Ty si mik/mike që je po të lemë të zgjedhësh skuadrën :wink:

TeanD

Primus registratum

jo ... une do jem neutrale.. as andej e as ketej
do jem albitri/ja meqe deri tani nuk keni propozuar ndonje

Guest

Kondre, me verte ke pas lujt futboll ti?
Pse sthua ne po luajm sa per Sport?? /pf/images/graemlins/laugh.gif dihet kush ka fitu....EXOTIKET..

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Une jam spektator.Tifoz,sigurisht me fantazine :angel: [/qb]
Ashtu de! Ti rrij e fryj sytë. :smash:

Yllo, 8 vjet voleiboll jo futboll :shrug: . Futboll kom gjithë jetën që luj unë :wink: . Gjithmonë vetëm për Sport kom lujt edhe sa herë që humshim u skuqsha :mad: deri ke rronza e .... veshëve /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Une jam spektator.Tifoz,sigurisht me fantazine :angel: [/qb]
Ashtu de! Ti rrij e fryj sytë. :smash:

Yllo, 8 vjet voleiboll jo futboll :shrug: . Futboll kom gjithë jetën që luj unë :wink: . Gjithmonë vetëm për Sport kom lujt edhe sa herë që humshim u skuqsha :mad: deri ke rronza e .... veshëve /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
:lol:
Pse sthu ti qeke bo si indianet...Je skuqur aq shume ne jeten tende sa besoj se prej qelizave te tua ka nxjerre ekstraktin per te bere buzkuqin.Normal qe eshte perdorur vetem nga katunaret se ato e perdorin te kuqen e forte /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk ndodh që në jetë të fitosh gjithmonë por mjafton të fitosh shumicën e rasteve dhe aty ku duhet, si me ty p.sh :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Nuk ndodh që në jetë të fitosh gjithmonë por mjafton të fitosh shumicën e rasteve dhe aty ku duhet, si me ty p.sh :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
Me mua eshte rezultati 1-1...Tani jemi ne pushimin e pjeses se pare.Nuk e konsideroj veten te humbur

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: :lol: :lol: [/qb]
Kur ti qesh une lumturohem,qesh aq bukur sa e qeshura jote nuk eshte me dicka gazmore,por dicka hyjnore :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
[qb] :lol: :lol: :lol: [/qb]
Kur ti qesh une lumturohem,qesh aq bukur sa e qeshura jote nuk eshte me dicka gazmore,por dicka hyjnore :wub: [/qb]
Yep, ti jeto me fantazira ndërsa unë po jetoj me Fantazinë :tipsy: :wink: (2-1 :devil: )

RAUL

Primus registratum

vetvete si thua i marrim dhe dy rezerva sepse ku i dihet plagoset ndonjeri.. :tipsy:

flobon
galanten
po i marr un..okiiii dokiiiiiiiii

ndeshja luhet neser mbasdite apo jo?
vendose ti me mire se pse kom respekt per ty.. /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

skuadra ime gati per ndeshjen e vitit?
ec atuuuuuuuuuuuu.. /pf/images/graemlins/smile.gif
:rockband: :rockband:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi te gjitheve, besoj se sot serish do luhet voleyball apo?! Une per vehte jam gati, sidomos kohet e fundit qe kam luajtur goxha si shume, kam parandjenjen se do fitojme ne, ekipa e RAUL-it! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per "time-out"/pushim mund te vini ketu tek ky vend,sherbimi nga personeli do jete ne nivel, ju premtoj:

beach-olympics.JPG

:thumbsup:

Marjeta

Primus registratum

waooooo....
te gjitha qenkan te aranzhuara bukur dhe me plan, po une dua nje ulese te Tifozve pasi ekipet tani me jane te kompletuara! E po t'rij edhe une i x e te kenaqem duke shikuar /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s; ne oren sa fillon loja?

Shqiptarja

Primus registratum

Mire se te vish King_u!
Me duket se loja duhet te filloje pasdite, po te shohim se si do vendoset ne fund! /pf/images/graemlins/wink.gif

Pale pastaj nga cila ekipe do te anosh?! /pf/images/graemlins/smile.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] [QUOTEpostuar nga vetvetja:
[qb] hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke

[/qb]
I thought U'd never asked!

megjithate per te qene me te qete ne shetitjen tone...mendoj se duhet te dalim ne buz-muzg /pf/images/graemlins/smile.gif dakort? [/qb][/QUOTE]Ok fantastike fare.

Degjuat ju njerez, ndalohet qarkullimi ne ate ore qe une dhe vetvetjado dalim shetitje.
na lini pak privatsi :wub: . PLEASE [/qb][/QUOTE]ky eshte urdher /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dhe pastroni pak to rrugicat se si shpejt na i mbushet me beton :tipsy:
hej sweety...ikim fare ne thellesi ku vec cicerimave te zogjve...aromes se luveve(vec aromes sate)dhe shumres se ujvarave te mos degjohet gje tjeter...natyra dhe ne :wub: [/QB][/QUOTE]

me duket se duhet te pergatitem mire. Se mesa shoh........ do u vonokemi ca.

Miq te dashur, po na vute re se mungojme mos u shqetesoni, dhe se mos beni ndonje gafe dhe vini na kerkoni se :mad: :smash:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] ups me falni gabimisht u futa te kjo tema une
/pf/images/graemlins/frown.gif ketu mua nuk me njeh asnjeri... :cry: [/qb]
pak a shume keshtu me qe dukr dhe mua...kur u thirra ty dhe fantazine e disa goca te tjera te dilnim ne nje piknik ne ishull(dhe nuk mu pergjigj njeri)
megjithate...une per velejboll nuk ja them...po deshet...po behem une traineri...dhe futu ti galante(keshtu edhe kemi me shume shanse te fitojme)edhe une ndreq "gabimin tim!