ishull i pabanuar...

Shqiptarja

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Pse mer King-u, ti mendon qe nuk merr pjese ke ishulli..ne fakt ke ndeshja he?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo edhe ti si Kondra do qe te ikesh me vrap?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marjeta

Primus registratum

Jo Shqiptarja ftesen e kam pranuar per ne ishkull, por per ndeshjen u deklarova se do jem fans... por kam dro se aty nuk do te zhvillohet ndeshje Volejbolli por.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Jo mi King_u, leri ata qe fshihen neper kacuba rehat ti, se te siguroj une qe ne shesh, tek fusha sportive e volejbollit doi luhet ndeshje e vertete, loje pra! /pf/images/graemlins/wink.gif Perndryshe lo, s'do beja pjese une! /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] uuuue cfare eshte bere ketu...
paskam humbur shume raste bashkebisedimi une

vetvetja po ja kalon mire fare mesa po shof.. /pf/images/graemlins/smile.gif

po per lojen e volejbollit akoma nuk vendoset kur do behet...?
une jam ne pritje... se per volejboll vdes une...kam luajtur qe e vogel :goofy:
:kiss: :kiss: [/qb]
galante e bukura eshte qe njerezit te mos humbin(persa eshte e mundur) asnje chast...

po, po ja kaloj mire! ndihem mire dhe i mire me veten(per ato qe ka ber vetja ime ne kohet e fundit)meriton nje cmim :wub: sa per volej...une mund te jem nje organizator i mire...por jo dhe aq si volejbollist...megjithate...pranda eshte loje me scuader apo jo?!?1/
ju pershende skuadra ime...
pershendes edhe skuadren kundershtare...ju them se nuk keni shans me ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Une propozoj qe sot skuadrat te ndryshojne!

Vajza me djem te luhet, te shohim se kush do fitoje!

Ekipa e vajzave te quhet: "Bukuroshet",
E djemve:"Perbindeshat"

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ja nje foto nga ekipa "Bukuroshet", dy vajza ne aksion te vertete:

PIRES1.JPG

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per ate se kush e ka fituar kete ndeshje, nuk do flas une por kjo foto ketu me poshte:

ST23ausvolley.180x244.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju lumte ekipa "Bukuroshet"
00000033.gif
:thumbsup:

Ekipes "Perbindeshat" i deshirojme fitim heren e ardshme, kesaj radhe ne e MERITUAM kete fitore! /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] shikoni pak sweety perhumbur ne pyll pa mua(sepse i jam fshehur /pf/images/graemlins/laugh.gif )
angelcard6.jpg
shikoni pak magjine e saj qetesine :wub: [/qb]
Wwwwwwooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww Tamam une /pf/images/graemlins/smile.gif

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Per ate se kush e ka fituar kete ndeshje, nuk do flas une por kjo foto ketu me poshte:

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju lumte ekipa "Bukuroshet"
00000033.gif
:thumbsup:

Ekipes "Perbindeshat" i deshirojme fitim heren e ardshme, kesaj radhe ne e MERITUAM kete fitore! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe une t'njejten ja deshiroj /pf/images/graemlins/wink.gif

Po m'thuja shqiptarja ku i more keto shuplaka, do i jepja dhe une nje BRAVO... por nuk di si?!

Kondrapedali

Kondrapedali

Shqiptarja, po si mundet që të fitojnë Përbindëshat përballë Bukurosheve? :shrug: Sigurisht që fitorja është e juaja pasi ..... :rolleyes: . Ç'faj ka vetvetja p.sh që kur gjuan Sweety ai nuk mundohet të kapi topin por drejtohet me një buzëqeshje të përhumbur duke ëndërruar një Zot e di çfarë!

Po për Peshkon ç'të themi që përveç dy dashurive të humbura don që të më nxjerri edhe mua si humbës :shrug: ?
Kështu me radhë vazhdon apologjia e Përbindshave.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Kondra, po he mer, mos te te ngelet hatri ty, se une thashe qe ua leme juve fitoren per heren e ardhshme, e ne qofte se fituat mire, ne qoft se jo, athere ne ngelet prap neve te fitojme, cka me ba?! /pf/images/graemlins/wink.gif
Po deshte ti, dil kah ana jone, e fitojme se bashku!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[QB] Per ate se kush e ka fituar kete ndeshje, nuk do flas une por kjo foto ketu me poshte:

Muahhhh Shqiptare...te kam pucur se fituam...uraaaaaa.... :thumbsup:

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb] te tjeret qekan fshehur neper ferra mesa duket

keshtu e kane keta...presin sa te bie nata e te fillojne nga ...gili vilit...eheheh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Galante, ty ste pleqejne gili vilit..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
fantazia -g po ti mi je me mua apo me... ujkun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Galnte...shpirt te kam e xhan te kam ..po kesaj radhe jam me Ukun.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka raste qe mjegull du dhe une...

Kondrapedali

Kondrapedali

Auuuuuuuuu! Erdha unë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Shqiptare, tu rrit'të nera po preferoj të rrij edhe pak nga nahia ku jom /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ndrrova menie do t'njoftoj /pf/images/graemlins/wink.gif .
Galante, Ujku me të vërtetë që mund të bëjë dëme, por janë dëme të dobishme ama :tipsy: .

Dhe ëmbëlsira për në fund (keku).

Yll, (s'mund të të gjej një shkurtim se dalim si pije freskuese :shrug: ) andej nga ana perëndimore e ishullit ka rënë goxha mjegull ... :devil:

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Galnte...shpirt te kam e xhan te kam ..po kesaj radhe jam me Ukun.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka raste qe mjegull du dhe une... [/qb]
hajt per hajer fantazia-g me ukun /pf/images/graemlins/laugh.gif ,
thuj ishallah nuk fryn dhe ere se prishet lezeti i mjegulles masanej

TeanD

Primus registratum

uuuueeee pedal-uku /pf/images/graemlins/laugh.gif
ferrave dhe ti eeee
merre dhe freskuesen
SS_Small_FantaExotic.gif
se naten ne ishull temperatura arrin kulmin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] uuuueeee pedal-uku /pf/images/graemlins/laugh.gif
ferrave dhe ti eeee
merre dhe freskuesen
SS_Small_FantaExotic.gif
se naten ne ishull temperatura arrin kulmin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Çif, çif, dreçi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po pse mi, pse e hudh grepin un që t'i bish ti e? E gjeti kjo me vrap ene m'pruni i Fanta megjithmen :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif .
(Kujdes se Ujku qimen e ndërron por zakonin s'e harron /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

picasso

Forumium maestatis

o fantazia dhe pjesa tjeter qe po ngaterron skuadrat...ne jemi egzotiket apo jo fantazia ky ishte propozimi yt dhe u pranua...ndersa ajo qe pretendon se ka fituar...eshte me perbinshat...te pakten keshtu ka thene organizuesi i ketij turrneu...dhe te pakten per mirsjellje dhe rregullat sportive nuk eshte e bukur qe te nderrohen skuadrat(te pakten derisa te kete mbaruar ndeshja)shpresoj dhe uroj ne mirkuptimin tuaj...me rrespekt per gjitha lojtaret.