ishull i pabanuar...

SweetAngel

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke :kiss: :wub:

me ty moira nuk dal /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam frike se une perfundoj ne burg e ti me gisht ne goj :kiss: :wub: [/qb]
I thought U'd never asked!

Kur te dush, vetem dua ta di kur. D.m.th diten apo naten?? :wub:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb] hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke :kiss: :wub:

me ty moira nuk dal /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam frike se une perfundoj ne burg e ti me gisht ne goj :kiss: :wub: [/qb]

Kur te dush, vetem dua ta di kur. D.m.th diten apo naten?? :wub: [/qb]
e ca rendesi ka...diten apo naten?!?!?!kur dy njerez flasin te njejten gjuhe (domethene te njeh=jten gjuhe konceptesh)
ne mes te dites mund te shofin yjet qe shkelqejne lart ne qiell...
megjithate per te qene me te qete ne shetitjen tone...mendoj se duhet te dalim ne buz-muzg /pf/images/graemlins/smile.gif dakort?

Shqiptarja

Primus registratum

Uaaaaa, ja ku qenka xhoni?!E pastaj shko e gjeje kete ti!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

allamanda02.jpg

Me peshperitje po i therras: xhoni, xh-o-n-iiii!!!

Oops e paska zene gjumi :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per te tjeret, kushdo qe do vije me pas, i bej ftese se ky vendi ketu eshte veranda, ku shpesh disa nga banoret e ishullit muhabetojne, po t'iu pelqeje mund te vini, orari i funksionimit te ketij vendi eshte prej ora 08:00 ne mengjes e deri ne 08:00 mengjesin e ardhshem /pf/images/graemlins/wink.gif :

patsys01.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Po ti s'e pe c'shkruajta ne postimin e fundit une re?! Pra edhe ti je i ftuar ...hajt mos mu ben per gjynaf.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per te gjithe romantiket e ishullit, le te vleje kjo fotoja me poshte:

IMG_2772%20Ngapali%20beach%20-%20sunset.JPG

/pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po ti sje ktu ere . Per ca me ardh un me Nejt Me Derrasen qe Shpetoi nga Anija e ...

Shqiptarja

Primus registratum

Auhaaa o TEDI, me bo me menu ma thelle, as une e as ti, e askush nga forumi s'o ktu po ho...bone sikur jemi...! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per ata qe e duan vetmine:

Image_CapeTown-Beach.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

...Vazhdojme me bukurite e ishullit:

Holiday_beach_girl2.jpg

Tek po veshtroja detin e kaltert,
m'u kujtove t'i papritmas,
e peshperita emrin tend ne heshtje,
t'a shuaj mallin qe kam per ty...
Kujtimi per ty,s'po mbarron,
Ti me je prane gjithmone,
edhe ne te mire, edhe ne te keq,
edhe kur vetmia ndonjehere me kaplon!

Shqiptarja

Primus registratum

Te ulem i cik ne hije se mjaft u rrezitem:

spiaggia%20camera%202%20nika%20maldives.jpg

Vendi me hije eshte i imi, e tjeteri le ti takoje atij/asaj qe do vije pas meje! /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Shqiptare..si me porosi ate vendin ne Diell.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Une vdes per diell dhe as qe dua tja di...keshtu qe ate vendin tjter po e ze shpejt e shpejt... :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Për mua nuk ka rëndësi në është vend me hije apo me diell. Unë po qesh pranë yllit tim gjithmonë vend me diell është :kiss: . Erdha edhe unë aty yllo :wub:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]

Kur te dush, vetem dua ta di kur. D.m.th diten apo naten?? :wub: [/qb]
e ca rendesi ka...diten apo naten?!?!?!kur dy njerez flasin te njejten gjuhe (domethene te njeh=jten gjuhe konceptesh)
megjithate per te qene me te qete ne shetitjen tone...mendoj se duhet te dalim ne buz-muzg /pf/images/graemlins/smile.gif dakort? [/qb]
Ok fantastike fare.

Degjuat ju njerez, ndalohet qarkullimi ne ate ore qe une dhe vetvetjado dalim shetitje.
na lini pak privatsi :wub: . PLEASE

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke

me ty moira nuk dal /pf/images/graemlins/smile.gif se kam frike se une perfundoj ne burg e ti me gisht ne goj :kiss: :wub: [/qb]

Kur te dush, vetem dua ta di kur. D.m.th diten apo naten?? [/qb]
megjithate per te qene me te qete ne shetitjen tone...mendoj se duhet te dalim ne buz-muzg /pf/images/graemlins/smile.gif dakort? [/qb]
Ok fantastike fare.

Degjuat ju njerez, ndalohet qarkullimi ne ate ore qe une dhe vetvetjado dalim shetitje.
na lini pak privatsi :wub: . PLEASE [/qb]
ky eshte urdher /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dhe pastroni pak to rrugicat se si shpejt na i mbushet me beton :tipsy:
hej sweety...ikim fare ne thellesi ku vec cicerimave te zogjve...aromes se luveve(vec aromes sate)dhe shumres se ujvarave te mos degjohet gje tjeter...natyra dhe ne :wub:

RAUL

Primus registratum

forumista na iku vera pa ber nje loj voliboll ne gjith ket ishull mor jahuu.. /pf/images/graemlins/frown.gif

vetvete un po zgjedhi skuadren time ti zgjedh tenden.. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe bojm nje loje te fort.. /pf/images/graemlins/smile.gif

skuadra ime..berbehet me keto lojtar.. /pf/images/graemlins/wink.gif

emeri skuadres do jete (perbindeshat e ishullit)
rosela
fiona
shqiptarja
xhoni
motren
raul
kjo eshte skuadra kampjone e ishullit albforumi..urraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hajde babaaaaaaa ktuuuuuuuuuuuuu

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] forumista na iku vera pa ber nje loj voliboll ne gjith ket ishull mor jahuu.. /pf/images/graemlins/frown.gif

vetvete un po zgjedhi skuadren time ti zgjedh tenden.. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe bojm nje loje te fort.. /pf/images/graemlins/smile.gif

skuadra ime..berbehet me keto lojtar.. /pf/images/graemlins/wink.gif

emeri skuadres do jete (perbindeshat e ishullit)
rosela
fiona
shqiptarja
xhoni
motren
raul
kjo eshte skuadra kampjone e ishullit albforumi..urraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hajde babaaaaaaa ktuuuuuuuuuuuuu [/qb]
ok...ishalla me pranojne se kohet e fundit... /pf/images/graemlins/laugh.gif une kam
sweety
fantazia
moira
konrapedalin
peshkon
dhe me te rrenuarin "vetvetja"
ne mos gabohem ti motra i thua parajses apo jo?!?!?!
se nuk do ja falja vetes ta kisha lene jashte...nese nuk e ke ti ne skuader ja leshoj une vendim tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Vetvete dihet qe ska shance...Rauli /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Emri i skuadres tone do te jete EKZOTIKET....