ishull i pabanuar...

Re: ishull i pabanuar...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Sot gatimet jane me baze sushi... /pf/images/graemlins/tongue.gif
sushi-mori.jpg
sushi.jpg
nami.jpg

Guest

Pershendetje ... /pf/images/graemlins/wink.gif
Shqiptare...se dija kete muabetin e Xhonit,per pune ndarjesh ..megjithate ai te kete fat,qe ate dhimbje mbas ndarjes ta kalonte me ty... :wink:
Megjithate shije shije eshte kjo bote..

Si pershembull keto qe na ka vene Moira siper..me shume ma hoqen oreksin se ma shtuan...
Eh, cme hahat nje gjo e mire tani...po nga tirona aman... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fantazia_g, xhoni eshte nder me te miret miq ketu!!! /pf/images/graemlins/wink.gif , nderkaq ty te falemnderit per mendimin qe ke dhene pe mua :kiss:

Po he se mos e lavderojme si shume, se kushedi mundet qe te llastohet ky!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ec e ti, kerkoje pastaj xhonin ne ishull :eek: :angel: :

Beach%2004.JPG

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Aman o Shqiptare se ma hoqe trunin me keto dallget...
Je vetmja sabotuese.. /pf/images/graemlins/wink.gif me keto foto, qe ve...
Pupupu kush pret ....sa te vije vera.. :shrug:

Shqiptarja

Primus registratum

Fantazia_g, po he, une e bej me qellim te mire, ne menyre qe t'iu bej veren me te afert!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

o ti Shqipe, ti mir qe dergon MP, po te pakten fshi disa nga MP e meprashme , se ja u perpoqa te ktheja mesazhin dhe nuk e pranoj se e ke full.

Jam sshenja e gaforres e dashur. :kiss:

Marjeta

Primus registratum

Ka nje vend aty tek ishulli per mua?!... kisha pas deshire kete vikend te kaloj ne ishullin e pabanuar, do me bente shume mire :cool:

helibak mucogllava

Primus registratum

Moira cne paske ndruar firem ti tani po e mar vesh uen ca te paska gjet yllo :confused:
hajde beim nje shetitje te dy ne se une ti di telat ty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] o ti Shqipe, ti mir qe dergon MP, po te pakten fshi disa nga MP e meprashme , se ja u perpoqa te ktheja mesazhin dhe nuk e pranoj se e ke full.

Jam sshenja e gaforres e dashur. :kiss: [/qb]
Sweety, po he, haroj t'i fshij une!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Sidoqofte, flm qe me tregove, se thashe pse mos me dergonte nje pergjigje Sweety?! :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

Gafore je thua?!
:confused:

Po une mendova qe je ne shenjen time, sepse u bazova ne nje postim tendin qe ke bere dikur:

Shkruajtur më 29 Dhjetor, 2003 21:53
Hi une jam e re ne albforum.

Une jam shenja demi

Pra... :shrug:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga King_u:
[qb] Ka nje vend aty tek ishulli per mua?!... kisha pas deshire kete vikend te kaloj ne ishullin e pabanuar, do me bente shume mire :cool: [/qb]
King_u, mire se na vjen, nuk o rendi me te bo une mikpritjen, po ja qe une jam ketu e s'ka tjeter nikoqir per momentin!

Hajde bujrum, bujrum!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga King_u:
[qb] Ka nje vend aty tek ishulli per mua?!... kisha pas deshire kete vikend te kaloj ne ishullin e pabanuar, do me bente shume mire :cool: [/qb]
King_u, mire se na vjen, nuk o rendi me te bo une mikpritjen, po ja qe une jam ketu e s'ka tjeter nikoqir per momentin!

Hajde bujrum, bujrum!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Flm. shume per mikepritjen, por s'pari me duhet te bej rezervim te biletes (ne i kemi large ishujt nga ketu), t'shof dhe c'fare lloj transporti mund te jet i mundshem /pf/images/graemlins/wink.gif ...para se t'nisem do lajmerohem :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Peshkooooooooo :smash:
Ca ke bere o dreqo...nga gjitha sjo Bukuri ishulli e ke kthyer ne ....as fillin sja gje dot,vetem kam qesh.... :lol:

Shqiptare tja bejme te ndalume ketij Peshkos ishullin ... [/qb]
fantazia_g, per pak desh m'ndryshoi mendja per PESHKATARIN, thash mos eshte femer e shpreh kaq mllef /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj Kondrapedalit, ku ta dish, thashe mos eshte pune xhelozie... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une fantazia_g them ti japim dhe nje shance...! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uaa falemniderit shume qe e vure doren ne zemer per mua.
U merzite shume kur mendove per mua qe mund te jem femer??? /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo je nga ato qe se ke problem
pffff tipike shqiptare

farfalla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] thirra, e thirra,
me zen e shpirtit,
por s,me du´gjuan miqt,
mbeta vetem!

ulerita!
hoqa floket
i shkula te tere...
qe te hiqja vetmine...
por me kot...
ashkush se mori
"mundimin te me degjonte"
mbeta vetem!

denova veten, me "vetmi"
thashe...
"mergimtar i perjeshem do jem!"
do bredh..lule me lule.
e ndoshta ndonjera...
do behet streha e zemres sime...
qe gati me deshperim...
dashuri kerkon!

dhe sot...jam vetem! [/qb]
he he he me ne fund te gjeta.ku deshe te me ikje???apo mendoje se ne nje ishul te pabauar mund te humbje gjurmet eee???jo mo jo,nuk me iken mua ti!
mos i besoni ketij...se e njof me mire se rrobat e mia.eshte miku im me i mire(ne sensin e plote te fjales)hej vetvetja,te gjeta tani je i imi (vetem ato qe duan te bejne dashuri me ty...mund te ken perparsi /pf/images/graemlins/laugh.gif )te tjerat vine pas.perndrshe mos me hajde me te me takosh :devil:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] o ti Shqipe, ti mir qe dergon MP, po te pakten fshi disa nga MP e meprashme , se ja u perpoqa te ktheja mesazhin dhe nuk e pranoj se e ke full.

Jam sshenja e gaforres e dashur. :kiss: [/qb]
Sweety, po he, haroj t'i fshij une!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Sidoqofte, flm qe me tregove, se thashe pse mos me dergonte nje pergjigje Sweety?! :confused: /pf/images/graemlins/smile.gif

Gafore je thua?!
:confused:

Po une mendova qe je ne shenjen time, sepse u bazova ne nje postim tendin qe ke bere dikur:

Shkruajtur më 29 Dhjetor, 2003 21:53
Hi une jam e re ne albforum.

Une jam shenja demi

Pra... :shrug: [/qb]
Jo, ne fakt nuk me kujtohet. Por shiko profilin /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga farlfala:
[qb]
[qb] [/qb]
he he he me ne fund te gjeta.ku deshe te me ikje???apo mendoje se ne nje ishul te pabauar mund te humbje gjurmet eee???jo mo jo,nuk me iken mua ti!
mos i besoni ketij...se e njof me mire se rrobat e mia.eshte miku im me i mire(ne sensin e plote te fjales)hej vetvetja,te gjeta tani je i imi (vetem ato qe duan te bejne dashuri me ty...mund te ken perparsi /pf/images/graemlins/laugh.gif )te tjerat vine pas.perndrshe mos me hajde me te me takosh :devil: [/qb]
nga toni i fjaleve te kam njohur...pram me zure moj /pf/images/graemlins/laugh.gif e deklaroj publikisht.tani jam i mbaruar...kjo do me beje :eek: ....mirseedhe mikja ime :kiss: qe tani ndihem me mire!

picasso

Forumium maestatis

vall...
a e keni ndier ndonje here,
ftohtesine e vetmise...
qe pershkon shpirtin,
si nje fiongo nuseje,
dhe fshin mirimangat,
e arkivit te harreses...
...kernon ngrohtesi!

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] vall...
ftohtesine e vetmise...
qe pershkon shpirtin,
si nje fiongo nuseje,
dhe fshin mirimangat,
e arkivit te harreses...
...kernon ngrohtesi! [/qb]
Sa herë që ti hyn në AF /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Isha kurioz për i gjo, e ke provu na 'i herë ate fjongon e nuses ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] vall...
ftohtesine e vetmise...
qe pershkon shpirtin,
si nje fiongo nuseje,
dhe fshin mirimangat,
e arkivit te harreses...
...kernon ngrohtesi! [/qb]
Sa herë që ti hyn në AF /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Isha kurioz për i gjo, e ke provu na 'i herë ate fjongon e nuses ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo cdo gje duhet provu ne jete!
por kam pas mjaft afer per ta ditur se si shkojne ato...ti nuk e ke aq imagjinate...???

picasso

Forumium maestatis

hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke :kiss: :wub:

me ty moira nuk dal /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam frike se une perfundoj ne burg e ti me gisht ne goj :kiss: :wub: