ishull i pabanuar...

picasso

Forumium maestatis
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] vetvete si thua i marrim dhe dy rezerva sepse ku i dihet plagoset ndonjeri.. :tipsy:

flobon
galanten
po i marr un..okiiii dokiiiiiiiii

ndeshja luhet neser mbasdite apo jo?
vendose ti me mire se pse kom respekt per ty.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sic e shef...galante do vije me mua...se pari sepse peshkatari hoqi dore...dhe se dyti se do isha une i gatshem te ja leshoja vendin /pf/images/graemlins/smile.gif keshtuqe...nese ajo pranon...ti as mos e ver ne diskutim...nese duam te marrim nga nje rrezerve une ...pranoj kush te vije...sepse ndihemi mjaft te forte. :wave: sipas rregullave te sportit une te zgjat doren...loj te mbare!
le te fitoje ajo skuader qe e meriton :rolleyes:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] [QUOTEpostuar nga vetvetja:
[qb] hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke

[/qb]
I thought U'd never asked!

megjithate per te qene me te qete ne shetitjen tone...mendoj se duhet te dalim ne buz-muzg /pf/images/graemlins/smile.gif dakort? [/qb]
Ok fantastike fare.

Degjuat ju njerez, ndalohet qarkullimi ne ate ore qe une dhe vetvetjado dalim shetitje.
na lini pak privatsi :wub: . PLEASE [/qb][/QUOTE]ky eshte urdher /pf/images/graemlins/laugh.gif ...dhe pastroni pak to rrugicat se si shpejt na i mbushet me beton :tipsy:
hej sweety...ikim fare ne thellesi ku vec cicerimave te zogjve...aromes se luveve(vec aromes sate)dhe shumres se ujvarave te mos degjohet gje tjeter...natyra dhe ne :wub: [/QB][/QUOTE]

me duket se duhet te pergatitem mire. Se mesa shoh........ do u vonokemi ca.

Miq te dashur, po na vute re se mungojme mos u shqetesoni, dhe se mos beni ndonje gafe dhe vini na kerkoni se :mad: :smash: [/QB][/QUOTE]
epo nuk jane aq budallenj sa te dalin e te na kerkojne moj...se une dua te te bej edhe nje portret ty...nuk duhet te na e prishin terezine...
perndryshe i vrava /pf/images/graemlins/laugh.gif hej mos mungoa as ne skuader!

Guest

Ah sikur te luanim me verte... /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

kjo skuadra ime paska ik per lesh me sa duket.. :smash: :smash: asnje nuk qenka ktu.. /pf/images/graemlins/frown.gif shqiptare ku jon kto mer? /pf/images/graemlins/smile.gif

fantazia di me lujt ti moj zemellll zemer? /pf/images/graemlins/wink.gif

nje puthje tek faqja sepse paske ber 1000 postime nga shtatori deri me tani,ky eshte vertet rekord... :lol: :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb] hej sweety hajde te dalim nje xhiro bashke se nuk kemi dal ne kete ishull asnje xhir bashke

[/qb]
I thought U'd never asked!

megjithate per te qene me te qete ne shetitjen tone...mendoj se duhet te dalim ne buz-muzg dakort? [/qb]
Ok fantastike fare.

Degjuat ju njerez, ndalohet qarkullimi ne ate ore qe une dhe vetvetjado dalim shetitje.
na lini pak privatsi . PLEASE [/qb]
ky eshte urdher ...dhe pastroni pak to rrugicat se si shpejt na i mbushet me beton :tipsy:
hej sweety...ikim fare ne thellesi ku vec cicerimave te zogjve...aromes se luveve(vec aromes sate)dhe shumres se ujvarave te mos degjohet gje tjeter...natyra dhe ne :wub: [/qb]
[/QB][/QUOTE]
me duket se duhet te pergatitem mire. Se mesa shoh........ do u vonokemi ca.

Miq te dashur, po na vute re se mungojme mos u shqetesoni, dhe se mos beni ndonje gafe dhe vini na kerkoni se :mad: :smash: [/QB][/QUOTE]

[/QB][/QUOTE]epo nuk jane aq budallenj sa te dalin e te na kerkojne moj...se une dua te te bej edhe nje portret ty...nuk duhet te na e prishin terezine...
perndryshe i vrava /pf/images/graemlins/laugh.gif hej mos mungoa as ne skuader! [/QB][/QUOTE]

Portret??? Kjo eshte mrekullia vet. Do vesh fustanin me te mire. :wub: Ose me mire jo :devil: I kam besdi ndonjeher, vish-xhvish.

Patjeter qe do luaj, po me ke jam ne skuader?? Dhe kur behet ndeshja?

picasso

Forumium maestatis

[qb]

Portret??? Kjo eshte mrekullia vet. Do vesh fustanin me te mire. :wub: Ose me mire jo :devil: I kam besdi ndonjeher, vish-xhvish.

Patjeter qe do luaj, po me ke jam ne skuader?? Dhe kur behet ndeshja? [/qb]
i paskan ikur nga frika raulit skuadra e tij...ndaj duhet te presim /pf/images/graemlins/smile.gif
ndekohe hajde ti dhe une te dalim xhiro...e kushedi kur kthehemi...
nese nuk kthehemi...mos u prekuponi ju te tjeret...jami ne parajse...(ne parajsen e ktij ishullit...qe shpirtin na e mbush... :wub: dhe nuk ndihemi vetem(jemi te mir-shoqeruar)apo jo sweety :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]

i paskan ikur nga frika raulit skuadra e tij...ndaj duhet te presim /pf/images/graemlins/smile.gif
nese nuk kthehemi...mos u prekuponi ju te tjeret...jami ne parajse...(ne parajsen e ktij ishullit...qe shpirtin na e mbush... :wub: dhe nuk ndihemi vetem(jemi te mir-shoqeruar)apo jo sweety :kiss: [/qb]
Sigurisht /pf/images/graemlins/tongue.gif jam e mbrojtur mire gjithashtu, kur ke nje mashkull me vete ndnjehesh e sigurt :wink: apo jo Vetvete??

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]

Portret??? Kjo eshte mrekullia vet. Do vesh fustanin me te mire. Ose me mire jo I kam besdi ndonjeher, vish-xhvish.

i paskan ikur nga frika raulit skuadra e tij...ndaj duhet te presim
nese nuk kthehemi...mos u prekuponi ju te tjeret...jami ne parajse...(ne parajsen e ktij ishullit...qe shpirtin na e mbush... dhe nuk ndihemi vetem(jemi te mir-shoqeruar)apo jo sweety :kiss: [/qb]
Sigurisht /pf/images/graemlins/tongue.gif jam e mbrojtur mire gjithashtu, kur ke nje mashkull me vete ndnjehesh e sigurt :wink: apo jo Vetvete?? [/qb]
besoj se ky duhet te jete sensacioni qe te jep nje mashkull i perkushtuar prane...(megjithate...ate e di me mire ti)
une pershembull ne krah te nje femre te ndjeshme dhe ...ndihem thjeshte vetvetja...fare mrekullueshem...dhe jeta do me dukej se do me rreshqiste nga duart...ndoshta per te shkuar ne duar te perbashketa...
ja fillojme shetitjen
krka.jpg
visovacm.jpg
4m.jpg
o Zot...edhe varri do ta doja ne nje vend te till...edhe vdekja do me dukej me e embel...deku pasur ne krah nje femer...te embel :wub: tek keto ujvara

picasso

Forumium maestatis

popunder_32_Apr51.jpg
shikoni pak qe tani eshte ber si engjell i embel sweety
popunder_32_Apr51.jpg
ja dhe une qe jam gati ta mbroj ,apo ta kap...nuk po e kuptoj mire
popunder_32_Apr51.jpg

por di nje gje...te dy se bashku mendoj se dukemi keshtu
popunder_32_Apr51.jpg
tek futemi ne kete bote te pafundme te mrekullueshme
popunder_32_Apr51.jpg

picasso

Forumium maestatis

ups /pf/images/graemlins/laugh.gif keta ta jepkan pamjen si te duan ata (d.m.th pa figura te vecanta... e per ti sqaruar ato me lart duhet te them se sweety eshte ne ato dy fotot ne kostum plazhi...une jam luani tek hidhet...ndoshta per ta kapur apo thjeshte per ta mbrojt...e se bashku jemi ata dy delfinet qe funten ne boten e pafundme te thellesime te mrekulleshme te detit.
tani ika se ja bana ran karriges /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

shikoni pak sweety perhumbur ne pyll pa mua(sepse i jam fshehur /pf/images/graemlins/laugh.gif )
angelcard6.jpg
shikoni pak magjine e saj qetesine :wub:

TeanD

Primus registratum

uuuue cfare eshte bere ketu...
paskam humbur shume raste bashkebisedimi une

vetvetja po ja kalon mire fare mesa po shof.. /pf/images/graemlins/smile.gif

po per lojen e volejbollit akoma nuk vendoset kur do behet...?
une jam ne pritje... se per volejboll vdes une...kam luajtur qe e vogel :goofy:
:kiss: :kiss:

TeanD

Primus registratum

e gjeta dhe topin qe do lozim kalamaja
hajdeni pra behuni gati...
gabby331.jpg

Guest

Galante hajde bejme nje nxefje te dyja... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa te vine te tjeret ouuuuu ne kemi mbaru... :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo aq shpejt jo .... ose lozni me topin ju të dyja :angel: . Unë po i fus i vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif .

TeanD

Primus registratum

te tjeret qekan fshehur neper ferra mesa duket

keshtu e kane keta...presin sa te bie nata e te fillojne nga ...gili vilit...eheheh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] te tjeret qekan fshehur neper ferra mesa duket

keshtu e kane keta...presin sa te bie nata e te fillojne nga ...gili vilit...eheheh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Galante, ty ste pleqejne gili vilit..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Jo aq shpejt jo .... ose lozni me topin ju të dyja :angel: . Unë po i fus i vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Ku paska ik Kondra, nuk me duket se o njeri qe trembet nga femrat ky, pse te ik, edhe ate me vrap?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Marjeta

Primus registratum

hahahaaaaaaaaaa......hahahaaaaaaaaaa u kenaqet

Me sa duket s'eshte fija e volejbollit, mos vall do zhvillohet ndoj ndeshje tjeter tek ishulli /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: ... e ju spo tregoni /pf/images/graemlins/laugh.gif